Potrebujete pomoč?041 601 417
 •  
  Brezplačna dostava nad 35 eur
 •  
  Varen nakup in hitra dostava
 •  
  Z vami že od leta 2011
 •  
  Pomoč in svetovanje

Canis Extra alga klorela 80 g

 • Proizvajalec:Naturavetal
 • Šifra: 3311
 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • 9,96€

 • Brez DDV: 9,10€
-+

Canis Extra Klorela (Chlorella)

 

Canis Extra Klorela (Chlorella) je zelena, enocelična sladkovodna alga, ki pomaga pri razstrupljanju telesa in čiščenju telesa psa. Ima visoko vsebnost hranil z veliko mineralov (jod, železo, kalcij), vitaminov (vitamin C, vitamin E, vitamini B kompleksa (tudi vitamin B12) in folna kislina), maščobnih kislin, encimov in antioksidantov, ki jih najdemo tudi v Canis Extra algi Spirulini. Klorela vsebuje visok delež prebavljivih beljakovin. Gre za pravo "bombo" različnih hranil s sinergijskim delovanjem.

 

Že ime klorela (Chlorella) pove, da alga vsebuje ogromne klorofila. Klorofil je v pomoč pri čiščenju krvi, črevesja in ledvic. Klorela je pomoč organizmu pri izločanju toksinov in težkih kovin (živega srebra, kadmija, arzena in svinca). Klorofil skrbi za pravilno in optimalno delovanje jeter, ki so v procesih razstrupljanja organizma zmeraj najbolj obremenjena. Klorela je v pomoč pri obnavljanju celice imunskega sistema in na tak način podpira imunski sistem, dviguje odpornost in vitalnost psa. Alga klorela je zaradi visoke vsebnosti klorofila še posebej učinkovita pomoč pri zakisanosti telesa. Klorela pomaga vzdrževati kislinsko – bazično ravnovesje psa, ki je izredno pomembno za pravilno delovanje celotnega organizma.

 

Vse celice telesa optimalno funkcionirajo v rahlo bazičnem okolju. Samo v takšnem okolju so sposobne sprejemati hranilne snovi in kisik. Če so celice dlje časa v kislem okolju se lahko začnejo pojavljati številne težave: apatičnost psa, alergija pri psih, preobčutljivost na nekatere vrste hrane, osteoporoza, kristali v urinu pri psih, odpoved ledvic pri psu, kožne bolezni psov, uhajanje urina pri psu in še številne druge bolezni psov. Z razstrupljanjem organizma oziroma z vzdrževanjem kislinsko – bazičnega ravnovesja oziroma z zmanjševanjem zakisanosti telesa lahko preprečite nastajanje ledvičnih kamnov pri psih (kristali v urinu pri psih). Po navadi je urin rahlo kisel in razgradi vse minerale, ki se izločajo. Ko urin postane bolj kisel ali koncentriran se tvorijo kristali, iz katerih lahko nastanejo ledvični kamni.

Canis Extra alga Klorela je v pomoč proti zakisanosti telesa in na tak način je v pomoč pri alergijah pri psih

 

Razlike med algo klorelo in algo spirulino

 • Klorela vsebuje višjo vsebnost klorofila in več železa kot alga spirulina.
 • Spirulina vsebuje več beljakovin kot klorela in višjo koncentracijo snovi (fotosintetski pigmenti). (Preberi več o algi spirulini).

ANALIZA:

surove beljakovine 61,95%, surovi pepel 4,72%, vlažnost 4,54%.

 

SESTAVINE:

klorela 100%

NAVODILA ZA DOZIRANJE:

Vmešajte med hrano. "Kura" s klorelo naj traja vsaj 6 - 8 tednov.

 • psi do 5 kg: 1 noževa konica / dan
 • psi 6 - 15 kg: 1/4 merilne žlice / dan
 • psi 16 - 29 kg: 1/2 merilne žlice / dan
 • psi več kot 30 kg: 1 zvrhana merilna žlica / dan

 

Canis Extra alga klorela je primerna za vse vrste, velikosti in pasme psov. Primerna je tudi za mladičke. Pri hipotiroidizmu pri psih (zmanjšano delovanje ščitnice) je potreben posvet pred začetkom jemanja klorele, zaradi vsebnosti joda.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
POMEMBNO
Canis Extra alga klorela je zelena, sladkovodna alga, ki je v pomoč pri raztrupljanju in čiščenju telesa. Klorela vsebuje velike količine klorofila, ki ima antioksidativno funkcijo in je lahko v pomoč pri izločanju težkih kovin, strupov in presnovkov iz telesa. Klorela lahko pozivivno vpliva na metabolizem psa in igra pomembno vlogo pri regeneraciji tkiv. 
Mnenja (9)

Oznake: vitamini za pse, alge za pse, za krepitev imunskega sistema, za boljšo prebavo, proti alergijam pri psu