Meni
Vaša košarica

Razglistenje psa

SVETOVANJE in POMOČ pri izbiri hrane za psa ali mačko na št: 041/601-417 (od pon. do petka/8:00-16:00)

NARAVNO RAZGLISTENJE PSA

Ima vaš pes težave s črevesnimi zajedavci? Kot so gliste (podančica, človeška podančica, ascaris glista, navadna človeška glista, pasje gliste (Toxocara canis, Toxascaris leonina) in pasja trakulja ter svinjska trakulja.

Naturavetal ponuja celo paleto prehranskih dodatkov za pse, ki služijo kot preventivna zaščita pred črevesnimi zajedalci ali kot naravna kurativa. 

Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3105
Canis Extra Vermprevet - preventiva proti glistam pri psu Canis Extra Vermprevet za naravno razglistenje psa in preventiva proti notranjim zajedavcem Canis Extra Vermprevet je rastlinsko-zeliščna mešanica, ki pozitivno vpliva na črevesno sluznico, kar omogoča stabilno in uravno..
23.95€ Brez DDV:21.87€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3110
Canis Extra Vermcurat za naravno razglistenje psa Kako se znebiti glist? Gliste pri psu se bodo izločile s pasjimi iztrebki, ob uporabi Canis Extra Vermcurat, ki omogoča naravno razglistenje psa in s tem zmanjša možnost kemičnega razglistenja psa. Canis Extra Vermcurat vse..
14.90€ Brez DDV:13.61€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3612
Bio egipčansko olje črne kumine Canis Extra   Bio egipčansko olje črne kumine Canis Extra z več kot 100 različnimi aktivnimi snovmi, ki sinergistično podpirajo organizem na različnih nivojih:Canis Extra olje črne kumine na edinstven način podpira imunski sistem, za..
9.35€ Brez DDV:8.54€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2103
Zeliščni ekstrakt Canis Extra Darmwohl Za zdravo črevesno floro oz. razstrupljanje črevesja pri psu ter za preprečevanje okužbe s paraziti in bakterijami / za naravno razglistenje psa. Kombinacija sestavin iz različnih zelišč pripomore k boljšemu delovanju prebavil psa, učinkovitejšemu ..
18.49€ Brez DDV:16.89€
Canis Extra Petflora (probiotične bakterije) Canis Extra Petflora (probiotične bakterije)
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 6002
CANIS EXTRA PETFLORA - proizvaja se s probiotičnimi bakterijami Naturavetal Petflora probiotične bakterije in prebiotik za pse je naravno prehransko dopolnilo za pse, izdelano iz žitnih izvlečkov, izvirske vode in milijard kultiviranih mlečnokislinskih bakterij. V fermentacijskem p..
2.89€ Brez DDV:2.64€
Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)