Meni
Vaša košarica

PREHRANSKI DODATKI ZA PSE

PREHRANSKI DODATKI ZA PSE

Prehranski dodatki za pse so namenjeni za naravno preventivno pomoč in krepitev imunskega sistema vašega psa. S preventivo lahko zmeraj preprečite nastanek in razvoj različnih bolezni. Z Naturavetal prehranskimi dopolnili za pse boste pripomogli tudi k hitrejšemu okrevanju med in po različnih boleznih.

Vsi prehranski dodatki za pse vsebujejo popolnoma naravne kombinacije sestavine, ki bodo celostno poskrbele za boljše počutje in zdravje vašega psa. Prehranski dodatki so brez kemičnih primesi, brez dodanih umetnih vitaminov in mineralov, brez barvil in brez polnil. S prehranskimi dodatki lahko okrepite imunski sistem psa, podprete ali izboljšate prebavo psa, poskrbite za podporo sklepom, poskrbite za zdravo kožo in svetlečo dlako. Osnova za celostno zdravje psa je seveda naravna in zdrava prehrana!

Naturavetal ponuja prehranske dodatke v obliki prahov, v obliki olj in v kapsulah. Praški so ravno prav mleti, tako da je zagotovljena maksimalna absorpcija. Odmerjanje je enostavno, saj so priložene merilne žličke. 

 

Najbolj zaželjeni prehranski dodatki v naši spletni trgovini so: 

Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3201
Canis Extra Aktiv - multivitaminski kompleks za pse   Prehranski dodatek za pse Canis Extra Aktiv je kombinacija številnih zelišč, sadja in zelenjave za aktivacijo metabolizma in za krepitev celotnega telesa. S Canis Extra Aktiv izboljšate presnovo pri psu, povečate odpornost in..
19,96€ Brez DDV:18,23€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3415
Naravni vitamin C za pse Canis Extra šipek za podporo imunskemu sistemu in sklepom ​ Visoka vsebnost naravnega C vitamina, karotenoidov in antioksidantov naredi šipek resnično super živilo. Šipek poleg vitamina C vsebuje tudi vitamin A in vitamine B kompleksa (vitamin B2). Bogat je tudi z mine..
8,92€ Brez DDV:8,15€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3141
Pivski kvas za pse Canis Extra - vitamini B kompleksa   Pivski kvas za pse Canis Extra je bogat z vitamini za pse (vitamini B kompleksa – B1, B2, B3 in B6) in encimi, ki so lahko koristni za kožo, pri menjavi dlake, za večjo plodnost in za normalen razvoj mladičev. Pivski kvas j..
9,96€ Brez DDV:9,10€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 341
Canis Extra zelenoustna školjka – glukozamin za pse   Novozelandska zelenoustna školjka (lat. Perna canaliculus) oskrbuje sklepe in hrustanec s pomembnimi hranilnimi snovmi. Vpliva na zadostno elastičnost sklepov, kar omogoče neovirano in lahkotno gibanje. Canis Extra zelenoustna ško..
8,90€ Brez DDV:8,13€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3401
Glukozamin za pse – Canis Extra Gelenkvital   Glukozamin za pse – Canis Extra Gelenkvital je naraven prehranski dodatek za pse, ki se uporablja za krepitev sklepov in za podporo sklepov, vezi in hrustanca. Glukozamin je v veliko pomoč pri anomalijah in pri bolečinah v sklepih, pri vnetju ..
49,99€ Brez DDV:45,65€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3221
Jajčne lupine za psa Canis Extra v prahu – kalcij za pse ​ Dodatek kalcija je potreben takrat, kadar psa ne hranite z že pripravljenimi uravnoteženimi obroki. V primeru, da psa hranite s kuhano hrano ali se kuža prehranjuje z BARF in, da ne vključujete kosti, je dodatek kalcija nujno potr..
8,90€ Brez DDV:8,13€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3211
Canis Extra apnenčasta alga    Canis Extra apnenčasta alga je naravni vir kalcija, ki se jo lahko dodaja k hrani, ki kalcija ne vsebuje ali pa ga ne vsebuje dovolj. Reden odmerek kalcija je priporočljiv pri psih, ki se prehranjujejo le s Canis Plus dopolnilno mokro hrano&nb..
6,46€ Brez DDV:5,90€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3205
Canis Extra rjave morske alge – kelp   Canis Extra rjave morske alge v prahu so prehranski dodatek za pse z visoko vsebnostjo mineralov, med katerimi prevladuje jod, ki je ključni mineral za normalno delovanje organizma. Poleg joda pa so morske alge bogate z magnezijem, cinkom, ..
3,94€ Brez DDV:3,60€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3321
Canis Extra alga Spirulina   Canis Extra alga Spirulina je modro-zelena alga, ki pomaga pri razstrupljanju telesa in čiščenju telesa psa. Canis Extra alga Spirulina je bogata z beljakovinami (vsebuje jih 67,8%), ki so bogate z vsemi esencialnimi aminokislinami, kar je zelo pomembno za nor..
7,94€ Brez DDV:7,25€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3311
Canis Extra Klorela (Chlorella)   Canis Extra Klorela (Chlorella) je zelena, enocelična sladkovodna alga, ki pomaga pri razstrupljanju telesa in čiščenju telesa psa. Ima visoko vsebnost hranil z veliko mineralov (jod, železo, kalcij), vitaminov (vitamin C, vitamin E, vitamini B kompleksa ..
9,96€ Brez DDV:9,10€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3105
Canis Extra Vermprevet - preventiva proti glistam pri psu   Canis Extra Vermprevet - preventiva proti notranjim zajedavcem  Canis Extra Vermprevet je rastlinsko-zeliščna mešanica, ki pozitivno vpliva na črevesno sluznico, kar omogoča stabilno in uravnoteženo črevesno floro. N..
24,95€ Brez DDV:22,79€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3110
Canis Extra Vermcurat  - pomoč pri okužbi z notranjimi zajedavci   Kako se znebiti glist?  Canis Extra Vermcurat vsebuje prah sadeža kamala, ki se uporablja za zmanjševanje notranjih zajedavcev (glist in trakulj) pri živalih, ki so že okužene z notranjimi zajedavci. Cani..
14,90€ Brez DDV:13,61€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 300
Canis Plus Top Fit Mix kosmiči – mešanica zelenjave, sadja in začimb za psa   Canis Plus Top Fit Mix je bogata mešanica kosmičev, ki je 100% brez žitaric in je idealen prehranski dodatek za psa, ki se odločno poda h Canis Plus mokri hrani (pasje konzerve in mesne pasje klobase) ali B..
15,93€ Brez DDV:14,55€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 300
Canis Plus Vit /Min BARF raznoliki kosmiči z zelenjavo, sadjem, prosom in zelišči za psa   Canis Plus Vit / Min BARF raznoliki kosmiči z zelenjavo, sadjem, prosom in zelišči za psa za uravnotežen z vitamini in minerali bogat prehranski dodatek brez žitaric. Canis Plus Vit /Min BARF k..
11,91€ Brez DDV:10,88€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3051
