Naravno razglistenje psa

Naravno razglistenje psa

NARAVNO RAZGLISTENJE PSA

 

Ima vaš pes težave s črevesnimi zajedavci? Kot so gliste (podančica, človeška podančica, ascaris glista, navadna človeška glista, pasje gliste (Toxocara canis, Toxascaris leonina) in pasja trakulja ter svinjska trakulja.

 

Naturavetal ponuja celo paleto prehranskih dodatkov za pse, ki služijo kot preventivna zaščita pred črevesnimi zajedalci ali kot naravna kurativa. 

Prikaži:
Razvrsti po:
Bio egipčansko olje črne kumine Canis Extra – 100 ml (prehranski dodatki za psa, naravno razglist..
9.35 € Brez DDV: 8.54 €
CANIS EXTRA PETFLORA - proizvaja se s probiotičnimi bakterijami (prehranski dodatki za pse, probi..
2.89 € Brez DDV: 2.64 €
Glede na 2 mnenj.
Zeliščni ekstrakt Canis Extra Darmwohl (prehranski dodatki za pse, vitamini za psa, vitamini B ko..
18.49 € Brez DDV: 16.89 €
Canis Extra Vermcurat za naravno razglistenje psa (prehranski dodatki za pse, razglistenje psa, g..
14.90 € Brez DDV: 13.61 €
Glede na 1 mnenj.
Canis Extra Vermprevet - preventiva proti glistam pri psu (prehranski dodatki za pse, razglistenj..
23.95 € Brez DDV: 21.87 €

Razglistenje psa na naraven način

Naturavetal ponuja številne naravne izdelke, ki preprečujejo, da bi se notranji zajedavci obdržali v črevesju psa. Določene rastline vplivajo na prebavilo in črevesje na tak način, da se gliste in trakulje ne želijo zadrževati v črevesju psa.

 

Naravni izdelki za preventivo proti notranjim zajedavcem

Bio olje egipčanske črne kumine ima takšno delovanje na črevo, da ga preventivno zaščiti pred notranjimi zajedavci. Nikakor ne spreglejte Naturavetal izdelka Vermprevet za naravno razglistenje psa, ki vsebuje popolno kombinacijo rastlin (kokosovi kosmiči, bučna semena, korenčkov granulat, črna kumina, propolis v prahu, orehovi listi, ananasov prašek, timijan, origano, cimet, klinčki), ki poskrbijo, da se notranji zajedavci ne bodo prijeli. Hkrati pa določene sestavine poskrbijo tudi za dvig odpornosti. Boljši imunski sistem namreč pomeni manj možnosti za notranje zajedavce. Vse ostale prehranske dodatke za izboljšanje imunskega sistema boste tudi našli na naši strani.

 

V primeru da se odločite za kemijsko razglistenje psa (s pomočjo tablet, ampul ali past) podprite črevesno floro psa, saj jo kemijska sredstva velikokrat porušijo. Za vzpostavitev črevesne flore lahko uporabite probiotične bakterije Petflora ali zeliščni ekstrakt Darmwohl.

 

Razglistenje psa z izdelkom Vermcurat

Izdelek Vermcurat se uporabi takrat, ko so notranji zajedavci že prisotni. Daje se ga krajše časovno obdobje. Izdelek je sestavljen izključno iz azijske rastline kamala, ki preprečuje razvoj in obstanek notranjih zajedavcev. Rastlina podpira tudi čiščenje črevesja, kar omogoča izločanje parazitov z blatom.

 

 

Loading...