Potrebujete pomoč?041 601 417
 •  
  Brezplačna dostava nad 35 eur
 •  
  Varen nakup in hitra dostava
 •  
  Z vami že od leta 2011
 •  
  Pomoč in svetovanje

Canis Extra Vermprevet 250 g - preventiva proti notranjim zajedavcem

 • Proizvajalec:Naturavetal
 • Šifra:3105
 • Razpoložljivost:Na zalogi
 • 24,95€

 • Brez DDV:22,79€
-+

Canis Extra Vermprevet - preventiva proti glistam pri psu

 

Canis Extra Vermprevet - preventiva proti notranjim zajedavcem

Canis Extra Vermprevet je rastlinsko-zeliščna mešanica, ki pozitivno vpliva na črevesno sluznico, kar omogoča stabilno in uravnoteženo črevesno floro. Na tak način zeliščni dodatek Vermprevet pripomore k lažjemu izločanju parazitov iz prebavnega trakta. Vermprevet zeliščna zmes ustvarja neustrezno okolje za razvoj parazitov, kot so:

 • gliste (podančica, človeška podančica, ascaris glista, navadna človeška glista, pasje gliste (Toxocara canis, Toxascaris leonina))
 • pasja trakulja in svinjska trakulja

Za podporo prebave in stabilne črevesne sluznice psa Vermprevet vsebuje: kokosove kosmiče, bučna semena, korenčkov granulat, cimet, klinčke, propolis, črna kumina, ananas v prahu, eterično olje origana, eterično olje timijan in orehove listi.

 

KOKOSOVI KOSMIČIKokosovi kosmiči so v pomoč pri krepitvi imunskega sistema, da se telo lažje bori proti parazitom. Kokos lahko uničuje bakterije, viruse in glivice ter s tem izboljša delovanje črevesja in uravnava prebavo.
BUČNA SEMENA, KORENČKOV GRANULATBučna semena in korenčkov granulat vsebujeta veliko vitamina A. Vsa zelenjava bogata z vitaminom A pomaga pri odganjanju notranjih zajedavcev. Korenčkov granulat vsebuje tudi naravne žveplove spojine, ki odpravljajo gliste. Bučna semena vsebujejo naravno maščobo, ki je za parazite toksična. Aminoksilna kurkurbitin v bučnih semenih lahko paralizira parazite do te mere, da se sprostijo iz črevesne stene.
CIMETCimet uporabljamo že več tisoč let, že v starodavnem Egiptu so ga uporabljali pri črevesnih težavah. Cenjen pa je tudi v indijski medicini Ayurveda zaradi številnih ugodnih učinkov, ki jih ima na črevesje in prebavo. Cimet ima lahko tudi čistilni učinek in se ga uporablja za odstranjevanje glivic, bakterij in virusov.
OREHOVI LISTIOrehovi listi lahko na naraven način preprečujejo nadaljnje razmnoževanje črevesnih zajedavcev, saj uničujejo odrasle notranje parazite in njihove ličinke. V tradicionalni medicini so že dobro poznani in se uporabljajo za boljšo prebavo in večjo odpornost proti parazitom.
KLINČKIKlinčki so naravna obramba pred zajedavci in bakterijami, saj lahko uničijo jajčeca parazitov.
PROPOLIS, ČRNA KUMINAPropolis in črna kumina sta v pomoč pri krepitvi imunskega sistema, tako da se organizem lažje bori proti parazitom. Propolis in črna kumina lahko na naraven način zavirata razvoj glist.
ANANASAnanasov prah ne vsebuje le številnih hranilnih snovi, ampak tudi prebavne encime bromelaina, ki izboljšajo presnovo, kar posledično zavira razmnoževanje zajedavcev.
ETERIČNO OLJE TIMIJANA, ETERIČNO OLJE ORIGANAEterično olje timijana in eterično olje origana se prav tako že vrsto let uporabljata pri naravnem zatiranju parazitov. Oba eterična olja pomagata pri izločanju parazitov iz črevesja.

 

Kdaj psu dajati Canis Extra Vermprevet:

 • najboljše, da psu dajete Vermprevet kot preventivo 4x na leto
 • v obdobjih večje izpostavljenosti
 • ko pes poje iztrebke drugega psa
 • z Vermprevetom se naredi 14 dnevna kura (vsak drugi dan k hrani dodajate Vermprevet)

Če v blatu opazite zajedavce začnite k Canis Extra Vermprevetu dodajati še Canis Extra Vermcurat. Canis Extra Vermprevet in Canis Extra Vermcurat lahko psu dodajate istočasno, vendar v ločenih obrokih.

ANALIZA:

surove beljakovine 17,20%, vsebnost maščob 10,80%, surove vlaknine 7,20%, surovi pepel 5,90%, kalcij 0,64%, fosfor 0,51%

 

SESTAVINE:

kokosovi kosmiči, bučna semena, korenčkov granulat, črna kumina, propolis v prahu, orehovi listi, ananasov prašek, timijan, origano, cimet, klinčki

DOZIRANJE:

Vmešajte med hrano

 • psi do 5 kg: 1/4 merilne žlice
 • psi do 15 kg: 1/2 merilne žlice
 • psi do 30 kg: 1 merilna žlica
 • psi nad 30 kg: 1,5 merilne žlice

Odmerek dodajati vsak drugi dan v obdobju 14 dni. Kura se lahko naredi do 4x letno. Če med blatom opazite zajedavce, se lahko doda Canis Extra Vermcurat. Canis Extra Vermprevet in Canis Extra Vermcurat lahko psu dodajate istočasno, vendar v ločenih obrokih.

Canis Extra Vermprevet je primeren prehranski dodatek za vse starosti psov in za kronično bolane pse. Prehranski dodatek za pse Canis Extra Vermprevet ni premeren za breje in doječe psičke (zaradi večje vsebnosti timijana lahko povzročijo spontani splav).

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
POMEMBNO
Canis Extra Vermprevet je rastlinsko-zeliščna mešanica, ki pozitivno vpliva na črevesno sluznico, kar omogoča stabilno in uravnoteženo črevesno floro. Takšna sestava izdelka lahko nudi pomoč pri izočanju parazitov in prebavnega trakta. Izdelek je najbolj učinkovit ob preventivni uporabi. Uporablja se 4x na leto, v obdobju 14 dni se dozira vsak drugi dan, glede na telesno težo psa. 
Mnenja (6)

Oznake: za razglistenje psa, za boljšo prebavo, za krepitev imunskega sistema