Meni
Vaša košarica

Canis extra Ceolife - zeolit za pse

Canis extra Ceolife - zeolit za pse
Canis extra Ceolife - zeolit za pse
Canis extra Ceolife - zeolit za pse
Canis extra Ceolife - zeolit za pse
Canis extra Ceolife - zeolit za pse
 • Zaloga: Na zalogi
 • Blagovna znamka: Naturavetal
 • Šifra izdelka: 3301
23,99€
Brez DDV: 21,91€

Zeolit za pse v prahu Canis Extra Ceolife® 

 

Zeolit za pse (vulkansko mineralna kamnina), ki je poznana tudi pod imenom kamen življenja. Zeolit zagotavlja organizmu hranilne snovi; življenjsko pomemben silicij, kalcij, magnezij, natrij in kalij. Ima edinstveno strukturo s katero kot spužva vsrka vase težke kovine in strupe v telesu. Zeolit veže vse vrste škodljivih snovi: strupe, težke kovine (svinec, živo srebro) in druge škodljive snovi: patogene bakterije in viruse.

 

Canis Extra zeolit za pse v prahu Ceolife® nudi podporo in pomoč pri številnih bolezenskih stanjih in razbremeni določene organe:

 • Odpoved ledvic pri psu (pri odpovedi ledvic pri psu zeolit lahko prevzame vlogo čiščenja telesa strupov in amonijaka)
 • Razbremenitev ledvic, jeter in metabolizma
 • Uravnavanje prebave vašega psa (driska pri psu, zaprtje psa)
 • Čiščenje organizma ostankov lastne presnove in strupenih snovi iz okolja, ki se kopičijo v telesu. Zagotavljanje večje vitalnosti vašega psa
 • Zeolit nase veže tudi histamin, ki je glavni krivec za simptome alergij. Alergija pri psih - preveri še ostale izdelke.
 • Oskrba z minerali: silicij, kalij, kalcij, magnezij,…
 • Krepitev imunskega sistema
 • Zeolit ima veliko sposobnost vsrkati tekočino in tako lajšati otekline in bolečine (bolečine v sklepih, vnetje sklepov)
 • Zmožnost hitre zaustavitve krvavitve in sposobnost hitrejšega celjenja ran
 • Pomoč pri razjedah, ranah in srbeči koži.

Zeolit je sestavljen iz številnih mineralov, med katerimi ima glavno vlogo klinoptilolit.

 

Struktura zeolita:

Zeolit ima kristalno strukturo in izredno veliko specifično površino (1000 m2 na gram zeolita). Drugače povedano – ima strukturo nekakšne spužve ali gobe za brisanje table. Kristalno kletko zeolita gradita aluminij in silicij (AlO4 in SiO2) s številni kanali in votline, ki kot spužva vežejo nase težke kovine (svinec, živo srebro, kadmij), patogene bakterije in viruse.

Zeoliti minerali so mikroporozni (»luknjasti«) aluminosilikati, ki imajo sposobnost, da snov zadržijo v svoji strukturi. Kinoptilolit, ki ima negativni naboj in veliko sposobnost ionske izmenjave veže nase strupe in odpadke v telesu, hkrati pa organizem oskrbi s koristnimi ioni (magnezij, kalcij, kalij in natrij).

Zeolit je nastal kot kemijska reakcija med lavo, starodavnim morjem, pepelom in zrakom. Lava je ob stiku z morjem, slano vodo zavrela, tako da je ta kristalizirala.

 

Pomoč pri razbremenjevanju jeter, ledvic in matabolizma:

Zeolit razbremeni ledvica in jetra, saj je sposoben vezati nase amonjak. Če ledvice zaradi okvare ne delujejo popolno in ne razstrupljajo telesa, pride do kopičenja amonijaka v krvi. Zeolit odstrani nevarne amonijeve baze in druge škodljive snovi že v črevesju. Zeolit se ne skladišči v telesu, ampak se z blatom izloči v roku 24 ur.

 

Oskrba z minerali in krepitev imunskega sistema:

Istočasno z odstranjevanjem odpadkov pa zeolit oskrbi organizem z minerali (magnezij, kalij, natrij, kalcij). Zeolit v telesu vzdržuje kislinsko-bazično ravnovesje, to pomeni, da nevtralizira proste radikale (razkisa telo). Prosti radikali jemljejo elektrone molekulam beljakovin, ogljikovih hidratov, DNK, lipidov iz zdravih celic in jih s tem uničujejo. Zeolit razbremeni metabolizem, organizem pa dobi več energije za vzdrževanje vseh procesov, za vzdrževanje vitalnosti in imunskega sistema. Močnejši imunski sistem pomeni tudi manj alergij in manj težav s kožo. Zeolit velja za najmočnejši antioksidant v naravi.

