Potrebujete pomoč? 041 601 417
 
 •  
  Brezplačna dostava nad 35 eur
 •  
  Varen nakup in hitra dostava
 •  
  Z vami že od leta 2011
 •  
  Pomoč in svetovanje

Suha hrana za pse

SUHA HRANA ZA PSE CANIS PLUS - Hladno stiskana in slastna

Suha hrana Canis Plus vsebuje le naravne sestavine, ki so obdelane samostojno. Meso (brez kosti, kože in živalskih ostankov) je predhodno posušeno, zelenjava in zelišča so ločeno sušena na svežem zraku in nato z ostalimi sestavinami hladno stiskana v pelete. Tako se poskrbi za posebej visoko biološko vrednost naravnih produktov. Pri hladnem stiskanju se uporabljajo nizki pritiski in nizke temperature, tako se ohrani maksimalna vsebnost naravnih vitaminov, mineralov in hranilnih snovi. Različno od receptur in okusov, Canis Plus suha hrana za pse vsebuje min. 60 - 70% delež svežega mesa.

 

Suha hrana v želodcu ne nabrekne, tako da je stopnja tveganja za zasuk želodca izredno nizka. Suha hrana je visoko prebavljiva, ne vsebuje barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov, polnil, ne vsebuje pšenice, soje in mlečnih izdelkov, ne vsebuje glutena, vsi vitamini in minerali pa so naravnega izvora. Suha hrana je primerna je za pasje mladičke, mlade pse, odrasle in starejše pse ter za pse, ki trpijo zaradi različnih zdravstvenih težav.

Canis Plus piščanec Canis Plus piščanec
Min. 60% delež svežega mesa

Canis Plus piščanec

7,20€ Brez DDV: 6,58€

Hrana za pse CANIS PLUS PIŠČANEC   Hrana za pse Canis Plus z okusom piščanca je iz 100% naravnih sestavin za uravnoteženo popolno in zdravo..

Canis Plus jagnjetina Canis Plus jagnjetina
Min. 60% delež svežega mesa
Primerno tudi za alergike

Canis Plus jagnjetina

7,80€ Brez DDV: 7,12€

Hrana za pse CANIS PLUS JAGNJETINA   Hrana za pse Canis Plus jagnjetina je 100% naravna hrana za pse. Popolna hrana za pse vsebuje min. 60%..

Canis Plus govedina Canis Plus govedina
Za občutljive pse
Primerno tudi za športne pse

Canis Plus govedina

8,35€ Brez DDV: 7,63€

Hrana za pse CANIS PLUS PAŠNA GOVEDINA   Canis Plus pašna govedina je hladno stiskana hrana, primerna tudi za občutljive pse. Vsebuje visok..

Canis Plus losos Canis Plus losos
Min. 60% delež svežega mesa
Hipoalergena hrana

Canis Plus losos

8,55€ Brez DDV: 7,81€

Hrana za pse CANIS PLUS LOSOS - hladno stiskana hrana za občutljive pse in za pse, ki trpijo zaradi različnih zdravstvenih težav   Naturave..

Canis Plus kunec Canis Plus kunec
Min. 60% delež svežega mesa
Občutljivi psi, alergije

Canis Plus kunec

10,40€ Brez DDV: 9,50€

CANIS PLUS KUNEC - Hladno stiskana hrana za zelo občutljive pse in pse, ki trpijo zaradi alergij   Naturavetal Canis Plus kunec je pos..

Canis Plus Sport Canis Plus Sport
Min. 70% delež svežega mesa
Za športne in delovne pse

Canis Plus Sport

66,50€ Brez DDV: 60,73€

Hrana za pse CANIS PLUS SPORT - za zelo športno aktivne in delovne pse   Hladno stiskana hrana za pse Sport je popolna hrana z dodatnim del..

Canis Plus InsectVetal Canis Plus InsectVetal
Hrana iz ličink žuželk
Primerno tudi za alergike

Canis Plus InsectVetal

10,25€ Brez DDV: 9,36€

Hrana za pse z insekti Canis Plus® InsectVetal®   Naturavetal insektna hrana za pse InsectVetal je popolnoma naravna in hladno stis..

Hrana za pasje mladiče in mlade pse Canis Plus piščanec Hrana za pasje mladiče in mlade pse Canis Plus piščanec
MLADIČKI & MLADI PSI
MIN. 65% MESA

Hrana za pasje mladiče in mlade pse Canis Plus piščanec

7,90€ Brez DDV: 7,21€

Hrana za pasje mladiče in mlade pse CANIS PLUS - piščanec   Popolna hrana za pasje mladiče in mlade pse z večjim deležem mesa, maščob ..

