Canis Extra alga klorela 80 g

Proizvajalec: Naturavetal
Šifra izdelka: 3311
Razpoložljivost: Na zalogi
9.59 € Brez DDV: 8.76 €
Količina: V košarico
0 mnenj  0 mnenj  •  Napiši mnenje

Canis Extra Klorela (Chlorella)

(prehranski dodatki za pse, razstrupljane telesa, čiščenje telesa, vitamini B kompleksa)

 

Canis Extra Klorela (Chlorella) je zelena, enocelična sladkovodna alga, ki pomaga pri razstrupljanju telesa in čiščenju telesa psa ter razstrupljanju tkiva. Ima visoko vsebnost hranil z veliko mineralov (jod, železo, kalcij), vitaminov (vitamin C, vitamin E, vitamini B kompleksa (tudi vitamin B12) in folna kislina), maščobnih kislin, encimov in antioksidantov, ki jih najdemo tudi v Canis Extra algi Spirulini. Klorela vsebuje visok delež prebavljivih beljakovin. Gre za pravo "bombo" različnih hranil s sinergijskim delovanjem.

 

Že ime klorela (Chlorella) pove, da alga vsebuje ogromne klorofila. Klorofil je v pomoč pri čiščenju krvi, črevesja in ledvic. Klorela je pomoč organizmu pri izločanju toksinov in težkih kovin (živega srebra, kadmija, arzena in svinca). Klorofil skrbi za pravilno in optimalno delovanje jeter, ki so v procesih razstrupljanja organizma zmeraj najbolj obremenjena. Klorela je v pomoč pri obnavljanju celice imunskega sistema in na tak način podpira imunski sistem, dviguje odpornost in vitalnost psa. Alga klorela je zaradi visoke vsebnosti klorofila še posebej učinkovita pomoč pri zakisanosti telesa. Klorela pomaga vzdrževati kislinsko – bazično ravnovesje psa, ki je izredno pomembno za pravilno delovanje celotnega organizma.

 

Vse celice telesa optimalno funkcionirajo v rahlo bazičnem okolju. Samo v takšnem okolju so sposobne sprejemati hranilne snovi in kisik. Če so celice dlje časa v kislem okolju se lahko začnejo pojavljati številne težave: apatičnost psa, alergija pri psih, preobčutljivost na nekatere vrste hrane, osteoporoza, kristali v urinu pri psih, odpoved ledvic pri psu, kožne bolezni psov, uhajanje urina pri psu in še številne druge bolezni psov.

 

Z razstrupljanjem organizma oziroma z vzdrževanjem kislinsko – bazičnega ravnovesja oziroma z zmanjševanjem zakisanosti telesa lahko preprečite nastajanje ledvičnih kamnov pri psih (kristali v urinu pri psih). Po navadi je urin rahlo kisel in razgradi vse minerale, ki se izločajo. Ko urin postane bolj kisel ali koncentriran se tvorijo kristali, iz katerih lahko nastanejo ledvični kamni.

 

Algo klorelo (Chlorella) in algo spirulino se lahko daje izmenično. Prah se enostavno zmeša v dnevni obrok.


 

Razlike med algo klorelo in algo spirulino

  • Klorela vsebuje višjo vsebnost klorofila in več železa kot alga spirulina.
  • Spirulina vsebuje več beljakovin kot klorela in višjo koncentracijo snovi (fotosintetski pigmenti). (Preberi več o algi spirulini).

ANALIZA: 

surove beljakovine 61,95%, surovi pepel 4,72%, vlažnost 4,54%.

 

SESTAVINE:

klorela 100%

 

Canis Extra Klorela (Chlorella)

 

NAVODILA ZA DOZIRANJE:

Vmešajte med hrano. "Kura" s klorelo naj traja vsaj 6 - 8 tednov. 
 

  • psi do 5 kg: 1 noževa konica / dan
  • psi 6 - 15 kg: 1/4 merilne žlice / dan
  • psi 16 - 29 kg: 1/2 merilne žlice / dan
  • psi več kot 30 kg: 1 zvrhana merilna žlica / dan

Algo klorelo (Chlorella) in algo spirulino se lahko daje izmenično. Prah se enostavno zmeša v dnevni obrok.

 

Canis Extra alga klorela je primerna za vse vrste, velikosti in pasme psov. Primerna je tudi za mladičke. Pri hipotiroidizmu pri psih (zmanjšano delovanje ščitnice) je potreben posvet pred začetkom jemanja klorele, zaradi vsebnosti joda. 

Ta izdelek še nima mnenj.

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepiši varnostno kodo:Loading...