Canis Extra apnenčasta alga 150 g - kalcij za pse

Proizvajalec: Naturavetal
Šifra izdelka: 3211
Razpoložljivost: Na zalogi
6.00 € Brez DDV: 5.48 €
Količina: V košarico
0 mnenj  0 mnenj  •  Napiši mnenje

Canis Extra apnenčasta alga – kalcij za pse

(prehranski dodatki za pse, kalcij za pse)

 

Canis Extra apnenčasta alga je naravni vir kalcija za pse, ki se ga lahko dodaja k hrani, ki kalcija ne vsebuje ali pa ga ne vsebuje dovolj. Reden odmerek kalcija je priporočljiv pri psih, ki se prehranjujejo le s Canis Plus dopolnilno mokro hrano (pasje konzerve in mesne pasje klobase) in BARF načinom. Kalcij je še posebej zaželen pri BARF načinu prehranjevana brez kosti in pri kuhanih mesnih obrokih brez kosti. Kalcij vzpostavi naravno ravnovesje s fosforjem, ki ga psi dobijo z zaužitjem mesa. Kalcij in fosfor sta najpomembnejša elementa za psa, za optimalno vitalnost in zdravje psa pa morata biti v organizmu v ustreznem razmerju.

 

Canis Extra apnenčasta alga vsebuje apnnčast del, brez ostalih delov alge in je zato ustrezen vir kalcija za pse pri težavah s trebušno slinavko (npr. vnetje trebušne slinavke pri psih oz. pankreatitis pri psih).

 

KALCIJ ZA PSE 

Kalcij lahko deluje proti alergijam, preprečuje ali zmanjšuje težave s kožo, kostmi in zobmi. Kalcij prispeva k normalnemu delovanju mišic. Kalcij je še posebej pomemben v obdobju rasti psa in v starosti, ko se začne zmanjševanje kostne gostote. Pomanjkanje kalcija lahko upočasni rast psa in povzroča izgubo mineralne gostote kosti. Manjša kostna gostota lahko privede do krhkih kosti (osteoporoze) kar lahko vodi do številnih zlomov kosti. Kadar psu primanjkuje kalcija se lahko pričnejo tudi težave s kožo, kostmi in zobmi.

 

Kadar ima pes v dnevno dieto vključene tudi kosti, Canis Extra apnenčaste alge ni potrebno dodati. Canis Extra apnenčasta alga in Canis Extra jajčne lupine v prahu zagotavljajo bio razpoložjiv nadomestek kalcija, ki je primeren za vse vrste, starosti in velikosti psov ter tudi za breje psičke in mladiče.

ANALIZA: 

vsebnost kalcija 30%, magnezij 5,50%, fosfor 0,05%, surovi pepel 95%, vlažnost 5,00%.

 

SESTAVINE:

apnenčasta alga 100%.

 

Canis Extra apnenčasta alga – kalcij za pse

NAVODILA ZA DOZIRANJE:

Vmešajte med hrano.
 

  • psi do 5 kg: 1 noževa konica / dan
  • psi 6 - 15 kg: 1/4 merilne žlice / dan
  • psi 16 - 29 kg: 1/2 merilne žlice / dan
  • psi 30 kg in več: 1 zvrhana merilna žlica / dan
Ta izdelek še nima mnenj.

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepiši varnostno kodo:Loading...