Zelišča in začimbe za psa Canis Extra Tavžentzelišča    Zelišča in začimbe za psa Canis Extra Tavžentzelišča Canis Extra Tavžentzelišča so izvrstna mešanica na zraku sušenih bio zelišč in začimb za psa. Mešanica zelišč in začimb za psa je bogat vir naravnih mineralov in vitaminov ..
13,91€ Brez DDV:12,70€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 360
Hladno stiskano lososovo olje za pse Canis Extra iz atlantskega lososa – omega 3 za pse   Hladno stiskano lososovo olje za pse Canis Extra za naravno zadostitev dnevnih potreb po esencialnih omega-3 in omega-6 maščobnih kislinah, za zdravo kožo in svetlečo dlako. Losovo olje je še po..
8,91€ Brez DDV:8,14€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3621
Canis Extra krilovo olje - omega 3 - maščobne kisline   Kril s skupnim imenom imenujemo velike jate drobnega planktonskega rakca imenovanega Euphausia superba. Slovensko lahko jate tega raka imenujemo kar antarktičen kril. Kril lahko najdemo le v čistih vodah Antarktike. Ime „kril“ izvira..
43,90€ Brez DDV:40,09€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3615
Canis Extra bio kokosovo olje   Bio kokosovo olje za pse Canis Extra ugodno vpliva na delovanje prebavnega sistema, trebušne slinavke in jeter. Je visoko kakovosten vir rastlinskih maščob in vpliva koristno na notranje organe, skrbi za zdravo, sijočo dlako in daje podporo organi..
5,99€ Brez DDV:5,47€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3612
Bio egipčansko olje črne kumine Canis Extra     Bio egipčansko olje črne kumine Canis Extra z več kot 100 različnimi aktivnimi snovmi, ki sinergistično podpirajo organizem na različnih nivojih: Canis Extra olje črne kumine na edinstven način podpira imunski sistem, za..
9,96€ Brez DDV:9,10€
Zeliščni ekstrakt Canis Extra Darmwohl 100 ml
Že pošlo!
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3101
Zeliščni ekstrakt Canis Extra Darmwohl   Za zdravo črevesno floro oz. razstrupljanje črevesja pri psu ter za preprečevanje okužbe s paraziti in bakterijami. Kombinacija sestavin iz različnih zelišč pripomore k boljšemu delovanju prebavil psa, učinkovitejšemu razstrupljanju organizma in zv..
18,95€ Brez DDV:17,31€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3115
Canis Extra mineralno šotno blato imenovano Moor   Tradicionalno se Moor že stoletja uporablja za zdravo prebavo in povečuje naravno obrambo telesa. Zaradi dragocenih sestavin in visoke biološke uporabnosti je idealno za vse življenjske faze, od mladičkov do starejših psov. Visoka vsebnos..
9,00€ Brez DDV:8,22€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 6011
Naravna pomirjevala za psa Canis Extra Nervenheld kapsule   Naravna pomirjevala za psa Canis Extra Nervenheld kapsule dajejo podporo za notranjo pomiritev psa in za boljšo koncentracijo psa. Canis Extra Nervenheld kapsule podpirajo normalno delovanje živčnega sistema. Lahko blagodejno vpl..
32,90€ Brez DDV:30,05€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 600
CANIS EXTRA PETFLORA - proizvaja se s probiotičnimi bakterijami   Naturavetal Petflora probiotične bakterije in prebiotik za pse je naravno prehransko dopolnilo za pse, izdelano iz žitnih izvlečkov, izvirske vode in milijard kultiviranih mlečnokislinskih bakterij. V fermentacijskem p..
2,96€ Brez DDV:2,70€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3131
Canis Extra korenčkov granulat    Driska pri psu Korenčkov granulat vsebuje veliko vlaknin (pektina), ta v prebavnem traktu nabrekne in ščiti želodčno in črevesno sluznico pred patogeni. Korenčkov granulat se lahko uporablja pri vseh vrstah driske pri psih. Korenčkov granulat lahk..
4,95€ Brez DDV:4,52€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3501
Polnomastno naravno kozje mleko v prahu Canis Extra   Naravno kozje mleko v prahu Canis Extra za pse in mačke (mlade in starejše) je nepogrešljiv prehranski dodatek pri vzreji pasjih in mačjih mladičev. Lahko se ga uporablja pri velikih leglih za dohranjevanje ali v primeru če p..
18,49€ Brez DDV:16,89€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3031
Jagodičevje Canis Extra Beerenkraft    Canis Extra Beerenkraft je mešanica različnih gozdnih jagod saj vsebuje črni ribez, rdeči ribez, maline, borovnice in robide. Canis Extra dragocena mešanica jagod psu zagotavljaja flavonoide, vitamine, antioksidante, minerale in druge ..
11,94€ Brez DDV:10,90€
Šifra izdelka: 3631
Canis Extra 3-6-9 BARF olje   Canis Extra 3-6-9 BARF olje je sestavljeno iz sedmin različnih kakovostnih olj iz 7. različnih vrst rib in kakovostnega konopljinega olja. Canis Extra 3-6-9 BARF olje je zdrav, kompleksen in bogat dodatek za sestavo uravnoteženih BARF obrokov. ..
12,95€ Brez DDV:11,83€
Šifra izdelka: 3617
Canis Extra BIO hladno stiskano konopljino olje 250 ml   100% čisto, hladno stisnjeno organsko konopljino olje z esencialnimi nenasičenimi maščobnimi kislinami za zdrave sklepe, kožo in kožuh. Ekološko konopljino olje Canis Extra je bogato z nenasičenimi maščobnimi kislinami, zanj..
15,90€ Brez DDV:14,52€
Šifra izdelka: 3605
Canis Extra olje jeter polenovke   Kakovostno Canis Extra olje jeter polenovke je odlično za krepitev imunskega sistema psa in za vzdrževanje zdravih kosti. 100% čisto olje jeter polenovke Canis Extra medicinske kakovosti je odličen vir vitamina A, vitamina D in omega-3 maš..
15,90€ Brez DDV:14,52€
Prikazujem 1 do 29 od 29 (1 strani)

