Suha hrana za pse

Suha hrana za pse

SUHA HRANA ZA PSE CANIS PLUS - Hladno stiskana in slastna

 

Suha hrana za pse Canis Plus vsebuje le naravne sestavine, ki so obdelane samostojno. Zelenjava ostane cela, meso (brez kosti, kože,drobovine in živalskih odpadkov) je predhodno posušeno in nato z ostalimi sestavinami hladno stiskano v pelete za pse. Tako se poskrbi za posebej visoko biološko vrednost naravnih produktov. Pri hladnem stiskanju suhe hrane za pse se dela z nizkim pritiskom in nizko temperaturo, tako se ohrani maksimalna vsebnost naravnih vitaminov, mineralov in hranilnih snovi.

 

Različno od receptur in okusov, Canis Plus suha hrana za pse vsebuje min. 60 - 70% delež svežega mesa. Canis Plus suha hrana za pse v želodcu ne nabrekne, tako da je stopnja tveganja za zasuk želodca izredno nizka. Pes hrano prebavi enako hitro, kot če bi jedel surovo hrano. Naturavetal suha hrana za pse je visoko prebavljiva, ne vsebuje barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov, polnil, ne vsebuje pšenice, soje in mlečnih izdelkov, ne vsebuje glutena, vsi vitamini in minerali pa so naravnega izvora. Hrana je primerna je za pasje mladičke, mlade pse, odrasle in starejše pse ter za pse, ki trpijo zaradi različnih zdravstvenih težav. Hladno stiskana hrana Canis Plus Naturavetal je proizvedena v Nemčiji.

 

 

 

Prikaži:
Razvrsti po:
Hrana za pse CANIS PLUS govedina - hladno stiskana hrana za občutljive pse   Hrana za pse..
7.75 € Brez DDV: 7.08 €
HRANA ZA PSE CANIS PLUS PIŠČANEC   Hrana za pse Canis Plus z okusom piščanca je iz 1..
6.59 € Brez DDV: 6.02 €
HRANA ZA PSE CANIS PLUS JAGNJETINA   Hrana za pse Canis Plus jagnjetina je 100% naravna h..
7.36 € Brez DDV: 6.72 €
Glede na 1 mnenj.
Hrana za pse CANIS PLUS KUNEC - Hladno stiskana hrana za zelo občutljive pse in pse, ki trpijo zarad..
10.13 € Brez DDV: 9.25 €
Glede na 1 mnenj.
Hrana za pse CANIS PLUS LOSOS - hladno stiskana hrana za občutljive pse in za pse, ki trpijo zaradi ..
7.91 € Brez DDV: 7.22 €
Glede na 4 mnenj.
Hrana za pasje mladiče in mlade pse CANIS PLUS losos    Popolna hladno stiskana hran..
8.79 € Brez DDV: 8.03 €
Glede na 1 mnenj.
Hrana za pasje mladiče in mlade pse CANIS PLUS - piščanec   Popolna hladno stiskana ..
7.10 € Brez DDV: 6.48 €
Hrana za pse CANIS PLUS SPORT - za zelo športno aktivne in delovne pse   Hladno stis..
62.58 € Brez DDV: 57.15 €
Canis Plus 3 x 5 kg -5%
HLADNO STISKANA HRANA ZA PSE CANIS PLUS - varčen paket (piščanec + losos + jagnetina)   H..
77.61 € 73.73 € Brez DDV: 67.33 €
Canis Plus 3 x 5 kg za občutljive pse -5%
HLADNO STISKANA HRANA ZA OBČUTLJIVE PSE CANIS PLUS - varčen paket (kunec + losos + govedina) &nbs..
95.70 € 90.92 € Brez DDV: 83.03 €
Naturavetal merilni lonček Prava izbira hrane za pse ima odločilen vpliv na zdravje vašega psa, z..
0.99 € Brez DDV: 0.81 €

SUHA HRANA ZA PSE

Naturavetal ponuja hladno stiskano suho hrano za pse v različnih okusih. Na voljo je okus piščanca, okus govedine, okus lososa, okus jagnjetine in okus kunca. Na izbiro imate tudi Canis Plus Sport - različica piščanca z višjim deležem mesa za športno bolj aktivne pse. Suha hrana za pse Naturavetal je sestavljena iz visoko kakovostnih svežih sestavin, posušenih na zraku in hladno stisnjenih v pelet. 

 

Suha hrana za pse Canis Plus:

 • vsebuje več kot 60% - 70% delež svežega mesa pred sušenjem (odvisno od okusa, ki si ga izberete),
 • je monoproteinska hrana za pse, saj vsebuje le en vir živalskih beljakovin hrana je visoko prebavljiva, to pomeni večji izkoristek za organizem, manjša količina obroka in manjši iztrebek
 • ne nabrekne v želodcu,
 • ne vsebuje glutena, pšenice, soje in mlečnih izdelkov,
 • ne vsebuje barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov, polnil
 • ne vsebuje živalskih in rastlinskih stranskih proizvodov,
 • vsi vitamini in minerali so naravni, 
 • je pod stalnim laboratorijskim nadzorom v neodvisnem laboratoriju,
 • je brez gensko spremenjenih organizmov (GSO).

