Meni
Vaša košarica

Hrana za pasje mladiče in mlade pse Canis Plus piščanec (mali peletki)

Hrana za pasje mladiče in mlade pse Canis Plus piščanec (mali peletki)
Hrana za pasje mladiče in mlade pse Canis Plus piščanec (mali peletki)
Hrana za pasje mladiče in mlade pse Canis Plus piščanec (mali peletki)
NOVO
Hrana za pasje mladiče in mlade pse Canis Plus piščanec (mali peletki)
Hrana za pasje mladiče in mlade pse Canis Plus piščanec (mali peletki)
Hrana za pasje mladiče in mlade pse Canis Plus piščanec (mali peletki)
Hrana za pasje mladiče in mlade pse Canis Plus piščanec (mali peletki)
 • Zaloga: Na zalogi
 • Blagovna znamka: Naturavetal
 • Šifra izdelka: 2103
7,90€
Brez DDV: 7,21€

Razpoložljive možnosti

Hrana za pasje mladiče in mlade pse CANIS PLUS - piščanec mali peleti

 

Popolna hrana za pasje mladiče in mlade pse z večjim deležem mesa, maščob in beljakovin ter dodanimi visoko kakovostnimi sestavinami, ki so popolnoma prilagojene potrebam rastočega mladega psa, za zdravo in enakomerno rast! Vsebuje min. 65% delež svežega piščančjega mesa. Hrana za pasje mladiče in mlade pse je dodatno obogatena z maščobami in beljakovinami za optimalno in enakomerno rast vašega mladiča ter naraven razvoj. Vsebuje mišično piščančje meso brez stranskih živalskih ostankov, kalčke iz prosa in ovsa, ki aktivirajo delovanje encimov v organizmu ter dodatek Canis Extra Aktiv za zdravo in enakomerno rast. Piščanci so iz lokalne reje (torej iz severne Nemčije) in so hranjeni s kvalitetno krmo (nikakor ne z gensko spremenjeno). 

Hrana za mladiče in mlade pse Naturavetal je brez polnil, kemijskih dodatkov (ojačevalci okusa, umetna barvila, sintetični dodatki, konzervansi,…) in genetsko spremenjenih sestavin. Vse od naštetih umetnih snovi lahko pri psu povzročijo razvoj različnih bolezni kot so alergije, prebavne težave, vneto kožo, itd.... 

 

Canis Plus hrana prehransko vsebuje vse kar vaš mladič potrebuje za zdravo, dolgo in veselo življenje.

 • več kot 65% delež svežega mesa pred sušenjem,
 • monoproteinska hrana za pse - vsebuje le en vir živalskih beljakovin
 • visoka prebavljivost, količinsko manjši dnevni obrok,
 • ne nabrekne v želodcu,
 • ne vsebuje glutena
 • ne vsebuje pšenice, soje in mlečnih izdelkov,
 • ne vsebuje barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov, polnil
 • ne vsebuje živalskih in rastlinskih stranskih proizvodov,
 • vsi vitamini in minerali so naravni,
 • vsebuje kalčke iz ovsa in prosa za aktivacijo encimov,
 • hrana za pse je pod stalnim laboratorijskim nadzorom v neodvisnem laboratoriju,
 • brez gensko spremenjenih organizmov (GSO).

 

Alternativne možnosti za hranjenje pasjih mladičev in mladih psov 

POZOR! Danes je veliko govora o alergijah na piščančje meso, saj se piščanec zelo pogosto pojavlja v hrani za pse. Ker pri Naturavetalu ne uporabljamo kemijskih dodatkov in hrana vsebuje zgolj meso piščanca in ne vsebuje krempljev, perja, drobovine in drugih stranskih živalskih proizvodov, so alergije na Naturavetal hrano za pse z okusom piščanca veliko redkejše.

V primeru, da je mladiček alergičen, lahko poizkusite tudi s  Canis plus za mladiče in mlade pse z okusom lososa.  Če vaš mladič iz zdravstvenih razlogov ne more jesti piščanca ali lososa je primerna tudi  hladno stiskana hrana za odrasle pse, okus govedina, jagnjetina ali kunec. V tem primeru morate k hrani dodajati Canis Plus Aktiv (bogato mineralno-zeliščno mešanico)

 

Dve različni velikosti pelet

Za mladiče in mlade pse večjih pasem je na voljo tudi suha hrana, kjer so peleti prilagojeni večjemu gobčku in ugrizu za pravilen razvoj čeljusti in mišic. Velikost peletov za mladičke večjih pasem meri v dolžino do 3 cm in v širino do 1 cm. Klikni tukaj za hrano Canis Plus piščanec za pse mladiče večji peleti.

