Potrebujete pomoč?041 601 417
 •  
  Brezplačna dostava nad 35 eur
 •  
  Varen nakup in hitra dostava
 •  
  Z vami že od leta 2011
 •  
  Pomoč in svetovanje

Priboljški za pasje mladiče

Priboljši za pasje mladiče so nujno potrebni za nagrajevanje željenega vedenja, za zaposlitev mladiča in za nego zog. Zbrali smo priboljše, ki so namenjeni nagrajevanju (majhni in drobni priboljški) in priboljške za pasje mladičke, ki so večji in namenjeni zaposlitvi psa. S takšnimi priboljši se mladič zaposli za dlje časa in se tudi umiri. Sočasno pa si s trdimi priboljški masira dlesni in čisti zobke. V času menjave zob so trdi priboljški tudi naravna pomoč pri skelečih dlesnih in lahko spodbujajo menjavo zob. Ker so priboljški pri mladičkih precej pogosti je izmejno pomembno, da posežemo po 100% naravnih priboljških, kot so Naturavetal Canis Plus, ki so popolnoma brez vse sintetičnih dodatkov, barvil in premazov. 
Canis Plus posušena goveja pljuča miniCanis Plus posušena goveja pljuča mini
Nagrada pri šolanju psa
PRIMERNO ZA VSE VELIKOSTI PSOV

Canis Plus posušena goveja pljuča mini

4,95€ Brez DDV:4,52€

Posušena goveja pljuča mini   Goveja pljuča so narezana na mini majhne koščke, ki so sušen so na svežem zraku. Goveja pljuča so nemasten in..

Canis Plus posušena konjska pljuča 150 gCanis Plus posušena konjska pljuča 150 g
Za nagrajevanje in šolanje
Primerno tudi za alergike

Canis Plus posušena konjska pljuča 150 g

7,80€ Brez DDV:7,12€

Posušena konjska pljuča   Konjska pljuča so narezana na mini majhne koščke, ki so sušeni na svežem zraku. Konjska pljuča so nemasten in zat..

Canis Plus sardelice 100 gCanis Plus sardelice 100 g
Primerno tudi za alergike
Za nagrajevanje in šolanje

Canis Plus sardelice 100 g

6,90€ Brez DDV:6,30€

Canis Plus sardelice   Posušene sardelice niso le hrustljav, z beljakovinami bogat priboljšek, ampak vsebujejo tudi dragocene minerale..

Canis Plus račji vratovi 200 gCanis Plus račji vratovi 200 g
Primerno tudi za alergike
Primerno tudi za mladiče

Canis Plus račji vratovi 200 g

7,45€ Brez DDV:6,80€

Canis Plus račji vratovi   Pasji priboljški račji vratovi so s kalcijem bogat prigrizek in so zelo primerni tudi za občutljive pse ali za p..

Canis Plus posušene konjske kite 200 gCanis Plus posušene konjske kite 200 g
Trd priboljšek
Primerno tudi za alergike

Canis Plus posušene konjske kite 200 g

10,95€ Brez DDV:10,00€

Canis Plus posušene konjske kite   Konjske kite so trde žvečljivke, ki so še posebej dobre za trening žvečenja. Pes mora dlje časa griziti ..

Canis Plus ribje zvezdice 100gCanis Plus ribje zvezdice 100g
Za nagrajevanje in šolanje
Primerno tudi za alergike

Canis Plus ribje zvezdice 100g

6,95€ Brez DDV:6,35€

Canis Plus ribje zvezdice   Canis Plus ribje zvezdice so namenjenje šolanju psa. Ribji prigrizki so izredno okusni v obliki ..

Canis Plus jagnječji trakovi iz kože 150 gCanis Plus jagnječji trakovi iz kože 150 g
Primerno tudi za alergike
Trd priboljšek za majhne pse

Canis Plus jagnječji trakovi iz kože 150 g

11,70€ Brez DDV:10,68€

Canis Plus jagnječja koža v tankih trakovih   Canis Plus tanki jagnječji trakovi iz jagnječje kože so odlična, dolgotrajna žvečilka za majh..

Canis Plus posušena koža glave konja 200gCanis Plus posušena koža glave konja 200g
Primerno tudi za alergike
Trd priboljšek

Canis Plus posušena koža glave konja 200g

10,95€ Brez DDV:10,00€

Canis Plus posušena koža glave konja   Posušena koža glave konja v obliki 10 do 15 cm dolgih palčk je naraven izdelek za žvečenje in je&nbs..

Canis Plus jagnječja pljuča mini 200gCanis Plus jagnječja pljuča mini 200g
Za nagrajevanje in šolanje
Primerno tudi za alergike

Canis Plus jagnječja pljuča mini 200g

9,96€ Brez DDV:9,10€

Canis Plus jagnječja pluča mini   Posušena pljuča pašne jagnjetine so v obliki mini koščkov in predstavljajo zdravo in slastno nagrado. Min..

