Potrebujete pomoč?041 601 417
 •  
  Brezplačna dostava nad 35 eur
 •  
  Varen nakup in hitra dostava
 •  
  Z vami že od leta 2011
 •  
  Pomoč in svetovanje

Priboljški za nagrajevanje

Priboljški za nagrajevanje

Vsi Naturavetal priboljški za nagrajevanje so v obliki manjših koščkov, tako da lahko z njimi psa pogosto nagradite. Iz tega vidika so prigrizki zelo primerni za šolanje in vzgojo psa v pasjih šolah in tudi za splošno uboganje ukazov. Naturavetal priboljški za nagrajevanje se odlično obnesejo tudi pri izvajanju trikcev doma.

Canis Plus posušena goveja pljuča miniCanis Plus posušena goveja pljuča mini
Nagrada pri šolanju psa
PRIMERNO ZA VSE VELIKOSTI PSOV

Canis Plus posušena goveja pljuča mini

4,95€ Brez DDV:4,52€

Posušena goveja pljuča mini   Goveja pljuča so narezana na mini majhne koščke, ki so sušen so na svežem zraku. Goveja pljuča so nemasten in..

Canis Plus posušena konjska pljuča 150 gCanis Plus posušena konjska pljuča 150 g
Za nagrajevanje in šolanje
Primerno tudi za alergike

Canis Plus posušena konjska pljuča 150 g

7,80€ Brez DDV:7,12€

Posušena konjska pljuča   Konjska pljuča so narezana na mini majhne koščke, ki so sušeni na svežem zraku. Konjska pljuča so nemasten in zat..

Canis Plus ribje zvezdice 100gCanis Plus ribje zvezdice 100g
Za nagrajevanje in šolanje
Primerno tudi za alergike

Canis Plus ribje zvezdice 100g

6,95€ Brez DDV:6,35€

Canis Plus ribje zvezdice   Canis Plus ribje zvezdice so namenjenje šolanju psa. Ribji prigrizki so izredno okusni v obliki ..

Canis Plus jagnječja pljuča mini 200gCanis Plus jagnječja pljuča mini 200g
Za nagrajevanje in šolanje
Primerno tudi za alergike

Canis Plus jagnječja pljuča mini 200g

9,96€ Brez DDV:9,10€

Canis Plus jagnječja pluča mini   Posušena pljuča pašne jagnjetine so v obliki mini koščkov in predstavljajo zdravo in slastno nagrado. Min..

Canis Plus kozja pljuča mini 200gCanis Plus kozja pljuča mini 200g
Za nagrajevanje in šolanje
Primerno tudi za alergike

Canis Plus kozja pljuča mini 200g

10,25€ Brez DDV:9,36€

Canis Plus posušena kozja pljuča mini   Mini koščki Canis Plus kozjih pljuč so nagrada pri šolanju psa, na sprehodih in pri splošnem u..

Canis Plus pljuča jelena mini 100gCanis Plus pljuča jelena mini 100g
Za nagrajevanje in šolanje
Primerno tudi za alergike
Novo

Canis Plus pljuča jelena mini 100g

6,79€ Brez DDV:6,20€

Canis Plus mini posušena pljuča jelena   Canis Plus mini posušena pljuča jelena so v majhnih koščkih, izjemno primerna za nagrajevanje in š..

Prikazujem 1 od 6 do 6 (1 strani)

Prigrizki za nagrajevanje

Naturavetal mini pasji priboljški so zelo nizkokalorični, kar pomeni, da vam ni potrebno zmanjševati dnevnega obroka hrane. Tako kot vsi ostali priboljški so tudi Naturavetal priboljški za nagrajevanje popolnoma brez sintetičnih dodatkov, naravno sušeni na svežem zraku in izvrstnega okusa, ki se mu kosmatinci ne bomo mogli upreti. Prigrizki za nagrajevanje so brez glutena, brez kvasa, brez sladkorja in brez soli. Mini priboljški so majhne velikosti in so namenjeni temu, da jih lahko psu ponudite v večji količini v namene šolanja ali učenja novih trikov. 

Mini priboljški za nagrajevanje so posušena pljuča iz kozjega, konjskega, govejega ali jagnječjega mesa. Pljuča so nizkokalorična in zdrobljena v mini koščke in so zato primerna tudi za šolanje psov majhnih pasem. Posušena pljuča so izvrstna poslastica tudi za občutljive in alergične pse. Za nagrajevanja psa lahko uporabljate tudi Canis Plus ribje zvezdice - mini piškotki v obliki zvezdic iz različnih vrst rib.