Potrebujete pomo─Ź?041 601 417
 
 •  
  Brezpla─Źna dostava nad 39 eur
 •  
  Varen nakup in hitra dostava
 •  
  Z vami ┼że od leta 2011
 •  
  Pomo─Ź in svetovanje

Izjava zasebnosti

Varovanje osebnih podatkov

Spletna trgovina Kosmatin─Źki, ALTERNATURA d.o.o. (v nadaljevanju spletna trgovina Kosmatin─Źki), se zavezuje k zaupnosti osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Pravilnikom o varstvu osebnih podatkov in bo storilo vse potrebno, da jih za┼í─Źiti pred kakr┼ínimikoli kr┼íitvami in zlorabami. Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam.

Vaše dovoljenje za zbiranje in obdelavo podatkov

Z registracijo v spletni trgovini Kosmatin─Źki, www.kosmatincki.si, se uporabnik oz. fizi─Źna oseba strinja z naslednjimi navedbami:

 1. strinja se s splošnimi pogoji spletnega mesta www.kosmatincki.si
 2. dovoljuje spletnemu mestu zbiranje in uporabo osebnih podatkov vnešenih ob registraciji (ime in priimek, elektronski naslov, geslo v šifrirani obliki, naslov za dostavo, kontaktno telefonsko številko).
 3. podatki pridobljeni z registracijo se zbirajo izklju─Źno administrativno-tehni─Źne namene in potrebe izvedbe pla─Źila ter po┼íiljanja blaga. Za pravilnost, popolnost in a┼żurnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, spletno mesto ne odgovarja.
 4. izjavlja, da je seznanjen, da lahko spletno mesto po┼ílje informativni material na elektronski naslov in lahko kadarkoli zahteva, da spletno mesto preneha uporabljati osebne podatke za potrebe po┼íiljanja informacijskega gradiva. 
 5. Ob prijavi na Kosmatin─Źki pasje novice preko spletne strani www.kosmatincki.si, bo podjetje ALTERNATURA d.o.o., skladno s ─Źlenom 6 (1) 1 lit. a) gdpr, uporabilo va┼íe osebne podatke (elektronski naslov) za namen po┼íiljanja elektronskih sporo─Źil (nasveti, novosti, vsebine, ponudba). Podlaga za uporabo osebnih podatkov iz to─Źke 9. je privolitev posameznika, da prejema elektronska sporo─Źila. Od prejemanja elektronskih sporo─Źil se lahko kadarkoli odjavite, z uporabo gumba "odjavi me" v nogi vsakega na┼íega elektronskega sporo─Źila ali pa nam za ta namen po┼íljete sporo─Źilo na email naslov info@kosmatincki.si ali preko kontaktnega obrazca na na┼íi spletni strani. Osebne podatke pridobljene v ta namen hranimo za ─Źas obdelave v obsegu in na─Źin kot ga dovoljuje zakonodaja in ┼íe najve─Ź 10 dni po va┼íem preklicu soglasja za obdelavo podatkov v ta namen.

Preklic registracije

Uporabnik spletnega mesta lahko v vsakem trenutku prekli─Źe svojo registracijo v spletni trgovini Kosmatin─Źki tako, da po┼ílje elektronsko sporo─Źilo na naslov info@kosmatincki.si in iz seznama seznama uporabnikov bomo izbrisali vse pridobljene osebne podatke uporabnika. Hranili bomo le izdane ra─Źune za opravljene nakupe, v skladu s 57. ─Źlenom ZDDV, in s tem obvezne podatke (ime in priimek, naslov, kraj, po┼ítna ┼ítevilka, telefonska ┼ítevilka). Pred preklicom registracije mora uporabnik spletnemu mestu poravnati vse morebitne neporavnane obveznosti iz naslova opravljenih nakupov v spletni trgovini.

V kolikor imate kakršnekoli pomisleke oziroma imate vprašanja na temo zasebnosti in varnosti na pišite na info@kosmatincki.si.