Canis Extra alga spirulina 80 g

Že pošlo!
Proizvajalec: Naturavetal
Šifra izdelka: 3321
Razpoložljivost: Že pošlo!
7.59 € Brez DDV: 6.93 €
Količina: V košarico
0 mnenj  0 mnenj  •  Napiši mnenje

Canis Extra alga Spirulina

(prehranski dodatki za pse, razstrupljanje telesa, čiščenje telesa, vitamini B kompleksa)

 

Canis Extra alga Spirulina je modro-zelena alga, ki pomaga pri razstrupljanju telesa in čiščenju telesa psa ter razstrupljanju tkiva. Canis Extra alga Spirulina je bogata z beljakovinami (vsebuje jih 67,8%), ki so bogate z vsemi esencialnimi aminokislinami, kar je zelo pomembno za normalno delovanje celotnega organizma. Spirulina je zelo bogata tudi z maščobnimi kislinami, encimi, vitamini za psa (vitamin A, vitamin E, vitamini B kompleksa, vključno z vitaminom B12), minerali (železo, kalcij, kalij, cink, magnezij, natrij, mangan, selen, krom, jod) in številnimi snovmi, ki v telesu delujejo kot antioksidanti. Antioksidanti razstrupijo telo (razkisajo telo) in so na tak način v pomoč jetrom, ledvicam in imunskemu sistemu.

 

Alga spirulina je zaradi visoke vsebnosti klorofila in drugih fotosintetskih pigmentov (fikocianin) še posebej učinkovita pomoč proti zakisanosti telesa. Spirulina pomaga vzdrževati kislinsko – bazično ravnovesje psa, ki je izredno pomembno za pravilno delovanje celotnega organizma. Vse celice telesa optimalno funkcionirajo v rahlo bazičnem okolju. Samo v takšnem okolju so sposobne sprejemati hranilne snovi in kisik. Če so celice dlje časa v kislem okolju se lahko začnejo pojavljati številne težave: apatičnost psa, alergija pri psih, preobčutljivost na nekatere vrste hrane, osteoporoza, odpoved ledvic pri psu, kožne bolezni psov, uhajanje urina pri psu in še številne druge bolezni psov.

 

Z razstrupljanjem organizma oziroma z vzdrževanjem kislinsko – bazičnega ravnovesja oziroma z zmanjševanjem zakisanosti telesa lahko preprečite nastajanje ledvičnih kamnov pri psih (kristali v urinu pri psih). Po navadi je urin rahlo kisel in razgradi vse minerale, ki se izločajo. Ko urin postane bolj kisel ali koncentriran se tvorijo kristali, iz katerih lahko nastanejo ledvični kamni.

 

Canis Extra alga Spirulina ima pozitiven učinek tudi na slab zadah in deluje proti nabiranju zobnega kamna. Spodbuja nastajanje krvi in krepi vitalnosti, ki se pokaže na sijoči dlaki in povečani energičnosti psa.

 

Prehranski dodatek za pse Canis Extra alga spirulina je priporočljiva pri psih, ki se prehranjujejo le s Canis Plus dopolnilno mokro hrano (pasje konzerve in mesne pasje klobase) in BARF načinom.


Razlike med algo klorelo in algo spirulino:

  • Klorela vsebuje višjo vsebnost klorofila in več železa kot alga spirulina. (Preberi več o algi kloreli).
  • Spirulina vsebuje več beljakovin kot klorela in višjo koncentracijo fotosintetskih pigmentov.

ANALIZA: 

surove beljakovine 67,80%, surovi pepel 7,40%, vlažnost 3,83%.

 

SESTAVINE:

spirulina platensis 100%

 

Canis Extra alga Spirulina

NAVODILA ZA DOZIRANJE:

Vmešajte med hrano. "Kura" s spirulino naj traja 6 - 8 tednov. 
 

  • psi s telesno težo do 5 kg: 1 noževa konica / dan
  • psi s telesno težo 6 kg do 15 kg: 1/4 merilne žlice / dan
  • psi s telesno težo 16 kg do 29 kg: 1/2 merilne žlice / dan
  • psi s telesno težo nad 30 kg:  1 merilna žlica / dan​

Algo klorelo (Chlorella) in algo spirulino se lahko daje izmenično.

 

Prah se enostavno zmeša v dnevni obrok. Canis Extra alga klorela je primerna za vse vrste, velikosti in pasme psov. Primerna je tudi za mladičke. Pri hipotiroidizmu pri psih (zmanjšano delovanje ščitnice) je potreben posvet pred začetkom jemanja spiruline, zaradi vsebnosti joda.

Ta izdelek še nima mnenj.

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepiši varnostno kodo:Loading...