Canis Extra Vermcurat 100 g - naravno razglistenje psa

Že pošlo!
Proizvajalec: Naturavetal
Šifra izdelka: 3110
Razpoložljivost: Že pošlo!
14.90 € Brez DDV: 13.61 €
Količina: V košarico
1 mnenj  1 mnenj  •  Napiši mnenje

Canis Extra Vermcurat za naravno razglistenje psa

(prehranski dodatki za pse, razglistenje psa, gliste pri psu, trakulja pri psu)

 

Gliste pri psu? Kako se znebiti glist? 

Gliste pri psu se bodo izločile s pasjimi iztrebki, ob uporabi Canis Extra Vermcurat, ki omogoča naravno razglistenje psa in s tem zmanjša možnost kemičnega razglistenja psa. 

Canis Extra Vermcurat vsebuje prah sadeža kamala, ki lahko pozitivno vpliva na črevesno floro in s tem podpira odpornost organizma proti notranjim zajedavcem. Kamala preprečuje razvoj in s tem obstanek notranjih zajedavcev. Prah sadeža kamala podpira čiščenje črevesja, kar omogoča izločanje parazitov z blatom.

Azijska rastlina Kamala (Mallotus philippinensis) je zimzeleno tropsko drevo (Euphorbiaceae) z mehkimi sadeži. Sadeži so zmleti v prah in so rjavo - rdeče barve.

 

Preden posežete po Canis Extra Vermcurat, lahko kot preventivo uporabite Canis Extra Vermprevet. Z zdravim načinom prehranjevanja in s trimesečno kuro z mešanico zelišč Vermprevet, lahko okrepimo organizem psa do te mere, da je potreba po kemičnem razglistenju psa redkejša. Canis Extra Vermcurat uporabite takrat, ko vaš pes že ima parazite/gliste. Canis Extra Vermcurat se lahko uporablja tudi kot odvajalo pri akutnem zaprtju psa in pri raznih vnetjih črevesja pri psih.

 

Canis Extra Vermcurat JE UČINKOVIT pri glistah in trakuljah kot so:

  • gliste (podančica, človeška podančica, ascaris glista, navadna človeška glista, pasje gliste (Toxocara canis, Toxascaris leonina)
  • pasja trakulja in svinjska trakulja,

Canis Extra Vermcurat NI PRIMEREN za:

  • srčna glista pri psih (filarija)
  • pljučna glista pri psih
  • V primeru srčne gliste pri psih in pljučne gliste pri psih je pomembna preventiva pred piki komarjev, ki jo dosežete z OLJEM ČRNE KUMINE, KOKOSOVIM OLJEM in ABWEHRKOMPLEX 

 

ANALIZA:

surove beljakovine 3,90%, vsebnost maščob 8,00%, surovi pepel 63,80%, surove vlaknine 3,90%, kalcij 0,62%, fosfor 0,064%

 

SESTAVINE

100% prah sadeža Kamala

Canis Extra Vermcurat za naravno razglistenje psa

 

DOZIRANJE:

  • psi do 5 kg: 1x 1 noževo konico zmešajte s hrano 
  • psi nad 5 kg: 1x 1 merilna žlica

Ponavadi enkratni odmerek zadostuje.

Če ima pes večje število notranjih zajedavcev, se Canis Extra Vermcurat lahko dodaja 3x v obdobju 7 dni. Če po preiskavah ugotovite, da pes nima več zajedavcev, lahko organizem okrepite z rednim dodajanjem Canis Extra VermprevetaCanis Extra Vermprevet in Canis Extra Vermcurat lahko psu dodajate istočasno, vendar v ločenih obrokih. 

 

Katarina on 18/02/2019
1 mnenj
Ta izdelek je super. Mi smo se rešili glist

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepiši varnostno kodo:Loading...