Meni
Vaša košarica

kalcij za pse - canis extra jajčne lupine v prahu

kalcij za pse - canis extra jajčne lupine v prahu
kalcij za pse - canis extra jajčne lupine v prahu
kalcij za pse - canis extra jajčne lupine v prahu
kalcij za pse - canis extra jajčne lupine v prahu
kalcij za pse - canis extra jajčne lupine v prahu
  • Zaloga: Na zalogi
  • Blagovna znamka: Naturavetal
  • Šifra izdelka: 3221
8,58€
Brez DDV: 7,84€

Jajčne lupine za psa Canis Extra v prahu – kalcij za pse

Vsi psi ne prenašajo dobro svežih kosti ali pa jih iz različnih razlogov (zaradi občutljivega prebavnega trakta) ne smejo uživati, zato je priporočljivo dodajanje jajčnih lupin v prahu, ki so naravni vir kalcija za uravnoteženo prehrano. Reden odmerek kalcija je priporočljiv pri psih, ki se prehranjujejo le s Canis Plus dopolnilno mokro hrano (pasje konzerve in mesne pasje klobase) in po načinu BARF. Kalcij je še posebej zaželen pri BARF načinu prehranjevana brez kosti in pri kuhanih mesnih obrokih brez kosti. Vir kalcija iz jajčnih lupin je primeren tudi za tiste pse, ki so razvili alergijo na piščanca.

 

KALCIJ ZA PSE iz jajčnih lupin v prahu

Kalcij lahko deluje proti alergijam, preprečuje ali zmanjšuje težave s kožo, kostmi in zobmi. Kalcij prispeva k normalnemu delovanju mišic. Kalcij je še posebej pomemben v obdobju rasti psa in v starosti, ko se začne zmanjševanje kostne gostote. Pomanjkanje kalcija lahko upočasni rast psa in povzroča izgubo mineralne gostote kosti. Manjša kostna gostota lahko privede do krhkih kosti (osteoporoze) kar lahko vodi do številnih zlomov kosti. Kadar psu primanjkuje kalcija se lahko pričnejo tudi težave s kožo, kostmi in zobmi.

 

Kadar ima pes v dnevno dieto vključene tudi kosti, Canis Extra jajčne lupine ni potrebno dodati. Canis Extra apnenčasta alga in Canis Extra jajčne lupine v prahu zagotavljajo bio razpoložjiv nadomestek, ki je primeren za vse vrste, starosti in velikosti psov ter tudi za breje psičke in mladiče.


Biološki in organski izdelek s certifikatom DE-ÖKO-012

ANALIZA:

vsebnost kalcija 37,10%, fosfor 0,96%.

 

SESTAVINE:

jajčne lupine v prahu 100% (bio kakovost s certifikatom DE-ÖKO-012)

NAVODILA ZA DOZIRANJE DOZIRANJE:

Vmešajte med hrano.

  • psi s telesno težo do 5 kg: 1 noževa konica / dan
  • psi s telesno težo 6 kg do 15 kg: 1 noževa konica do 1/4 merilne žlice / dan
  • psi s telesno težo 16 kg do 29 kg: 1/4 do 1/2 merilne žlice / dan
  • psi s telesno težo nad 30 kg: 1/2 do 1 merilna žlica / dan

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha
Hladno stiskano lososovo olje za pse Canis Extra iz atlantskega lososa – omega 3 za pse Hladno stiskano lososovo olje za pse Canis E..
8,91€ Brez DDV:8,14€
Glukozamin za pse – Canis Extra Gelenkvital Glukozamin za pse – Canis Extra Gelenkvital je naraven prehranski dodatek za pse, ki se upora..
49,99€ Brez DDV:45,65€
Canis Extra apnenčasta alga – kalcij za pse Canis Extra apnenčasta alga je naravni vir kalcija za pse, ki se ga lahko dodaja k hrani, ki ..
6,00€ Brez DDV:5,48€
Zeolit za pse v prahu Canis Extra Ceolife®  Zeolit za pse (vulkansko mineralna kamnina), ki je poznana tudi pod imenom kamen življen..
23,99€ Brez DDV:21,91€
Canis Extra rjave morske alge – kelp Canis Extra rjave morske alge v prahu so prehranski dodatek za pse z visoko vsebnostjo mineralov, me..
3,54€ Brez DDV:3,23€
Canis Extra Klorela (Chlorella) Canis Extra Klorela (Chlorella) je zelena, enocelična sladkovodna alga, ki pomaga pri razstrupljanju tele..
9,59€ Brez DDV:8,76€
Canis Extra Vermcurat  - pomoč pri okužbi z notranjimi zajedavci Kako se znebiti glist? Canis Extra Vermcurat vsebuje prah ..
14,90€ Brez DDV:13,61€
Naravna pomirjevala za psa Canis Extra Nervenheld kapsule Naravna pomirjevala za psa Canis Extra Nervenheld kapsule dajejo podporo za not..
32,90€ Brez DDV:30,05€
Canis Extra krilovo olje - 60 kapsul
Že pošlo!
Canis Extra krilovo olje - omega 3 - maščobne kisline Kril s skupnim imenom imenujemo velike jate drobnega planktonskega rakca imenovaneg..
43,90€ Brez DDV:40,09€
Canis Extra mineralno šotno blato imenovano Moor Tradicionalno se Moor že stoletja uporablja za zdravo prebavo in povečuje naravno obramb..
8,00€ Brez DDV:7,31€