Potrebujete pomoč?041 601 417
 •  
  Brezplačna dostava nad 35 eur
 •  
  Varen nakup in hitra dostava
 •  
  Z vami že od leta 2011
 •  
  Pomoč in svetovanje

Pomiritev psa

POMIRITEV PSA

Če ima vaš pes težave s koncentracijo, živčnostjo in nervozo, tesnobo ter slabim spanjem lahko to na daljši rok vodi v izgubo apetita in izgubo telesne mase, pripelje do alergije, do intolerance na določeno vrsto hrane in do težav s kožo. K takšnim težavam je potrebno pristopiti celostno. Začeti je treba pri hrani, ki mora biti naravna in brez konzervansov in ostalih sintetičnih dodatkov. S številnimi naravnimi prehranskimi dodatki krepimo imunski sistem psa, simptome pa zmanjšamo z dodatkom Nervenheld kapsul in z optimiziranimi treningi, ki zagotovijo umiritev psa in fokusiranje psa.

Za krajša stresna obdobja, kot npr: obiski pri veterinarju, obisk pri frizerju, vožnja v avtu, sodelovanje na razstavah, poki petard, poki ognjemetov, nevihte,…, zadustuje dodatek Nervenheld kapsul - naravno pomirjevalo za psa, nekaj dni pred dogodkom.

Canis Extra Aktiv 250g - multivitaminski kompleks za pseCanis Extra Aktiv 250g - multivitaminski kompleks za pse
Vitamini & minerali
100% naravno

Canis Extra Aktiv 250g - multivitaminski kompleks za pse

19,96€ Brez DDV:18,23€

Canis Extra Aktiv - multivitaminski kompleks za pse   Prehranski dodatek za pse Canis Extra Aktiv je kombinacija številnih zelišč, sad..

Canis Extra pivski kvas 250 gCanis Extra pivski kvas 250 g
VITAMINI B - KOMPLEKSA
100% NARAVNO

Canis Extra pivski kvas 250 g

9,96€ Brez DDV:9,10€

Pivski kvas za pse Canis Extra - vitamini B kompleksa   Pivski kvas za pse Canis Extra je bogat z vitamini za pse (vitamini B kom..

Canis Extra Nervenheld kapsule – pomirjevala za psa - 60 kapsulCanis Extra Nervenheld kapsule – pomirjevala za psa - 60 kapsul
Naravna pomirjevala za pse
Za pomiritev in koncentracijo

Canis Extra Nervenheld kapsule – pomirjevala za psa - 60 kapsul

32,90€ Brez DDV:30,05€

Naravna pomirjevala za psa Canis Extra Nervenheld kapsule   Naravna pomirjevala za psa Canis Extra Nervenheld kapsule dajejo podporo za not..

Canis Extra Petflora (probiotične bakterije)Canis Extra Petflora (probiotične bakterije)
Podpora črevesni flori
Energija probiotičnih bakterij

Canis Extra Petflora (probiotične bakterije)

2,96€ Brez DDV:2,70€

CANIS EXTRA PETFLORA - proizvaja se s probiotičnimi bakterijami   Naturavetal Petflora probiotične bakterije za pse je naravno prehransko d..

Prikazujem 1 od 4 do 4 (1 strani)