Izjava zasebnosti

Varovanje osebnih podatkov

Spletna trgovina Kosmatinčki, ALTERNATURA Jure Borišek s.p. (v nadaljevanju spletna trgovina Kosmatinčki), se zavezuje k zaupnosti osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Pravilnikom o varstvu osebnih podatkov in bo storilo vse potrebno, da jih zaščiti pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami. Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam.

Vaše dovoljenje za zbiranje in obdelavo podatkov

Z registracijo v spletni trgovini Kosmatinčki, www.kosmatincki.si, se uporabnik oz. fizična oseba strinja z naslednjimi navedbami:

  • strinja se s splošnimi pogoji spletnega mesta www.kosmatincki.si
  • dovoljuje spletnemu mestu zbiranje in uporabo osebnih podatkov vnešenih ob registraciji (ime in priimek, elektronski naslov, geslo v šifrirani obliki, naslov za dostavo, kontaktno telefonsko številko).
  • podatki pridobljeni z registracijo se zbirajo izključno administrativno-tehnične namene in potrebe izvedbe plačila ter pošiljanja blaga. Za pravilnost, popolnost in ažurnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, spletno mesto ne odgovarja.
  • izjavlja, da je seznanjen, da lahko spletno mesto občasno pošlje informativni material na elektronski naslov in lahko kadarkoli zahteva, da spletno mesto preneha uporabljati osebne podatke za potrebe pošiljanja informacijskega gradiva.


Preklic registracije
Uporabnik spletnega mesta lahko v vsakem trenutku prekliče svojo registracijo v spletni trgovini Kosmatinčki tako, da pošlje elektronsko sporočilo na naslov info@kosmatincki.si in iz seznama seznama uporabnikov bomo izbrisali vse pridobljene osebne podatke uporabnika. Hranili bomo le izdane račune za opravljene nakupe, v skladu s 57. členom ZDDV, in s tem obvezne podatke (ime in priimek, naslov, kraj, poštna številka, telefonska številka). Pred preklicom registracije mora uporabnik spletnemu mestu poravnati vse morebitne neporavnane obveznosti iz naslova opravljenih nakupov v spletni trgovini.

V kolikor imate kakršnekoli pomisleke oziroma imate vprašanja na temo zasebnosti in varnosti na pišite na info@kosmatincki.si.

Loading...