Hrana za pasje mladiče in mlade pse Canis Plus piščanec (mali peletki) Hrana za pasje mladiče in mlade pse Canis Plus piščanec (mali peletki)
MLADIČKI & MLADI PSI
MIN. 65% MESA
MINI PELETI
Novo

Hrana za pasje mladiče in mlade pse Canis Plus piščanec (mali peletki)

7,90€ Brez DDV: 7,21€

Hrana za pasje mladiče in mlade pse CANIS PLUS - piščanec mali peleti   Popolna hrana za pasje mladiče in mlade pse z večjim deležem m..

Hrana za pasje mladiče in mlade pse Canis Plus losos Hrana za pasje mladiče in mlade pse Canis Plus losos
Mladiči & Mladi psi
Primerno tudi za alergike

Hrana za pasje mladiče in mlade pse Canis Plus losos

9,30€ Brez DDV: 8,49€

Hrana za pasje mladiče in mlade pse CANIS PLUS losos   Popolna hladno stiskana hrana za mladiče in mlade pse z okusom lososa z večjim delež..

Naturavetal merilni lonček Naturavetal merilni lonček

Naturavetal merilni lonček

0,99€ Brez DDV: 0,81€

Naturavetal merilni lonček Prava izbira hrane za pse ima odločilen vpliv na zdravje vašega psa, zato je vsa Naturavetal hrana za pse proizvedena s ..

Canis Plus 3 x 5 kg akcijski paket Canis Plus 3 x 5 kg akcijski paket
3 x 5 kg akcijska cena
Akcija
5%

Canis Plus 3 x 5 kg akcijski paket

77,00€ 81,05€ Brez DDV: 70,32€

HLADNO STISKANA HRANA ZA PSE CANIS PLUS - akcijski paket (piščanec + losos + jagnetina)   Hladno stiskana hrana za pse Canis Plus je iz 100..

Canis Plus 3 x 5 kg za občutljive pse Canis Plus 3 x 5 kg za občutljive pse
ZA OBČUTLJIVE PSE
3 x 5 kg AKCIJSKA CENA
Akcija
5%

Canis Plus 3 x 5 kg za občutljive pse

93,62€ 98,55€ Brez DDV: 85,50€

HLADNO STISKANA HRANA ZA OBČUTLJIVE PSE CANIS PLUS - akcijski paket (kunec + losos + govedina)   Hladno stiskana hrana za pse Canis Plus je..

Prikazujem 1 od 13 do 13 (1 strani)

SUHA HRANA ZA PSE CANIS PLUS

Naturavetal hrana za pse je proizvedena v Nemčiji in je na voljo v 6. različnih okusih. Izbirate lahko med okusom lososa, jagnjetine, piščanca, govedine in kunca. Na voljo pa je tudi nova hrana InsectVetal, ki za vir beljakovin uporablja ličinke črne bojevniške muhe. Za mladiče sta na voljo dva okusa suhe hrane, in sicer piščanec in losos. Takšna pestrost monoproteinskih okusov omogoča, da lahko prav vsak lastnik najde ustrezen okus hrane, ki bo primeren tudi za občutljivega ali alergičnega psa. 

 

Vsem okusom je skupno naslednje:

 • vsebuje več kot 60% - 70% delež svežega mesa pred sušenjem (odvisno od okusa, ki si ga izberete),
 • monoproteinska suha hrana, saj vsebuje le en vir živalskih beljakovin
 • visoko prebavljiva, to pomeni večji izkoristek za organizem, manjša količina obroka in manjši iztrebek
 • ne nabrekne v želodcu,
 • ne vsebuje glutena, pšenice, soje in mlečnih izdelkov,
 • ne vsebuje barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov, polnil
 • ne vsebuje živalskih in rastlinskih stranskih proizvodov,
 • vsi vitamini in minerali so naravni,
 • je pod stalnim laboratorijskim nadzorom v neodvisnem laboratoriju,
 • je brez gensko spremenjenih organizmov (GSO).

