Potrebujete pomoč?041 601 417
 •  
  Brezplačna dostava nad 39 eur
 •  
  Varen nakup in hitra dostava
 •  
  Z vami že od leta 2011
 •  
  Pomoč in svetovanje

Hrana za pse mladiče

HRANA ZA PASJE MLADIČE: Najboljša je naravna in kakovostna

Naturavetal ponuja dve vrsti visokokakovoste hrane za mladiče. Hladno stiskana suha hrana za pasje mladiče je na voljo v dveh okusih, mokra hrana za mladiče pa je na voljo v treh različnih okusih. V občutljivem obdobju rasti in razvijanja je zdrava, uravnotežena in lahko prebavljiva hrana najboljša izbira za zdrav razvoj organov, izoblikovanje mišic in sklepov, pravilno rast kosti in usklajeno medsebojno delovanje hormonov. Najboljša visokokakovostna hrana z višjim deležem mesa, več zdravih maščob in višjim deležem naravnih vitaminov ter mineralov je to kar potrebuje vsak mladič. 

 

HLADNO STISKANA SUHA HRANA ZA PASJE MLADIČE NATURAVETAL

 • več kot 65% delež svežega mesa pred sušenjem
 • monoproteinska hrana (izberete lahko okus piščanca ali okus lososa)
 • visoka prebavljivost, količinsko manjši dnevni obrok,
 • ne nabrekne v želodcu, saj je hrana hladno stiskana,
 • ne vsebuje glutena, ne vsebuje pšenice, soje in mlečnih izdelkov,
 • ne vsebuje barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov, polnil
 • ne vsebuje živalskih in rastlinskih stranskih proizvodov,
 • vsi vitamini in minerali so naravnega izvora

 

MOKRA HRANA ZA PASJE MLADIČE

Naturavetal ponuja mokro hrano za pse mladiče v obliki 400 g in 800 g pločevink. Pločevinke vsebujejo meso in notranje organe v kombinaciji z zelenjavno-rastlinskim deležem in zato predstavlajo popoln obrok. Vse pločevinke vsebujejo kuhano meso v kratkih časovnih intervalih pri nizkih temperaturah, da se ohrani maksimalna vrednost vseh hranil. Pločevinke so naravne, brez sintetičnih dodatkov, brez konzervansov, umetnih arom in ojačevalcev okusa. Vsebujejo izključno naravne vitamine in minerale. Izberete pa lahko tudi mokro hrano v obliki klobase: pašna jagnjetina + proso + polnomastno kozje mleko, ki je več kot primerna za dohranjevanje pasjih mladičev.

Hrana za pasje mladiče in mlade pse Canis Plus lososHrana za pasje mladiče in mlade pse Canis Plus losos
Mladiči & Mladi psi
Primerno tudi za alergike

Hrana za pasje mladiče in mlade pse Canis Plus losos

9,60€ Brez DDV: 8,77€

Hrana za pasje mladiče in mlade pse Canis Plus losos (mali peleti)Hrana za pasje mladiče in mlade pse Canis Plus losos (mali peleti)
Mladiči&Mladi psi
Primerno tudi za alergike
MALI PELETI
Hrana za pasje mladiče in mlade pse Canis Plus piščanecHrana za pasje mladiče in mlade pse Canis Plus piščanec
MLADIČKI & MLADI PSI
MIN. 65% MESA
Hrana za pasje mladiče in mlade pse Canis Plus piščanec (mali peletki)Hrana za pasje mladiče in mlade pse Canis Plus piščanec (mali peletki)
MLADIČKI & MLADI PSI
MIN. 65% MESA
MALI PELETI
Naturavetal merilni lončekNaturavetal merilni lonček

Naturavetal merilni lonček

0,99€ Brez DDV: 0,81€

Canis Plus popolna mokra hrana za mladiče govedina Canis Plus popolna mokra hrana za mladiče govedina
GOVEDINA, BROKOLI, KORENJE
URAVNOTEŽEN OBROK
Mladički & mladi psi

Canis Plus popolna mokra hrana za mladiče govedina

3,65€ Brez DDV: 3,33€

Canis Plus popolna mokra hrana za mladiče piščanecCanis Plus popolna mokra hrana za mladiče piščanec
Piščanec, bučke in buča
Uravnotežen obrok
Novo