NARAVNA PREHRANSKA DOPOLNILA ZA PSE

Osnova za zdravega psa je uravnotežena in zdrava prehrana. Izberite takšno hrano za pse, ki je naravna in popolna, kar pomeni, da ni potrebe po prehranskih dodatkih. Z določenimi dodatki lahko vseeno okrepite imunski sistem zdravega psa na prelomnih obdobjih (pomlad-poletje ali jesen-zima) ali v času večjega tveganja za zunanje alergene (kot so trave in cvetni prah). Prav tako lahko starejšim psom pomagate z dodatki za kosti in sklepe. Če ima vaš kuža določene zdravstvene težave je vsekakor smiselno uporabiti prehranske dodatke, vendar je potrebno začeti pri hrani. Ne pomagajo naravni in vrhunski prehranski dodatki, če je že hrana v osnovi slaba, nepopolna in umetna. 

 

ZA KOSTI IN SKLEPE

Naturavetal ponuja številne prehranske dodatke, ki so v podporo sklepom in hrustančnemu tkivu. Preverite glukozamin za pse, lososovo olje (omega-3 lahko zavirajo vnetne procese), šipek BIO kakovosti, ki je bogat z C-vitaminom in lahko preprečuje vnetje sklepov.  V ponudbi imamo tudi kalcij za pse, ki je potreben za zdrave kosti in sklepe. Klikni za celotno ponudbo dodatkov za kosti in sklepe

 

PREHRANSKI DODATKI ZA IMUNSKI SISTEM

Za krepitev imunskega sistema Naturavetal ponuja naravne vitamine in minerale, B-kompleks (pivski kvas), C-vitamin (BIO šipek v prahu), hladno stiskano lososovo olje, ki je vir omega-3 maščobnih kislin, različne alge za pse (alga klorela, alga spirulina, morske alge (kelp)), probiotične bakterije za uravnavanje črevesne flore in kozje mleko v prahu bogato s številnimi minerali. Naravni vitamini za pse so ključni za pravilen razvoj imunskega in prebavnega sistema psa. 

 

IZDELKI ZA KOŽO IN DLAKO

Za vzdrževanje zdrave kože in sijoče dlake lahko uporabite različna olja: lososovo olje, kril olje, olje črne kumine ali kokosovo olje. Prav tako poskrbite, da kuža dobi vse vitamine in minerale. Za zdravo dlako so še posebej pomembni vitamini B-kompleksa. Tudi alge zelo pozitivni vplivajo na kožo in dlako, saj so polne različnih mineralov. Ob menjavi dlake se še posebej priporočajo morske alige in kozje mleko v prahu. Preveri celotno ponudbo izdelkov za kožo in dlako

 

PREHRANSKI DODATKI ZA IZBOLJŠANJE PREBAVE

V črevesju se začne zdravje psa, zato je urejena prebava nujnega pomena. Zdrave prebava omogoča zdrav imunski sistem in zdrav iztrebek in s tem manj težav z analnimi žlezami. Osnova za zdravo prebavo je izbira ustrezne in psu primerne hrane. Posežite po hladno stiskanih peletih ali sveži prehrani, ki se hitro prebavi in ne povzroča prebavnih težav. Briketi se zelo dolog prebavljajo in zmanjšajo kislost želodca, kar lahko vpliva na upočasnjeno prebavo tudi drugih živil. Pri izboljšanju prebave si lahko pomagate tudi s prehranskimi dodatki, ki pa nikakor niso nadomestilo za zdravo prehrano. Lososovo olje je takšno, ki ureja prebavo, prav tako korenčkov granulat in mineralno šotno blato Mineralmoor. V ponudbi imamo tudi Petfloro - probiotične bakterije, ki so v pomoč pri vzopstavitvi bakterijskega ravnovesja. Preveri celotno ponudbo prehranskih dodatkov, ki so v podporo prebavi psa

 

OSTALA PREHRANSKA DOPOLNILA

V času pasjega življenja se srečujemo s številnimi tegobami in včasih ne vemo kako vse bi mu lahko pomagali, da bi imel naš kuža srečno, zdravo in vitalno življenje. Naturavetal ponuja številana naravna prehranska dopolnila s katerimi lahko podprete psa. Pri izgubi apetita pri psu si lahko pomagate s številnimi naravnimi prehranskimi dodatki, ki jih imamo v ponudbi. Če je vaš kuža neješč in suhcen, mu lahko apetit spodbudite s polnomastnim kozjim mlekom v prahu. Če trpi zaradi različnih alergij, ki jih povzročajo zunanji dejavniki (trave, cvetni prah,...) si lahko pomagate s kapsulami VitAllergan. Če vaš kuža na mara vožnje, se boji pokov in ognjemetov si lahko pomagate z naravnimi kapsulami Nervenheld. Naturavetal pa vam lahko pomaga tudi kar z dvema izdelkoma za naravno razglistenje psa, tako da se lahko izognete različnim tabletom.