 

Obdobje hranjenja 

Priporočeno je, da psa hranimo s hrano za mladičke in mlade pse do 12. meseca starosti, optimalno do 15. meseca starosti.

 

NATURAVETAL HRANA ZA MLADIČE IN MLADE PSE PIŠČANEC - Posamezne sestavine 

Sestavine v Canis Plus hrani za mladiče in mlade pse z okusom piščanca so enake kot v hladno stiskani hrani Canis Plus piščanec za odrasle pse

 

HRANA ZA PASJE MLADIČE IN MLADE PSE – Proces hladnega stiskanja

Hladno stiskanje je proizvodni proces s katerim se v hrani za pse ohrani maksimalna vrednost naravnih vitaminov in vse hranilne snovi v izvorni obliki. Celoten postopek obdelave traja 4 minute pri nizkih temperaturah (40 °C), s čimer se ohrani maksimalna vrednost naravnih vitaminov, mineralov in vse hranilne snovi. Canis Plus hladno stiskana hrana v želodcu ne nabrekne, zato je stopnja tveganja za zasuk želodca izredno nizka. Hrana se v želodcu razkroji na drobne koščke, zato se želodec po hranjenju ne raztegne prekomerno in ne preobremeni. S tem se pri psu spodbuja delovanje črevesne peristaltike (gibanje črevesja) in naravno čiščenje črevesja, ki zmanjšuje tveganje za nastanek črevesnih parazitov, ki so pogosti vzrok za naraščajoče alergije na pasjo hrano. Naturavetal hrana za pse vsebuje le naravne konzervanse: alge, zelišča, olja in glino. 

 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha
Hrana za pse CANIS PLUS PIŠČANEC   Hrana za pse Canis Plus z okusom piščanca je iz 100% naravnih sestavin za uravnoteženo popolno in z..
7,20€ Brez DDV:6,58€
Hrana za pse CANIS PLUS JAGNJETINA   Hrana za pse Canis Plus jagnjetina je 100% naravna hrana za pse. Popolna hrana za pse vsebuje min. 60%..
7,80€ Brez DDV:7,12€
Hrana za pse CANIS PLUS LOSOS - hladno stiskana hrana za občutljive pse in za pse, ki trpijo zaradi različnih zdravstvenih težav   Naturave..
8,55€ Brez DDV:7,81€
Hrana za pse CANIS PLUS SPORT - za zelo športno aktivne in delovne pse   Hladno stiskana hrana za pse Sport je popolna hrana z do..
66,50€ Brez DDV:60,73€
Canis Plus 3 x 5 kg akcijski paket Canis Plus 3 x 5 kg akcijski paket
-5 %
HLADNO STISKANA HRANA ZA PSE CANIS PLUS - akcijski paket (piščanec + losos + jagnetina)   Hladno stiskana hrana za pse Canis Plus je iz 100..
81,05€ 77,00€ Brez DDV:70,32€
Hrana za pasje mladiče in mlade pse CANIS PLUS losos    Popolna hladno stiskana hrana za mladiče in mlade pse z okusom lososa z večjim..
9,30€ Brez DDV:8,49€
Naturavetal merilni lonček Prava izbira hrane za pse ima odločilen vpliv na zdravje vašega psa, zato je vsa Naturavetal hrana za pse proizvede..
0,99€ Brez DDV:0,81€
CANIS PLUS KUNEC - Hladno stiskana hrana za zelo občutljive pse in pse, ki trpijo zaradi alergij   Naturavetal Canis Plus kunec je pos..
10,40€ Brez DDV:9,50€
Hrana za pse CANIS PLUS pašna govedina    Canis Plus pašna govedina je hladno stiskana hrana, primerna tudi za občutljive pse. Vsebuje..
8,35€ Brez DDV:7,63€
Canis Plus 3 x 5 kg za občutljive pse Canis Plus 3 x 5 kg za občutljive pse
-5 %
HLADNO STISKANA HRANA ZA OBČUTLJIVE PSE CANIS PLUS - akcijski paket (kunec + losos + govedina)   Hladno stiskana hrana za pse Canis Plus je..
98,55€ 93,62€ Brez DDV:85,50€