Canis Plus popolna mokra hrana za mladiče piščanec

3,55€ Brez DDV: 3,24€

Canis Plus popolna mokra hrana za mladiče jagnjetinaCanis Plus popolna mokra hrana za mladiče jagnjetina
JAGNJETINA, PASTINAK, BUČE
URAVNOTEŽEN OBROK
Mladički & mladi psi

Canis Plus popolna mokra hrana za mladiče jagnjetina

3,79€ Brez DDV: 3,46€

Klobasa iz pašne jagnjetine 500 g Klobasa iz pašne jagnjetine 500 g
Jagnjetina, proso, kozje mleko
URAVNOTEŽEN OBROK

Klobasa iz pašne jagnjetine 500 g

4,05€ Brez DDV: 3,70€

Polnomastno kozje mleko v prahu Canis Extra 500 gPolnomastno kozje mleko v prahu Canis Extra 500 g
Polnomastno kozje mleko
Izredno hranljivo

Polnomastno kozje mleko v prahu Canis Extra 500 g

19,50€ Brez DDV: 17,81€

Prikazujem 1 od 10 do 10 (1 strani)

NAJBOLJŠA HRANA ZA PASJE MLADIČE

Hrana za pasje mladiče, za male prikupne štirinožce, ki raznežijo prav vsakogar. Ni pomembno, ali je mladiček manjše ali večje rasti. Pomembno je predvsem, da bo zdrav, zato je potrebno že v njegovi rani mladosti hrani posvetiti posebno pozornost. Našemu novemu družinskemu članu moramo poleg primerne vzgoje in obilo ljubezni zagotoviti tudi ustrezno podlago za zdrav razvoj. Hrana za pasje mladiče je težka odločitev vsakega pasjega lastnika, saj je odgovorna za zdravje in vitalnost psa tudi v njegovem odraslem obdobju življenja. 

 

Suha hrana za pasje mladiče

Če se boste odločili za kvalitetno in naravno hrano za pse mladiče boste že na začetku zmanjšali možnosti za nastanek številnih težav. Bolj zdrav pes pomeni boljše življenje za vašega psa in za vas, pomeni tudi manj žalosti in sekiranja ter manj stroškov pri veterinarju. Hranjenje je veliko več kot le, da pes dobi za jest. V občutljivem obdobju rasti in razvijanja je zdrava in uravnotežena prehrana še kako pomembna za zdrav razvoj organov, izoblikovanje mišic in sklepov, pravilno rast kosti in usklajeno medsebojno delovanje hormonov. Najbolj dragocena stvar, ki jo lahko nudite vašemu ljubljenčku, je primerna naravna hrana, ki bo skrbela za njegovo celostno dobro počutje.

Naturavetal hrana za pse mladiče je hladno stiskana. Hladno stiskanje je proizvodni proces, ki traja kratek čas pri nizkih temperaturah, s čimer se ohrani maksimalna vrednost naravnih vitaminov, mineralov in vse hranilne vrednosti. Canis Plus hladno stiskana suha hrana za pasje mladiče v želodcu ne nabrekne, zato je stopnja tveganja za obračanje želodca izredno nizka. Hrana se optimalno prebavi, zato se želodec po hranjenju ne raztegne prekomerno in ne preobremeni. S tem se pri psu spodbuja delovanje črevesne peristaltike (gibanje črevesja) in naravno čiščenje črevesja, ki zmanjšuje tveganje za nastanek črevesnih parazitov, ki so pogosti vzrok za naraščajoče alergije.

Naturavetal pasja hrana vsebuje le naravne konzervanse in omogoča enakomerno rast mladiča, zato ni bojazni, da bi mladič prehitro rasel ali rasel neenakomerno. S tem zmanjšate možnost številnih sklepnih obolenj, ki se lahko pojavijo s starostjo psa.

 

Canis Plus suha hrana za pasje mladiče: Sestavine

Najboljša hrana za pasje mladiče vsebuje večji delež beljakovin in večji delež vitaminov in mineralov v primerjavi s hrano za odrasle pse. Pri Naturavetalu lahko izbirate med okusi Canis Plus piščanec za mladiče in Canis Plus losos za mladiče. Oba okusa sta na voljo v pakiranjih 1kg, 5kg in 15kg v obliki mini peletov dolgih 2 cm in v obliki pravokotnih peletov. Pravokotna velikost peleta je enaka velikost pravokotnega peleta hrane za odrasle pse.

