Meni
Vaša košarica

Hrana za pse mladiče

SVETOVANJE in POMOČ pri izbiri hrane za psa ali mačko na št: 041/601-417 (od pon. do petka/8:00-16:00)

HRANA ZA PSE MLADIČE

Naturavetal ponuja dve vrsti visokokakovoste hrane za pse mladiče. V občutljivem obdobju rasti in razvijanja je zdrava in uravnotežena prehrana še kako pomembna za zdrav razvoj organov, izoblikovanje mišic in sklepov, pravilno rast kosti in usklajeno medsebojno delovanje hormonov. 

 • HLADNO STISKANA HRANA ZA PSE MLADIČE NATURAVETAL

  • več kot 65% delež svežega mesa pred sušenjem (monoproteinska hrana za mladiče)
  • visoka prebavljivost, količinsko manjši dnevni obrok,
  • ne nabrekne v želodcu, saj je hrana hladno stiskana
  • ne vsebuje glutena, ne vsebuje pšenice, soje in mlečnih izdelkov,
  • ne vsebuje barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov, polnil
  • ne vsebuje živalskih in rastlinskih stranskih proizvodov,
  • vsi vitamini in minerali so naravni,
  • vsebuje kalčke iz ovsa in prosa za aktivacijo encimov.

OKUSI: losos za mladičke in mlade pse ter piščanec za mladičke in mlade pse

 

 • MOKRA HRANA ZA MLADIČE

Naturavetal ponuja mokro hrano za mladiče v obliki 820 g konzervic. Konzerve vsebujejo meso in notranje organe v kombinaciji z zelenjavno-rastlinskim deležem in zato predstavlajo popoln obrok za pasje mladiče. Vse konzerve vsebujejo kuhano meso v kratkih časovnih intervalih pri nizkih temperaturah, da se ohrani maksimalna vrednost vseh hranil. Konzerve so naravne, brez sintetičnih dodatkov, brez konzervansov, umetnih arom in ojačevalcev okusa. Vsebujejo izključno naravne vitamine in minerale. 

OKUSI: Canis Plus koza, Canis Plus jagnjetina in Canis Plus govedina

 

Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 203
Hrana za pasje mladiče in mlade pse CANIS PLUS - piščanec Popolna hladno stiskana hrana za pasje mladiče in mlade pse z večjim deležem mesa, maščob in beljakovin ter dodanimi visoko kakovostnimi sestavinami, ki so popolnoma prilagojene potrebam rastočega mladega psa, za zdravo in e..
7.10€ Brez DDV:6.48€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 203
Hrana za pasje mladiče in mlade pse CANIS PLUS losos  Popolna hladno stiskana hrana za mladiče in mlade pse z okusom lososa z večjim deležem mesa, maščob, beljakovin in dodanimi visoko kakovostnimi sestavinami, ki so popolnoma prilagojene potrebam rastočega mladega psa, za zdravo i..
8.79€ Brez DDV:8.03€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2000
Naturavetal merilni lončekPrava izbira hrane za pse ima odločilen vpliv na zdravje vašega psa, zato je vsa Naturavetal hrana za pse proizvedena s postopkom nežnega hladnega stiskanja, z visoko vsebnostjo mesa in izključno naravnimi sestavinami. S tem zagotovimo visoko raznolikost ..
0.99€ Brez DDV:0.81€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2561
Mokra popolna hrana za mladiče Canis Plus – GOVEDINA Popolna mokra hrana za mladiče je primerna:za vse mladiče, ki preferirajo morko hrano. Mokra hrana Canis Plus je popoln obrok za vse pasje mladiče.  alternativa za vse, ki hranite svoje mladiče po BARF, konzer..
4.80€ Brez DDV:4.38€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2561
Mokra popolna hrana za mladiče Canis Plus – KOZA Popolna mokra hrana za mladiče je primerna:za vse mladiče, ki preferirajo morko hrano. Mokra hrana Canis Plus je popoln obrok za vse pasje mladiče.  alternativa za vse, ki hranite svoje mladiče po BARF, konzervice..
5.15€ Brez DDV:4.70€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2561
Mokra popolna hrana za mladiče Canis Plus – JAGNJETINA Popolna mokra hrana za mladiče je primerna:za vse mladiče, ki preferirajo morko hrano. Mokra hrana Canis Plus je popoln obrok za vse pasje mladiče.  alternativa za vse, ki hranite svoje mladiče po BARF, konz..
5.05€ Brez DDV:4.61€
Polnomastno kozje mleko v prahu Canis Extra 500 g
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3501
Polnomastno naravno kozje mleko v prahu Canis Extra Naravno kozje mleko v prahu Canis Extra za pse in mačke (mlade in starejše) je nepogrešljiv prehranski dodatek pri vzreji pasjih in mačjih mladičev. Lahko se ga uporablja pri velikih leglih za dohranjevanje ali v primeru če p..
16.49€ Brez DDV:15.06€
Prikazujem 1 do 7 od 7 (1 strani)