Potrebujete pomoč?041 601 417
 •  
  Brezplačna dostava nad 39 eur
 •  
  Varen nakup in hitra dostava
 •  
  Z vami že od leta 2011
 •  
  Pomoč in svetovanje

Pasje klobase

100% MESNE PASJE KLOBASE - Salame za pse

Mesne pasje klobase so dopolnilna hrana za pse pakirana v ovoj brez dodanih umetnih konzervansov. Tradicionalno pripravljene iz 100 % visokokakovostnega mišičnega mesa in notranjih organov. Z našim nežnim načinom kuhanja in izjemno kratkim časom kuhanja se optimalno ohranijo dragocene hranilne sestavine. Vsaka posamezna klobasa je le iz ene vrste mesa in iz enake vrste maščob. Ovoj je tisti, ki ščiti pred mikrobi, preprečuje sušenje in dostop kisika do mesa. Klobase z izbrano vrsto mesa so primerne tudi za alergike, pri alergijah pa se vsekakor najbolje obnese salama z okusom konja, saj je konjsko meso nealergeno.

Klobasa 100% piščančje meso 500 gKlobasa 100% piščančje meso 500 g
100% PIŠČANČJE MESO
DOPOLNILNA HRANA

Klobasa 100% piščančje meso 500 g

3,75€ Brez DDV: 3,42€

Klobasa 100% jagnječje meso 500 gKlobasa 100% jagnječje meso 500 g
100% JAGNJEČJE MESO
DOPOLNILNA HRANA

Klobasa 100% jagnječje meso 500 g

3,85€ Brez DDV: 3,52€

Klobasa 100% konjsko meso 500 gKlobasa 100% konjsko meso 500 g
100% KONJSKO MESO
DOPOLNILNA HRANA

Klobasa 100% konjsko meso 500 g

4,35€ Brez DDV: 3,97€

Klobasa 100% meso divjačine 500 gKlobasa 100% meso divjačine 500 g
100% MESO DIVJAČINE
DOPOLNILNA HRANA

Klobasa 100% meso divjačine 500 g

4,25€ Brez DDV: 3,88€

Klobasa 100% kozje meso 500 gKlobasa 100% kozje meso 500 g
100% KOZJE MESO
DOPOLNILNA HRANA

Klobasa 100% kozje meso 500 g

4,45€ Brez DDV: 4,06€

Klobasa za pse 100% kunčje meso 500 gKlobasa za pse 100% kunčje meso 500 g
100% KUNČJE MESO
DOPOLNILNA HRANA

Klobasa za pse 100% kunčje meso 500 g

4,45€ Brez DDV: 4,06€

Klobasa iz pašne jagnjetine 500 g Klobasa iz pašne jagnjetine 500 g
Jagnjetina, proso, kozje mleko
URAVNOTEŽEN OBROK

Klobasa iz pašne jagnjetine 500 g

4,05€ Brez DDV: 3,70€

Prikazujem 1 od 7 do 7 (1 strani)

Salame za pse: Popolnoma naravne in kuhane na pari

Naturavetal pasje klobase so na voljo v sedmih različnih okusih. Šest okusov je dopolnilna hrana za pse, kar pomeni, da so salame sestavljene iz 100% mesa in notranjih organov. Vsi okusi so izključno iz ene vrste mesa, brez dodanih piščančjih maščob. Izbrični gobčki lahko izbirajo med 100% kunčjo, jagnječjo, konjsko, divjačinsko, piščančjo ali kozjo mesno klobaso. V ponudbi boste našli tudi klobaso pašna jagnjetina s proseno kašo in kozjim mlekom, ki je uravnotežen obrok in super hrana tudi za mladičke. 500 g najboljšega mesa in dragocenih notranjih organov prinaša veliko okusa in zdravih, naravnih hranil v skledo vašega psa.

Šest okusnih vrst je mogoče zlahka vključiti v prehrano, jih hraniti kot alternativo surovemu mesu, v kombinaciji s hladno stiskano suho hrano ali kot alternativo BARF na počitnicah. Salame za pse so okusne kot prigrizek ali kot dodaten obrok za pse, ki potrebujejo več energije ali visoko vsebnost mesa v hrani. Poleg tega vam naše mesne klobase omogočajo, da poljubno sestavite obrok za svojega psa: lahko se odločite, ali naj vaš pes dnevno prejema 60, 70 ali 80 % mesa, katero zelenjavo in sadje želite hraniti ter seveda katera prehranska dopolnila naj prejema vaš pes. Pri sestavi uravnoteženega obroka vam z veselem pomagamo. 