Canis Plus kozja pljuča mini 200gCanis Plus kozja pljuča mini 200g
Za nagrajevanje in šolanje
Primerno tudi za alergike

Canis Plus kozja pljuča mini 200g

10,25€ Brez DDV:9,36€

Canis Plus posušena kozja pljuča mini   Mini koščki Canis Plus kozjih pljuč so nagrada pri šolanju psa, na sprehodih in pri splošnem u..

Canis Plus ribje štange 5 komCanis Plus ribje štange 5 kom
Primerno tudi za alergike
NIZKOKALORIČEN PRIBOLJŠEK

Canis Plus ribje štange 5 kom

9,91€ Brez DDV:9,05€

Ribje štange - posušena koža trske   Ribje štange so narejene iz 100% čiste kože ribe trske. Palčke predstavljajo ogromno užitka pri žvečen..

Canis Plus piščančji vratovi 250 gCanis Plus piščančji vratovi 250 g
Za manjše pse & mladičke

Canis Plus piščančji vratovi 250 g

7,60€ Brez DDV:6,94€

Canis Plus posušeni piščančji vratovi   Posušeni piščančji vratovi so polnega okusa, naravno in pazljivo sušeni na svežem zraku. Zaradi svo..

Prikazujem 1 od 12 do 12 (1 strani)

Mini priboljški za pasje mladiče

Vsak lastnik pasjega mladiča potrebuje mini priboljše za nagrajevanje pozitivnega vedenja. Psa mladiča želimo naučiti prostor, počakaj, sedi, tačka, želimo ga naučiti odpoklica in vseh ostalih veščih, ki ga bodo prippravile na veselo in kakovostno življenje. Mladičem je največja motivacija, da se učijo in, da nas ubogajo ravno hrana, določeni mladiči pa se veliko bolje odzivajo, če so nagrajeni s kakšno igračo ali pohvalo. Za nagrajevanje lahko uporabljate kar hrano -  Naturavetal hladno stiskane pelete, ki so uravnotežena hrana v obliki pravokotnih ploščic in jih zato enostavno uporabimo tudi kot nagrado.

Velikokrat pa hrana ni dovolj velika motivacija, še posebej, če želimo mladička naučiti posebnih trikov. Takrat moramo poseči bo bolj privlačnih priboljških, kot so naša posušena mini pljuča v štirih različnih okusih (goveja, kozja, jagnječja in konjska), ribje zvezdice v kozarčku ali 100% mesne klobase v različnih okusih. Medtem, ko so mini posušena pljuča popolnoma suh priboljšek, so 100% mesne klobase sočne, saj gre za kuhano meso na pari. Klobase so 500g in jih je potrebno narezati na kolobarje in nato na kocke, da se lahko uporabijo kot priboljšek za pasje mladiče. 

 

Trši priboljški za pasje mladiče

Trši priboljši za pasje mladiče so namenjeni daljši zaposlitvi pasjega mladiča, vendar pod nadzorom. Prav tako se morajo trdi priboljši razlikovati med posameznimi pasmami psov. Mladiči večjih pasem lahko prejmejo daljše in bolj trde priboljške, saj je njihov urgiz večji kot pri mladičih manjših pasem. Trdi priboljši primerni za zaposlitev pasjih mladičev, ki so namenjeni tudi negi zob so različne posušene kože: posušena koža jelena, posušena koža konja, posušena ribja koža,... prav tako pa pridejo v poštev različni posušeni vratovi, kot so račji in piščančji vratovi. 

Trdi priboljški primerni za mladiče manjših pasem do 10 kg: 

 • Canis Plus posušeni jagnječji trakovi
 • Canis Plus posušeni račji vratovi
 • Canis Plus posušeni piščančji vratovi
 • Canis Plus ribje štange

 

Trdi priboljški primerni za mladiče srednjih in večjih pasem so vsi zgoraj našteti in še vsi spodaj našteti: 

 • Canis Plus posušene konjske kite
 • Canis Plus posušena koža glave konja
 • Canis Plus posušena koža jelena

 

Primerni so tudi naši ostali priboljški, ampak je odvisno od velikosti psa. Mladičem manjših pasem vedno ponudimo manjše in manj trde priboljške in, če ugotovimo, da so jih prehitro zgrizli, naslednjič ponudimo trši priboljšek. Trde priboljše vedno dajemo mladičem pod nazdorom, da ne morejo popoltniti celega kosa. 

Več izdelkov za mladičke najdeš v kategoriji Hrana za pasje mladiče, če pa te zanima več o tem kako hraniti mladiča in kaj hraniti mladičku pa si preberi prispevek Kaj lahko jedo pasji mladički?