Canis Extra Ceolife® zeolit v prahu 250 g

Proizvajalec: Naturavetal
Šifra izdelka: 3301
Razpoložljivost: Na zalogi
23.99 € Brez DDV: 21.91 €
Količina: V košarico
0 mnenj  0 mnenj  •  Napiši mnenje

Zeolit za pse v prahu Canis Extra Ceolife® 

(prehranski dodatki za pse, zeolit za pse)

 

Zeolit za pse (vulkansko mineralna kamnina), ki je poznana tudi pod imenom kamen življenja. Zeolit zagotavlja organizmu hranilne snovi; življenjsko pomemben silicij, kalcij, magnezij, natrij in kalij. Ima edinstveno strukturo s katero kot spužva vsrka vase težke kovine in strupe v telesu. Zeolit veže vse vrste škodljivih snovi: strupe, težke kovine (svinec, živo srebro) in druge škodljive snovi: patogene bakterije in viruse.

 

Canis Extra zeolit za pse v prahu Ceolife® nudi podporo in pomoč pri številnih bolezenskih stanjih in razbremeni določene organe:

  • Odpoved ledvic pri psu (pri odpovedi ledvic pri psu zeolit prevzame vlogo čiščenja telesa strupov in amonijaka)
  • Razbremenitev ledvic, jeter in metabolizma
  • Uravnavanje prebave vašega psa (driska pri psu, zaprtje psa)
  • Čiščenje organizma ostankov lastne presnove in strupenih snovi iz okolja, ki se kopičijo v telesu. Zagotavljanje večje vitalnosti vašega psa
  • Oskrba z minerali: silicij, kalij, kalcij, magnezij,…
  • Krepitev imunskega sistema
  • Zeolit ima veliko sposobnost vsrkati tekočino in tako lajšati otekline in bolečine (bolečine v sklepih, vnetje sklepov)
  • Zmožnost hitre zaustavitve krvavitve in sposobnost hitrejšega celjenja ran
  • Pomoč pri razjedah, ranah in srbeči koži.

Zeolit je sestavljen iz številnih mineralov, med katerimi ima glavno vlogo klinoptilolit.

 

Struktura zeolita:

Zeolit ima kristalno strukturo in izredno veliko specifično površino (1000 m2 na gram zeolita). Drugače povedano – ima strukturo nekakšne spužve ali gobe za brisanje table. Kristalno kletko zeolita gradita aluminij in silicij (AlO4 in SiO2) s številni kanali in votline, ki kot spužva vežejo nase težke kovine (svinec, živo srebro, kadmij), patogene bakterije in viruse.

Zeoliti minerali so mikroporozni (»luknjasti«) aluminosilikati, ki imajo sposobnost, da snov zadržijo v svoji strukturi. Kinoptilolit, ki ima negativni naboj in veliko sposobnost ionske izmenjave veže nase strupe in odpadke v telesu, hkrati pa organizem oskrbi s koristnimi ioni (magnezij, kalcij, kalij in natrij).

Zeolit je nastal kot kemijska reakcija med lavo, starodavnim morjem, pepelom in zrakom. Lava je ob stiku z morjem, slano vodo zavrela, tako da je ta kristalizirala.

 

Pomoč pri razbremenjevanju jeter, ledvic in matabolizma:

Zeolit razbremeni ledvica in jetra, saj je sposoben vezati nase amonjak. Če ledvice zaradi okvare ne delujejo popolno in ne razstrupljajo telesa, pride do kopičenja amonijaka v krvi. Zeolit odstrani nevarne amonijeve baze in druge škodljive snovi že v črevesju. Zeolit se ne skladišči v telesu, ampak se z blatom izloči v roku 24 ur.

 

Oskrba z minerali in krepitev imunskega sistema:

Istočasno z odstranjevanjem odpadkov pa zeolit oskrbi organizem z minerali (magnezij, kalij, natrij, kalcij). Zeolit v telesu vzdržuje kislinsko-bazično ravnovesje, to pomeni, da nevtralizira proste radikale (razkisa telo). Prosti radikali jemljejo elektrone molekulam beljakovin, ogljikovih hidratov, DNK, lipidov iz zdravih celic in jih s tem uničujejo. Zeolit razbremeni metabolizem, organizem pa dobi več energije za vzdrževanje vseh procesov, za vzdrževanje vitalnosti in imunskega sistema. Močnejši imunski sistem pomeni tudi manj alergij in manj težav s kožo. Zeolit velja za najmočnejši antioksidant v naravi.

 

Silicij:

Zeolit vsebuje visoke vrednosti silicijeve kisline (silicijev dioksid), ki je edina oblika silicija, ki ga organizem prepozna in ga s tem lahko vgradi v lastne procese. Silicij v telesu je pomemben za obnavljanje vezivnih tkiv, za utrjeno kožo, dlako, zobe in kremplje. Silicij povrne prožnost kostem, kar preprečuje pokanje v sklepih in poškodbe kosti. Silicij je na svetu drugi najbolj razširjen element poleg kisika in uravnava ravnovesje elektrolitov, ki so osnova vseh bioelektričnih procesov v organizmu.

 

Zunanja uporaba zeolita v prahu Ceolife®:

Za zunanjo uporabo prah zeolita zmešamo z vodo in dobimo nekakšno pasto, ki jo nanesemo na rane z izcedkom.

 

SESTAVINE

100% naravni zeolit klinoptilolit, fino zmlet, aktiviran in mikroniziran

Zeolit v prahu za pse

 

DOZIRANJE:

Prašek zmešajte z vodo in ga polijte po dnevnem obroku.

Če vaš pes jemlje kakšna zdravila, mu Ceolife® zeolit lahko dajate, vendar ne istočasno. Priporočljivo je, da daste zeolit dve uri po zdravilih. 

 

Na 10 kg telesne teže psa dodajte 2g zeolita na dan.

Teža zvrhane merilne žličke Ceolife: 4g
2g = 1/2 merilne žličke Ceolife
 

Priporoča se kura v trajanju 6 - 8 tednov. Priporočljivo je, da kuro ponavljamo 2x letno.

 

Ceolife zeolit za pse je v prahu, ki je ravno prav (optimalno mlet). Pregrob prah nima zadostne specifične površine in zato zmanjšano sposobnost vezave strupov v kristalno kletko, preveč fino mlet zeolit pa lahko zamaši ledvične kanalčke.

 

Ta izdelek še nima mnenj.

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepiši varnostno kodo:Loading...