S hrano Canis Plus vaš mladič dobi vsa hranila (beljakovine, maščobe, ogljikove hidrate) ter tudi vse vitamine in minerale. Vsi vitamini so naravni iz posušene zelenjave in zelišč in nikakor niso dodani k hrani kot dodatki (to so umetni vitamini). Le naravni vitamini brez umetnih dodatkov. 

 

Suha in mokra hrana za pasje mladiče: Najboljši nasveti za hranjenje

Priporočeno je, da psa hranimo s hrano za mladiče in mlade pse do 12. meseca starosti, optimalno do 15. meseca starosti. Pri količini hranjenja upoštevamo telesno težo, ki jo bo pes imel, ko odraste. Manjše pasme psov odrastejo prej kot večje pasme psov, zato pri večjih pasmah priporočamo hranjenje mladiča s hrano za mladičke in mlade pse do 15. meseca starosti. Vsak okus hrane ima na hrbtni strani razpredelnico količin hrane glede na končno telesno težo in starost psa. 

Z idealnim razmerjem vsebnosti maščob in proteinov je hrana Canis Plus natančno prilagojena potrebam rastočega psa. Bogate hranilne snovi v hrani so izvrstna podpora organizmu zelo mladih psov, kot tudi brejih in doječih psic. Mladiče in mlade pse je za zagotovitev enakomerne in zdrave rasti priporočljivo hraniti s to vrsto hrane najmanj do konca 12. meseca starosti, kar koristi celotnemu okostju in zagotavlja normalen razvoj. Naturavetal nudi vse za dober začetek življenja psa in zanesljivo postavlja trdne temelje za dolgo skupno življenje, polno čudovitih odkritij in pustolovščin.

Suha in mokra hrana za pasje mladiče se lahko hranita v kombinaciji, tako da dva obroka na dan predstavlja suha hrana, en obrok na dan pa mokra hrana za pasje mladiče. V prispevku Prehrana pasjega mladiča pa boste našli še ogromno informacij na temo prehrane za mladičke.

 

Do kdaj mladiča hraniti s hrano za mladiče?
Mladička hranimo s hrano za mladiče vsaj do 12. meseca starosti. Preprosto rečeno, dokler mladič raste in se razvija je priporočljivo, da je na hrani za mladičke. Pri manjših pasmah (npr. čivava, pomeranec,..) lahko preidete na hrano za odrasle pse že pri 12. mesecu starosti, saj manjši psi prej odrastejo. Pri večjih pasmah (npr.: doga, nemški ovčar,…) pa je smiselno ostati na hrani za mladičke do 15. meseca starosti.

Kako je pakirana hrana za mladiče, ali obstajajo različne velikosti peletov?
Naturavetal ima v ponudbi dva okusa hrane za mladiče, in sicer piščanca in lososa. Oba okusa sta na voljo v 1 kg, 5 kg in 15 kg pakiranju. Oba okusa sta v vseh pakiranjih na voljo v obliki majhnih svaljkov in v obliki pravokotnih ploščic.

Ali so peleti za mladiče trdi?
Ne, peleti so krhki. Pelete lahko brez težav razlomite med prsti, kar pomeni, da tudi mladiček ne bo imel težav z grizenjem. Oblika peleta, ker so pravokotni, pa še zmeraj zagotovi, da mladič pelet zgrize in ga ne more pogoltniti.

Kako zamenjati hrano za mladiče?
Če je vaš mladič že navajen na suho hrano drugega proizvajalca in ga želite preusmeriti na Naturavetal hladno stiskano hrano, naredite to postopoma, vendar v ločenih obrokih. 

Kako najti pravo hrano za pasje mladiče?
Vsak mladič je edinstven in ima individualne potrebe. Katera hrana je zanj najboljša, je odvisno od njegove preteklosti, starosti, pasme, temperamenta in še marsičesa drugega. Seveda je pomembno tudi, da kot lastnik mladiča najdete koncept hranjenja, ki ustreza vam in vašemu vsakdanjemu življenju.