Potrebujete pomoč?041 601 417
 •  
  Brezplačna dostava nad 39 eur
 •  
  Varen nakup in hitra dostava
 •  
  Z vami že od leta 2011
 •  
  Pomoč in svetovanje

Skrb za zdravje psa

SKRB ZA ZDRAVJE PSA

Z Naturavetal naravnimi izdelki poskrbite za zdravje vašega kosmatinčka. Vsi Naturavetal izdelki, ki vam bodo v pomoč pri negovanju psa so brez konzervansov in sintetičnih dodatkov. Osnova za zdravo kožo in dlako ter za zdravo stanje oči in ušes je pravilna in uravnotežena prehrana. Z izdelki za nego oči, ušes, tačk, zob in kože še od zunaj podprete celoten pasji organizem. Koža je pasji največji in najbolj zunanji organ in je ščit pred vsemi zunanjimi vplivi. Z naravnimi izdelki, ki so prijazni do kože in dlake lahko poskrbimo za zdrav in naraven videz psa. 

Canis Extra mineralno razpršilo 500 mlCanis Extra mineralno razpršilo 500 ml
Z minerali Mrtvega morja
Deluje pomirjajoče in vlažilno

Canis Extra mineralno razpršilo 500 ml

19,80€ Brez DDV: 16,23€

Canis Extra kapljice za čiščenje ušes pri psu - vnetje ušes pri psu 100 mlCanis Extra kapljice za čiščenje ušes pri psu - vnetje ušes pri psu 100 ml
Kapljice za nego ušes
Z ekstraktom borovih strženov
Canis Extra kapljice za nego oči 20ml - vnetje oči pri psuCanis Extra kapljice za nego oči 20ml - vnetje oči pri psu
Kapljice za nego oči
Rožna voda & smetlika

Canis Extra kapljice za nego oči 20ml - vnetje oči pri psu

13,96€ Brez DDV: 11,44€

Canis Extra nega zob za pse - oljna zobna pasta za pse 30 mlCanis Extra nega zob za pse - oljna zobna pasta za pse 30 ml
Oljna zobna pasta
S silikonskim naprstnikom

Canis Extra nega zob za pse - oljna zobna pasta za pse 30 ml

14,64€ Brez DDV: 12,00€

Nega pasjih tačk in blazinic Canis Extra olje 20 mlNega pasjih tačk in blazinic Canis Extra olje 20 ml
Olje za tačke in blazinice
Primerno tudi za nanos na kožo

Nega pasjih tačk in blazinic Canis Extra olje 20 ml

11,96€ Brez DDV: 9,80€

Canis Extra naravni šampon za pse 200mlCanis Extra naravni šampon za pse 200ml
Pomirja in vlaži kožo
Izključno iz naravnih sestavin

Canis Extra naravni šampon za pse 200ml

13,95€ Brez DDV: 11,43€

Prikazujem 1 od 6 do 6 (1 strani)

Naravni izdelki za negovanje psa

Poleg naravne prehrane je zelo pomembna redna in temeljita nega psa z naravnimi izdelki, ki predstavlja predpogoj za dobro počutje živali. Za skrbno negovanje je Naturavetal izbral vrhunske izdelke, ki so naravni, učinkoviti s hitrimi rezultati. Naravni negovalni izdelki in nežna zaščitna sredstva so zelo pomembni za splošno dobro počutje psa. Nega oči, ušes, zob in tačk mora biti dosledna, redna in konstantna, saj le na tak način poskrbimo za zdravje psa skozi celotno življenjsko obdobje. Z nego je najbolj smiselno začeti že pri mladičku, da se kuža navadi, da se dotikamo njegovih ušes, da pogledamo oči in da pogledamo zobke.

 

Naturavetal® naravni izdelki za zdravo kožo, ušesa, oči, tačke in zobe 

Naturavetal šampon za pse je razvit za čiščenje pasje dlake, pH nevtralen, razvit ob upoštevanju zaščitne bariere kože. Splošne nege nikakor ne smemo prepustiti naključju, temveč je za celotno skrb za psa odgovoren lastnik in izdelki, ki jih pri negovanju psa uporablja. S čistilnimi in higienskimi izdelki Naturavetal je mogoče naravno in netoksično preprečiti marsikatero bakterijsko okužbo in se ob tem posluževati izdelkov izključno na rastlinski osnovi. Higiena je še posebej priporočljiva, ko gre za tesno življenje človeka in psa v skupnem prostoru, kjer so tudi otroci in druge živali. Ljubezen do psa pomeni tudi ustrezno, psom prijazno čiščenje in čistočo, da se žival počuti udobno v svoji koži.