 

Pester izbor okusov

Naturavetel ponuja pet različnih okusov suhe hrane:

 • PIŠČANEC: piščančje meso velja za zelo ješče. Naturavetal vsebuje le kakovostno piščančje meso, ki je primerno tudi za prehrano ljudi. Suha hrana vsebuje izključno piščančje meso in nikakor celega piščanca z drobovino, kožo, perje, kljunom. K piščancu je dodan se neoluščen polnozrnat riž, oves in koruza. Vsa tri žita so nežno pokuhana na pari, tako da so odstranjeni težko prebavljivi deli. Suha hrana za pse Canis Plus Sport je po sestavi enaka, vsebuje le večji delež mesa in je zato bolj primerna za športno aktivnejše pse.
 • JAGNJETINA: okus jagnjetine je primeren za občutljive pse in tudi za tiste, ki preprosto obožujejo okus jagnjetine. Suha hrana z okusom jagnjetine vsebuje le visoko kakovostno jagnječje meso. K mesu je dodano proso, oves in neoluščen polnozrnat riž. Omenjene žitarice so obdelane po patentiranem postopku kuhanja na pari, tako da so odstranjeni težko prebavljivi deli.
 • GOVEDINA: tudi okus govedine je klasičen in univerzalen okus. Izvor govejega mesa je bavarska pašna govedina "Weiderind", za katero veljajo strogi standardi. Kmetje lahko meso pod tem imenom prodajajo izključno takrat, ko je govedo na pašniku preživelo vsaj 200 dni. Zraven govejega mesa je v hrani še proso.
 • LOSOS: okus lososa vsebuje le meso lososa in proso, zato je zelo primeren za pse z različnimi alergijami in intolerancami na hrano. Losos v Canis Plus ni divji losos in ni gojeni losos. Losos se pridobiva iz zajetij norveških fjordov, kjer živi v kontroliranem območju, v okolju in živalim prijaznem habitatu.
 • KUNEC: kunčje meso se zelo redko pojavlja v suhi hrani, zato so alergije na kunčje meso zelo redke. Suha hrana z okusom kunca vsebuje le visoko kakovostno kunčje meso in ajdo. Kunci so lokalnega porekla, torej iz severa Nemčije.
 • INSECTVETAL: suha hrana na osnovi ličink žuželk. Edino vir beljakovin so ličinke črne bojevniške muhe. Takšna suha hrana je izjemno lahko prebavljiva, primerna za občutljive in alergične pse hkrtai pa prispeva k ohranjanju okolja.

 

Vitamini in minerali so naravnega izvora

Vitamini in minerali so izključno naravnega izvora in niso naknadno dodani k hrani. Zaradi prisotnosti izključno naravnih vitaminov in mineralov iz posušenega sadja, zelenjave, zelišč in začimb ima suha hrana rok uporabe pol leta od proizvodnje. Prav tako v suhi hrani ni nobenih konzervansov, ojačevalcev okusa, barvil in polnil. Canis Plus Naturavetal uporablja naslednjo zelenjavo, sadje, začimbe in zelišča, da se zadovoljijo vse dnevne potrebe po vitaminih in mineralih: rožiči, pivski kvas, korenje, banane, izvleček morskih alg, kalčki slada, preslica, šipek, peteršilj, črne maline, artičoke, koromač, regrat,...

Suha hrana vsebuje tudi optimalen delež hladno stiskanega lososovega olja, ki je bogat vir omega - 3 in omega - 6 maščobnih kislin. Suha pasja hrana vsebuje tudi kalčke golega ovsa in rjavega prosa. Kalčki so prav tako bogat vir maščobnih kislin, hkrati pa kalčki aktivirajo delovanje prebavnih encimov, tako da se zaužita hrana še lažje in hitreje prebavi.

 

SUHA HRANA ZA PSE BREZ ŽITARIC

Naturavetal ponuja tri okuse suhe hrane, ki ne vsebujejo žitaric. Okus losos in okus govedina vsebujeta proso, ki spada med pražita in ne vsebuje težko prebavljive beljakovine - glutena. Proso ne povzroči zakisanja telesa, tako kot ostala žita, ampak v telesu povzroči alkalno (bazično) reakcijo in je zaradi tega primerno tudi za občutljive želodčke. Proso je bogato s številnimi mikro hranili in še posebej bogato s silicijem. Tretji okus je kunec, ki vsebuje ajdo. Ajda spada v družino dresnovk in je v sorodu z rabarbaro. Ostala okusa suhe hrane (piščanec in jagnjetina) vsebujeta zdrava žita, ki so predhodno obdelana, tako da os odstranjeni neprebavljivi delci. Prav tako žita (polnozrnat riž in oves) ne vsebujejo glutena.

 

S čim si lahko še pomagamo?

Zraven suhe hrane so bo kosmatincu zelo prilegla tudi Canis Plus mokra hrana za pse, ki vsebuje visoko kakovostno meso in notranje organe. Izbirčneže in razvajence lahko nagradite tudi s slastnimi in zdravimi pasjimi priboljški sušenimi na zraku, brez umetnih barvil in konzervansov.