Meni
Vaša košarica

vitamini B kompleksa za pse - Canis Extra pivski kvas

vitamini B kompleksa za pse - Canis Extra pivski kvas
vitamini B kompleksa za pse - Canis Extra pivski kvas
 • Zaloga: Na zalogi
 • Blagovna znamka: Naturavetal
 • Šifra izdelka: 3141
9,96€
Brez DDV: 9,10€

Pivski kvas za pse Canis Extra - vitamini B kompleksa

 

Pivski kvas za pse Canis Extra je bogat z vitamini za pse (vitamini B kompleksa – B1, B2, B3 in B6) in encimi, ki so lahko koristni za kožo, pri menjavi dlake, za večjo plodnost in za normalen razvoj mladičev. Pivski kvas je tudi bogat vir mineralov, med katerimi vsebuje največ kroma in selena ter nekaj natrija, kalija in železa. Prehransko dopolnilo za pse Canis Extra pivski kvas ne vsebuje tropin (izluženi ostanki slada pri proizvodnji piva). Pivski kvas vsebuje hmelj in substance, ki se nahajajo v hmelju (humulon in lupolon), ki vplivajo na uravnoteženo črevesno floro.

 

Pivski kvas za pse Canis Extra:

 • Zaradi visoke vsebnosti vitaminov B kompleksa in encimov je pivski kvas hrana za dobre bakterije v črevesju. Na tak način pivski kvas pomaga pri vzpostavitvi zdrave črevesne flore.
 • Canis Extra pivski kvas spodbuja zdravo črevesno floro po razglistenju psa s kemičnim sredstvom ali po uporabi antibiotikov.
 • Vitamini B kompleksa poskrbijo za zdravo kožo, kremplje in dlako. Pivski kvas se še posebej dobro obnese v obdobju menjave dlake.
 • Pivski kvas lahko izboljšuje pigmentacijo
 • Pivski kvas lahko povečuje plodnost
 • Vitamini B komlpeksa, zlasti B6 vitamin vplivajo na živce in pomiritev psa. 
 • Pivski kvas je dopolnjujoča zaščita pred klopi, saj se klopi izogibajo vonju vitamina B.

 

ANALIZA: 

surove beljakovine 31,00%, vsebnost maščobe 7,00%, surove vlaknine 9,50%, surovi pepel 6,50%, lizin 1,80%, metionin 0,60%, natrij 0,10%.

 

SESTAVINE:

pivski kvas 100%.

NAVODILA ZA DOZIRANJE:

Prehranski dodatek za pse Canis Extra pivski kvas se preprosto vmeša med hrano.

 • psi s telesno težo do 5 kg: 1 noževa konica / dan
 • psi s telesno težo 6 kg do 15 kg: 1/2 merilne žlice / dan
 • psi s telesno težo 16 kg do 29 kg: 1 merilna žlica / dan
 • psi s telesno težo nad 30 kg: 1 + 1/2 merilne žlice / dan

 

Canis Extra pivski kvas je primeren za vse pasme psov, za vse velikosti in starosti psov. Primeren je tudi za mladičke. Dajanje Canis Extra pivski kvas se odsvetuje pri psih, ki so razvili alergijo na kvas.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha
Canis Extra korenčkov granulat    Driska pri psu Korenčkov granulat vsebuje veliko vlaknin (pektina), ta v prebavnem traktu nabrekn..
4,95€ Brez DDV:4,52€
Canis Extra alga spirulina 80 g Canis Extra alga spirulina 80 g
Že pošlo!
Canis Extra alga Spirulina   Canis Extra alga Spirulina je modro-zelena alga, ki pomaga pri razstrupljanju telesa in čiščenju telesa psa. C..
7,94€ Brez DDV:7,25€
Canis Plus Top Fit Mix kosmiči – mešanica zelenjave, sadja in začimb za psa   Canis Plus Top Fit Mix je bogata mešanica kosmičev, ki je 100..
15,93€ Brez DDV:14,55€
CANIS EXTRA PETFLORA - proizvaja se s probiotičnimi bakterijami   Naturavetal Petflora probiotične bakterije in prebiotik za pse je na..
2,96€ Brez DDV:2,70€
Canis Extra Klorela (Chlorella)   Canis Extra Klorela (Chlorella) je zelena, enocelična sladkovodna alga, ki pomaga pri razstrupljanju tele..
9,96€ Brez DDV:9,10€
Canis Extra Vermcurat  - pomoč pri okužbi z notranjimi zajedavci   Kako se znebiti glist?  Canis Extra Vermcurat vsebuje prah ..
14,90€ Brez DDV:13,61€
Canis Extra Vermprevet - preventiva proti glistam pri psu   Canis Extra Vermprevet - preventiva proti notranjim zajedavcem  Ca..
24,95€ Brez DDV:22,79€
Naravni vitamin C za pse Canis Extra šipek za podporo imunskemu sistemu in sklepom ​ Visoka vsebnost naravnega C vitamina, karotenoidov in antio..
8,92€ Brez DDV:8,15€
Canis Extra mineralno šotno blato imenovano Moor   Tradicionalno se Moor že stoletja uporablja za zdravo prebavo in povečuje naravno obramb..
9,00€ Brez DDV:8,22€
Canis Extra 3-6-9 BARF olje   Canis Extra 3-6-9 BARF olje je sestavljeno iz sedmin različnih kakovostnih olj iz 7. različnih vrst..
12,95€ Brez DDV:11,83€