Meni
Vaša košarica

Izjava zasebnosti

Varovanje osebnih podatkov

Spletna trgovina Kosmatinčki, ALTERNATURA d.o.o. (v nadaljevanju spletna trgovina Kosmatinčki), se zavezuje k zaupnosti osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Pravilnikom o varstvu osebnih podatkov in bo storilo vse potrebno, da jih zaščiti pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami. Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam.

Vaše dovoljenje za zbiranje in obdelavo podatkov

Z registracijo v spletni trgovini Kosmatinčki, www.kosmatincki.si, se uporabnik oz. fizična oseba strinja z naslednjimi navedbami:

  • strinja se s splošnimi pogoji spletnega mesta www.kosmatincki.si
  • dovoljuje spletnemu mestu zbiranje in uporabo osebnih podatkov vnešenih ob registraciji (ime in priimek, elektronski naslov, geslo v šifrirani obliki, naslov za dostavo, kontaktno telefonsko številko).
  • podatki pridobljeni z registracijo se zbirajo izključno administrativno-tehnične namene in potrebe izvedbe plačila ter pošiljanja blaga. Za pravilnost, popolnost in ažurnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, spletno mesto ne odgovarja.
  • izjavlja, da je seznanjen, da lahko spletno mesto pošlje informativni material na elektronski naslov in lahko kadarkoli zahteva, da spletno mesto preneha uporabljati osebne podatke za potrebe pošiljanja informacijskega gradiva. 
  • Ob prijavi na Kosmatinčki pasje novice preko spletne strani www.kosmatincki.si, bo podjetje ALTERNATURA d.o.o., skladno s členom 6 (1) 1 lit. a) gdpr, uporabilo vaše osebne podatke (elektronski naslov) za namen pošiljanja elektronskih sporočil (nasveti, novosti, vsebine, ponudba). Podlaga za uporabo osebnih podatkov iz točke 9. je privolitev posameznika, da prejema elektronska sporočila. Od prejemanja elektronskih sporočil se lahko kadarkoli odjavite, z uporabo gumba "odjavi me" v nogi vsakega našega elektronskega sporočila ali pa nam za ta namen pošljete sporočilo na email naslov info@kosmatincki.si ali preko kontaktnega obrazca na naši spletni strani. Osebne podatke pridobljene v ta namen hranimo za čas obdelave v obsegu in način kot ga dovoljuje zakonodaja in še največ 10 dni po vašem preklicu soglasja za obdelavo podatkov v ta namen.

Preklic registracije

Uporabnik spletnega mesta lahko v vsakem trenutku prekliče svojo registracijo v spletni trgovini Kosmatinčki tako, da pošlje elektronsko sporočilo na naslov info@kosmatincki.si in iz seznama seznama uporabnikov bomo izbrisali vse pridobljene osebne podatke uporabnika. Hranili bomo le izdane račune za opravljene nakupe, v skladu s 57. členom ZDDV, in s tem obvezne podatke (ime in priimek, naslov, kraj, poštna številka, telefonska številka). Pred preklicom registracije mora uporabnik spletnemu mestu poravnati vse morebitne neporavnane obveznosti iz naslova opravljenih nakupov v spletni trgovini.

V kolikor imate kakršnekoli pomisleke oziroma imate vprašanja na temo zasebnosti in varnosti na pišite na info@kosmatincki.si.