 

Silicij:

Zeolit vsebuje visoke vrednosti silicijeve kisline (silicijev dioksid), ki je edina oblika silicija, ki ga organizem prepozna in ga s tem lahko vgradi v lastne procese. Silicij v telesu je pomemben za obnavljanje vezivnih tkiv, za utrjeno kožo, dlako, zobe in kremplje. Silicij povrne prožnost kostem, kar preprečuje pokanje v sklepih in poškodbe kosti. Silicij je na svetu drugi najbolj razširjen element poleg kisika in uravnava ravnovesje elektrolitov, ki so osnova vseh bioelektričnih procesov v organizmu.

 

Zunanja uporaba zeolita v prahu Ceolife®:

Za zunanjo uporabo prah zeolita zmešamo z vodo in dobimo nekakšno pasto, ki jo nanesemo na rane z izcedkom.

 

ANALIZA:

100% naravni zeolit klinoptilolit, fino zmlet, aktiviran in mikroniziran

DOZIRANJE:

Prašek zmešajte z vodo in ga polijte po dnevnem obroku.

Če vaš pes jemlje kakšna zdravila, mu Ceolife® zeolit lahko dajate, vendar ne istočasno. Priporočljivo je, da dodate zeolit dve uri po zdravilih. 

 

Na 10 kg telesne teže psa dodajte 2g zeolita na dan.

Teža zvrhane merilne žličke Ceolife: 4g
2g = 1/2 merilne žličke Ceolife

Priporoča se kura v trajanju 6 - 8 tednov. Priporočljivo je, da kuro ponavljamo 2x letno.

Ceolife zeolit za pse je v prahu, ki je ravno prav (optimalno mlet). Pregrob prah nima zadostne specifične površine in zato zmanjšano sposobnost vezave strupov v kristalno kletko, preveč fino mlet zeolit pa lahko zamaši ledvične kanalčke.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha
Canis Extra korenčkov granulat    Driska pri psu Korenčkov granulat vsebuje veliko vlaknin (pektina), ta v prebavnem traktu nabrekn..
4,95€ Brez DDV:4,52€
Zeliščni ekstrakt Canis Extra Darmwohl   Za zdravo črevesno floro oz. razstrupljanje črevesja pri psu ter za preprečevanje okužbe s parazit..
18,95€ Brez DDV:17,31€
Glukozamin za pse – Canis Extra Gelenkvital   Glukozamin za pse – Canis Extra Gelenkvital je naraven prehranski dodatek za pse, ki se upora..
49,99€ Brez DDV:45,65€
Jajčne lupine za psa Canis Extra v prahu – kalcij za pse ​ Dodatek kalcija je potreben takrat, kadar psa ne hranite z že pripravljenimi ura..
8,90€ Brez DDV:8,13€
Pivski kvas za pse Canis Extra - vitamini B kompleksa   Pivski kvas za pse Canis Extra je bogat z vitamini za pse (vitamini B kom..
9,96€ Brez DDV:9,10€
Canis Extra zelenoustna školjka – glukozamin za pse   Novozelandska zelenoustna školjka (lat. Perna canaliculus) oskrbuje sklepe in hrustan..
8,90€ Brez DDV:8,13€
Canis Extra alga Spirulina   Canis Extra alga Spirulina je modro-zelena alga, ki pomaga pri razstrupljanju telesa in čiščenju telesa psa. C..
7,94€ Brez DDV:7,25€
Canis Extra bio kokosovo olje   Bio kokosovo olje za pse Canis Extra ugodno vpliva na delovanje prebavnega sistema, trebušne slinavke ..
5,99€ Brez DDV:5,47€
Alergija pri psih - Canis Extra Vitallergan® prehranski dodatek za pse z vitaminom B6, vitaminom C in cinkom   Alergije pri psih Al..
27,69€ Brez DDV:25,29€
CANIS EXTRA PETFLORA - proizvaja se s probiotičnimi bakterijami   Naturavetal Petflora probiotične bakterije in prebiotik za pse je na..
2,96€ Brez DDV:2,70€