Meni
Vaša košarica

NEGA PSA

Higiena in nega psa

Vsi izdelki za higieno in nego psa so popolnoma naravni in so izdatno preizkušeni s strani zdravilcev za živali v praksi. Z uporabo naravnih izdelkov za higieno in nego psa, lahko preprečimo kasnejše zdravstvene težave in pomagamo svojemu hišnemu ljubljencu do boljšega zdravja, veselega in vitalnega življenja. Preventiva je vedno boljša kot kurativa.

 

Higiena in nega psa - Naturavetal naravni izdelki:

Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 5020
Canis Extra mineralno razpršilo   Canise Extra mineralno razpršilo je popolnoma naraven izdelek za splošno nego kožuha. Primeren je za vse pasme psov, vse starosti in velikosti psov. Še toliko bolj pa bo v pomoč kužkom, ki imajo težave s suho in srbečo kože ter ekcemi. Mineralno razpršilo..
18,80€ Brez DDV:15,41€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 5040
Canis Extra kapljice za čiščenje ušes pri psu – vnetje ušes pri psu   Canis Extra kapljice za nego in čiščenje ušes pri psu, so primerne za zunanjo uporabo za pse in za mačke. Uporabljajo se lahko za konstantno nego in čiščenje ušes, hkrati pa imajo tudi preventivno delovanje in prep..
22,80€ Brez DDV:18,69€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 5035
Canis Extra kapljice za nego oči – vnetje oči pri psu   Canis Extra kapljice za nego oči so negovalno sredstvo za čiščenje in nego oči, primerno za pse in mačke. Canis Extra kapljice za nego oči se uporabljajo preventivno za čiščenje in nego oči ali kot kurativa, ko se pojavi blago vnetje..
13,50€ Brez DDV:11,07€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 5045
Canis Extra nega zob za pse - gosta oljna "zobna pasta" za pse   Skrb za zdravje se tudi pri psih začne v ustih in nega zob pri psih je bistvenega pomena. Prebavni sistem se prične pri psih s funkcionalnim ugrizom, da hrano sploh lahko zaužijo in zgrizejo. Redna ustna in zobna higien..
13,89€ Brez DDV:11,39€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 5030
Nega pasjih tačk in blazinc Canis Extra olje za nego blazinic in kože   Nega pasjih tačk in blazinic  Canis Extra olje za nego blazinic in kože je negovalno sredstvo za nego kože, vlaženje tačk/blazinic in za zaščito blazinic. Za optimalno zaščito pasjih tačk pri večjih ..
11,20€ Brez DDV:9,18€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 5001
Canis Plus kapljice - naravna zaščita pred bolhami in klopi pri psih   Klopi pri psih? Bolhe pri psu? Ali obstaja naravna, živalim, okolju in ljudem prijazna zaščita? Canis Plus kapljice so naravno sredstvo proti klopom in bolham za pse in so naravna zaščita pri odp..
16,97€ Brez DDV:13,91€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 5010
Canis Plus naravno razpršilo proti pasjim bolham in pršicam   Pasje bolhe? Pršice? Bolhe v stanovanje? Ali obstaja naravna zaščita? Zakaj posegati po zdravju in okolju škodljivih izdelkih, če lahko kosmatinčka pred nadležnimi zajedavci obvarujemo tudi na naraven način. Naravno razpršil..
19,86€ Brez DDV:16,27€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 5025
Naraven šampon za pse Canis Plus - negovalen šampon za pse in šampon proti bolham   Negovalni šampon za pse, za splošno nego dlake in za nego problematičnega kožuha. Canis Plus šampon za pse je zelo učinkovit tudi kot šampon proti bolham za pse.  Canis Plus šampon za pse d..
13,26€ Brez DDV:10,87€
Zaščita pred bolhami pri psih
-8 %
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 9992
Zaščita pred bolhami pri psih    Komplet za zaščito pred bolham vključuje Canis Plus naravno razpršilo proti pasjim bolham in pršicam in Canis Plus naraven šampon za pse: Canis Plus naravno razpršilo proti pasjim bolham in pršicam: 500 ml (Sestavine: aqua Pinus, neem olje,..
33,11€ 30,46€ Brez DDV:24,97€
Zaščita pred bolhami in klopi pri psih
-10 %
Šifra izdelka: 9991
Komplet zaščita pred bolhami in klopi pri psih   Zaščita pred bolhami in klopi pri psih z naravnimi insekticidi. Komplet za zaščito pred bolhami in klopi vključuje:  Canis Plus naravno razpršilo proti pasjim bolham in pršicam: 500 ml (Sestavine: aqua Pinus, neem olje, o..
50,08€ 45,07€ Brez DDV:36,95€
Prikazujem 1 do 10 od 10 (1 strani)