Meni
Vaša košarica

Preprečevanje notranjih zajedavcev

SVETOVANJE in POMOČ pri izbiri hrane za psa ali mačko na št: 041/601-417 (od pon. do petka/8:00-16:00)

PREPREČEVANJE NOTRANJIH ZAJEDAVCEV

Notranji (črevesni zajedavci) kot so gliste in trakulje lahko povzročijo številne prebavne zaplete, prebavne motnje in porušenje imunskega sistema psa. Organizem psa zaradi prisotnosti notranjih zajedavcev ne dobi dovolj hranilnih snovi, kar se lahko kaže v oslabelosti organizma, pomanjkanju energije, prekomernem izpadanju dlake, apatičnosti,... Naturavetal ponuja izdelke za preprečevanje notranjih zajedavcev z zagotavljanjem stabilne črevsne flore in stabilne črevesne sluznice. 

 

Naturavetal prehranski dodatki za pse, ki služijo kot preventivna zaščita pred črevesnimi zajedalci ali kot naravna kurativa. 

Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3105
Canis Extra Vermprevet - preventiva proti glistam pri psu Canis Extra Vermprevet - preventiva proti notranjim zajedavcem Canis Extra Vermprevet je rastlinsko-zeliščna mešanica, ki pozitivno vpliva na črevesno sluznico, kar omogoča stabilno in uravnoteženo črevesno floro. N..
23.95€ Brez DDV:21.87€
Canis Extra Vermcurat 100 g (pomoč pri okužbi s paraziti)
Že pošlo!
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3110
Canis Extra Vermcurat  - pomoč pri okužbi z notranjimi zajedavci Kako se znebiti glist? Canis Extra Vermcurat vsebuje prah sadeža kamala, ki se uporablja za zmanjševanje notranjih zajedavcev (glist in trakulj) pri živalih, ki so že okužene z notranjimi zajedavci. Cani..
14.90€ Brez DDV:13.61€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3612
Bio egipčansko olje črne kumine Canis Extra   Bio egipčansko olje črne kumine Canis Extra z več kot 100 različnimi aktivnimi snovmi, ki sinergistično podpirajo organizem na različnih nivojih:Canis Extra olje črne kumine na edinstven način podpira imunski sistem, za..
9.35€ Brez DDV:8.54€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2103
Zeliščni ekstrakt Canis Extra Darmwohl Za zdravo črevesno floro oz. razstrupljanje črevesja pri psu ter za preprečevanje okužbe s paraziti in bakterijami / za naravno razglistenje psa. Kombinacija sestavin iz različnih zelišč pripomore k boljšemu delovanju prebavil psa, učinkovitejšemu ..
18.49€ Brez DDV:16.89€
Canis Extra Petflora (probiotične bakterije) Canis Extra Petflora (probiotične bakterije)
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 6002
CANIS EXTRA PETFLORA - proizvaja se s probiotičnimi bakterijami Naturavetal Petflora probiotične bakterije in prebiotik za pse je naravno prehransko dopolnilo za pse, izdelano iz žitnih izvlečkov, izvirske vode in milijard kultiviranih mlečnokislinskih bakterij. V fermentacijskem p..
2.89€ Brez DDV:2.64€
Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)