Meni
Vaša košarica

Canis Extra alga spirulina

Canis Extra alga spirulina
Canis Extra alga spirulina
Že pošlo!
Canis Extra alga spirulina
Canis Extra alga spirulina
Canis Extra alga spirulina
  • Zaloga: Že pošlo!
  • Blagovna znamka: Naturavetal
  • Šifra izdelka: 3321
7,94€
Brez DDV: 7,25€

Canis Extra alga Spirulina

 

Canis Extra alga Spirulina je modro-zelena alga, ki pomaga pri razstrupljanju telesa in čiščenju telesa psa. Canis Extra alga Spirulina je bogata z beljakovinami (vsebuje jih 67,8%), ki so bogate z vsemi esencialnimi aminokislinami, kar je zelo pomembno za normalno delovanje celotnega organizma. Spirulina je zelo bogata tudi z maščobnimi kislinami, encimi, vitamini za psa (vitamin A, vitamin E, vitamini B kompleksa, vključno z vitaminom B12), minerali (železo, kalcij, kalij, cink, magnezij, natrij, mangan, selen, krom, jod) in številnimi snovmi, ki v telesu delujejo kot antioksidanti. Antioksidanti razstrupijo telo (razkisajo telo) in so na tak način v pomoč jetrom, ledvicam in imunskemu sistemu.

 

Alga spirulina je zaradi visoke vsebnosti klorofila in drugih fotosintetskih pigmentov (fikocianin) še posebej učinkovita pomoč proti zakisanosti telesa. Spirulina pomaga vzdrževati kislinsko – bazično ravnovesje psa, ki je izredno pomembno za pravilno delovanje celotnega organizma. Vse celice telesa optimalno funkcionirajo v rahlo bazičnem okolju. Samo v takšnem okolju so sposobne sprejemati hranilne snovi in kisik. Če so celice dlje časa v kislem okolju se lahko začnejo pojavljati številne težave: apatičnost psa, alergija pri psih, preobčutljivost na nekatere vrste hrane, osteoporoza, odpoved ledvic pri psu, kožne bolezni psov, uhajanje urina pri psu in še številne druge bolezni psov. Z razstrupljanjem organizma oziroma z vzdrževanjem kislinsko – bazičnega ravnovesja oziroma z zmanjševanjem zakisanosti telesa lahko preprečite nastajanje ledvičnih kamnov pri psih (kristali v urinu pri psih). Po navadi je urin rahlo kisel in razgradi vse minerale, ki se izločajo. Ko je kislinsko-bazično ravnovesje porušeno se lahko tvorijo kristali, iz katerih lahko nastanejo ledvični kamni.

Canis Extra alga Spirulina je v pomoč proti zakisanosti telesa in na tak način je v pomoč pri alergijah pri psih

 

Canis Extra alga Spirulina ima pozitiven učinek tudi na slab zadah in deluje proti nabiranju zobnega kamna. Spodbuja nastajanje krvi in krepi vitalnosti, ki se pokaže na sijoči dlaki in povečani energičnosti psa.

 

Razlike med algo klorelo in algo spirulino:

  • Klorela vsebuje višjo vsebnost klorofila in več železa kot alga spirulina. (Preberi več o algi kloreli).
  • Spirulina vsebuje več beljakovin kot klorela in višjo koncentracijo fotosintetskih pigmentov.

ANALIZA:

surove beljakovine 67,80%, surovi pepel 7,40%, vlažnost 3,83%

 

SESTAVINE:

spirulina platensis 100%

NAVODILA ZA DOZIRANJE:

Vmešajte med hrano. "Kura" s spirulino naj traja 6 - 8 tednov. 

  • psi s telesno težo do 5 kg: 1 noževa konica / dan
  • psi s telesno težo 6 kg do 15 kg: 1/4 merilne žlice / dan
  • psi s telesno težo 16 kg do 29 kg: 1/2 merilne žlice / dan
  • psi s telesno težo nad 30 kg:  1 merilna žlica / dan​

 

Prah se enostavno zmeša v dnevni obrok. Canis Extra alga spirulina je primerna za vse vrste, velikosti in pasme psov. Primerna je tudi za mladičke. 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha
Canis Extra Aktiv - multivitaminski kompleks za pse   Prehranski dodatek za pse Canis Extra Aktiv je kombinacija številnih zelišč, sad..
19,96€ Brez DDV:18,23€
Canis Plus Vit /Min BARF raznoliki kosmiči z zelenjavo, sadjem, prosom in zelišči za psa   Canis Plus Vit / Min BARF raznoliki kosmiči z ze..
11,91€ Brez DDV:10,88€
Canis Extra apnenčasta alga    Canis Extra apnenčasta alga je naravni vir kalcija, ki se jo lahko dodaja k hrani, ki kalcija ne v..
6,46€ Brez DDV:5,90€
Pivski kvas za pse Canis Extra - vitamini B kompleksa   Pivski kvas za pse Canis Extra je bogat z vitamini za pse (vitamini B kom..
9,96€ Brez DDV:9,10€
Canis Plus Top Fit Mix kosmiči – mešanica zelenjave, sadja in začimb za psa   Canis Plus Top Fit Mix je bogata mešanica kosmičev, ki je 100..
15,93€ Brez DDV:14,55€
Zelišča in začimbe za psa Canis Extra Tavžentzelišča    Zelišča in začimbe za psa Canis Extra Tavžentzelišča Canis Extra Tavžentzel..
13,91€ Brez DDV:12,70€
Canis Extra rjave morske alge – kelp   Canis Extra rjave morske alge v prahu so prehranski dodatek za pse z visoko vsebnostjo mineralov, me..
3,94€ Brez DDV:3,60€
Canis Extra Klorela (Chlorella)   Canis Extra Klorela (Chlorella) je zelena, enocelična sladkovodna alga, ki pomaga pri razstrupljanju tele..
9,96€ Brez DDV:9,10€
Canis Extra Vermprevet - preventiva proti glistam pri psu   Canis Extra Vermprevet - preventiva proti notranjim zajedavcem  Ca..
24,95€ Brez DDV:22,79€