Naše sočne klobase za pse so popolnoma naravna hrana. Canis Plus® pasje klobase so narejeni iz visokokakovostnega mišičnega mesa in zdravih notranjih organov iz enega samega vira beljakovin, zato so optimalno nadomestilo za pse z alergijami, občutljivim želodcem ali kot začasna razbremenilna prehrana. 100-odstotni mesni zvitki so idealni tudi za BARF prehranjevanje, kot del izključitvene diete ali preprosto kot okusen priboljšek med obroki v okviru kombinirane prehrane. Tako kot vsej hrani iz naše ponudbe tudi našim mesnim klobasam za pse ne dodajamo nobenih sintetičnih sestavin ali umetnih vitaminov. Zagotovljeno je tudi, da klobase ne vsebujejo glutena in žitaric ter nekakovostnih živalskih stranskih proizvodov, kot so rogovi ali perje. Visoko kakovost mesnih klobas za pse potrjujejo in zagotavljajo redni pregledi neodvisnih laboratorijev. Z nežnim postopkom kuhanja se ohranijo dragocene sestavine, zato je okusna hrana v obliki klobas bogat vir vitaminov, mineralov in aminokislin. 

 

Canis Plus® mesne pasje klobase - priporočilo za hranjenje

Različne klobase za pse Canis Plus® same po sebi niso popolni obroki, temveč jih je treba dopolniti s prilogami, če jih redno hranite kot glavno hrano. V tem primeru mora biti v obroku 70 % mesa, ki ga dopolnjuje 30 % raznovrstne zelenjave, sadja in zelišč ter viri kalcija in olja, da je obrok popoln. To razmerje 70:30 velja za zdrave pse. Pri psih z zdravstvenimi težavami je razmerje lahko drugačno.

Naše mesne pasje klobase Canis Plus® lahko hranite redno kot glavni obrok v kombinaciji z našimi na zraku sušenimi kosmiči Canis Plus® Vit/Min kosmiči ali kosmiči Canis Plus® Top-Fit-Mix v razmerju 70:30 in pomembnimi dodatki prehranskimi dodatki kot je kakovostno olje in vir kalcija.

 

Hranjenje psa z mesnimi klobasami na dva različna načina

Vse klobase se primerne za sestavno uravnoteženega obroka, kar pomeni, da k mesu dodate še zelenjavo in olja in je obrok uravnotežen. Klobase lahko uporabljate tudi v kombinaciji s hladno stiskanimi peleti v razmerju 2:3. Torej, če hranite psa 3x na dan, naj bosta dva obroka peletkov, en obrok pa je lahko mesna klobasa brez kakršnihkoli dodatkov.

Psa lahko hranite tudi izključno s pasjimi salamami. V tem primeru morate samo poskrbeti za zelenjavno-zeliščni del, za vnos kalcija in za uszrezen dodatek različnih olj. Klobase za pse se so odlične tudi kot malica med obroki ali kot slasten priboljšek za nagrajevanje in šolanje psa. Klobaso preprosto narežite na polobarje, te kolobarje pa na manjše kocke.

 

Shranjevanje

Klobase so termično obdelane, zato jih ni potrebno shranjevati v zmrzovalniku. Rok uporabe klobase je definiran z ovojem, ki ne prepušča kisika, zato se klobasa ne more pokvariti. Vsekakor pa klobase ne smejo biti izpostavljene direktnemu soncu in ne smejo biti hranjene v prostoru z več kot 27°C. Ko klobaso enkrat odprete, jo je potrebno hraniti v hladilniku in porabiti v roku 4-5 dni. Klobaso, brez ovoja lahko za krajše časovno obdobje tudi zamrznete.

 

Naturavetal salame za pse vsebujejo:

 • 100% sveže meso (na voljo jagnjetina, koza, divjačina, kunec, pašna jagnjetina in konj)
 • Kakovostne sestavine, ki so primerne tudi za prehrano ljudi

 

Naturavetal klobase za pse NE vsebujejo:

 • glutena, žitaric, pšenice, soje in mlečnih izdelkov,
 • barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov, polnil,
 • živalskih in rastlinskih stranskih proizvodov,
 • gensko spremenjenih organizmov (GSO).