 

SUHA PASJA HRANA CANIS PLUS v različnih okusih

Naturavetel ponuja pet različnih okusov suhe pasje hrane:

 • PIŠČANEC: piščančje meso velja za zelo ješče. Naturavetal vsebuje le kakovostno piščančje meso, ki je primerno tudi za prehrano ljudi. Hrana Canis Plus vsebuje izključno piščančje meso in nikakor celega piščanca z drobovino, kožo, perje, kljunom. K piščancu je dodan se neoluščen polnozrnat riž, oves in koruza. Vsa tri žita so nežno pokuhana na pari, tako da so odstranjeni težko prebavljivi deli. Suha hrana za pse Canis Plus Sport je po sestavi enaka, vsebuje le večji delež mesa in je zato bolj primerna za športno aktivnejše pse. 
 • JAGNJETINA: okus jagnjetine je primeren za občutljive pse in tudi za tiste, ki preprosto obožujejo okus jagnjetine. Hrana z okusom jagnjetine vsebuje le visoko kakovostno jagnječje meso. K mesu je dodano proso, oves in neoluščen polnozrnat riž. Omenjene žitarice so obdelane po patentiranem postopku kuhanja na pari, tako da so odstranjeni težko prebavljivi deli. 
 • GOVEDINA: tudi okus govedine je klasičen in univerzalen okus. Izvor govejega mesa je bavarska pašna govedina "Weiderind", za katero veljajo strogi standardi. Kmetje lahko meso pod tem imenom prodajajo izključno takrat, ko je govedo na pašniku preživelo vsaj 200 dni. Zraven govejega mesa je v hrani še proso. 
 • LOSOS: okus lososa vsebuje le meso lososa in proso, zato je ta suha hrana zelo primerna za pse z različnimi alergijami in intolerancami na hrano. Losos v suhi pasji hrani Canis Plus ni divji losos in ni gojeni losos. Losos se pridobiva iz zajetij norveških fjordov, kjer živi v kontroliranem območju, v okolju in živalim prijaznem habitatu.  
 • KUNEC: kunčje meso se zelo redko pojavlja v hrani za pse, zato so alergije na kunčje meso zelo redke. Hrana z okusom kunca vsebuje le visoko kakovostno kunčje meso in ajdo. Kunci so lokalnega porekla, torej iz severa Nemčije. 

 

VITAMINI IN MINERALI v suhi pasji hrani

Vitamini in minerali so izključno naravnega izvora in niso naknadno dodani k hrani. Zaradi prisotnosti izključno naravnih vitaminov in mineralov iz posušenega sadja, zelenjave, zelišč in začimb ima suha hrana rok uporabe pol leta od proizvodnje. Prav tako v hrani ni nobenih konzervansov, ojačevalcev okusa, barvil in polnil. Suha hrana za pse Canis Plus Naturavetal uporablja naslednjo zelenjavo, sadje, začimbe in zelišča, da se zadovoljijo vse dnevne potrebe po vitaminih in mineralih: rožiči, pivski kvas, korenje, banane, izvleček morskih alg, kalčki slada, preslica, šipek, peteršilj, črne maline, artičoke, koromač, regrat,...

 

Hrana vsebuje tudi optimalen delež hladno stiskanega lososovega olja, ki je bogat vir omega - 3 in omega - 6 maščobnih kislin. Suha pasja hrana vsebuje tudi kalčke golega ovsa in rjavega prosa. Kalčki so prav tako bogat vir maščobnih kislin, hkrati pa kalčki aktivirajo delovanje prebavnih encimov, tako da se zaužita hrana še lažje in hitreje prebavi. 

 

SUHA PASJA HRANA BREZ ŽITARIC

Naturavetal ponuja tri okuse hrane, ki ne vsebujejo žitaric. Okus losos in okus govedina vsebujeta proso, ki spada med pražita in ne vsebuje težko prebavljive beljakovine - glutena. Proso ne povzroči zakisanja telesa, tako kot ostala žita, ampak v telesu povzroči alkalno (bazično) reakcijo in je zaradi tega primerno tudi za občutljive želodčke. Proso je bogato s številnimi mikro hranili in še posebej bogato s silicijem. Tretji okus je kunec, ki vsebuje ajdo. Ajda spada v družino dresnovk in je v sorodu z rabarbaro. Ostala okusa hrane (piščanec in jagnjetina) vsebujeta zdrava žita, ki so predhodno obdelana, tako da os odstranjeni neprebavljivi delci. Prav tako žita (polnozrnat riž in oves) ne vsebujejo glutena. 

 

Loading...