Meni
Vaša košarica

Canis Extra apnenčasta alga

Canis Extra apnenčasta alga
Canis Extra apnenčasta alga
  • Zaloga: Na zalogi
  • Blagovna znamka: Naturavetal
  • Šifra izdelka: 3211
6,46€
Brez DDV: 5,90€

Canis Extra apnenčasta alga 

 

Canis Extra apnenčasta alga je naravni vir kalcija, ki se jo lahko dodaja k hrani, ki kalcija ne vsebuje ali pa ga ne vsebuje dovolj. Reden odmerek kalcija je priporočljiv pri psih, ki se prehranjujejo le s Canis Plus dopolnilno mokro hrano (pasje konzerve in mesne pasje klobase) in BARF načinom. Kalcij je še posebej zaželen pri BARF načinu prehranjevana brez kosti in pri kuhanih mesnih obrokih brez kosti. Kalcij vzpostavi naravno ravnovesje s fosforjem, ki ga psi dobijo z zaužitjem mesa. Kalcij in fosfor sta najpomembnejša elementa za psa, za optimalno vitalnost in zdravje psa pa morata biti v organizmu v ustreznem razmerju.

Canis Extra apnenčasta alga vsebuje apnnčast del, brez ostalih delov alge in je zato ustrezen vir kalcija pri težavah s trebušno slinavko (npr. vnetje trebušne slinavke pri psih oz. pankreatitis pri psih).

 

Canis Extra apnenčasta alga

Apnenčasta alga, ki je mineralno bogata je v pomoč pri alergijam, preprečuje ali zmanjšuje težave s kožo, kostmi in zobmi. Kalcij je potreben za normalno delovanje mišic, še posebej v obdobju rasti psa in v starosti, ko se začne kostna gostota zmanjševati. Pomanjkanje kalcija lahko upočasni rast psa in povzroča izgubo mineralne gostote kosti. Manjša kostna gostota lahko privede do krhkih kosti (osteoporoze) kar lahko vodi do številnih zlomov kosti. 

Kadar ima pes v dnevno dieto vključene tudi kosti, Canis Extra apnenčaste alge ni potrebno dodati. Canis Extra apnenčasta alga in Canis Extra jajčne lupine v prahu zagotavljajo bio razpoložjiv nadomestek kalcija, ki je primeren za vse vrste, starosti in velikosti psov ter tudi za breje psičke in mladiče.

 

ANALIZA:

vsebnost kalcija 30%, magnezij 5,50%, fosfor 0,05%, surovi pepel 95%, vlažnost 5,00%.

 

SESTAVINE:

apnenčasta alga 100%.

NAVODILA ZA DOZIRANJE:

Vmešajte med hrano

  • psi do 5 kg: 1 noževa konica / dan
  • psi 6 - 15 kg: 1/4 merilne žlice / dan
  • psi 16 - 29 kg: 1/2 merilne žlice / dan
  • psi 30 kg in več: 1 zvrhana merilna žlica / dan

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha
Polnomastno naravno kozje mleko v prahu Canis Extra   Naravno kozje mleko v prahu Canis Extra za pse in mačke (mlade in starejše) je&n..
18,49€ Brez DDV:16,89€
Hladno stiskano lososovo olje za pse Canis Extra iz atlantskega lososa – omega 3 za pse   Hladno stiskano lososovo olje za pse Canis E..
8,91€ Brez DDV:8,14€
Glukozamin za pse – Canis Extra Gelenkvital   Glukozamin za pse – Canis Extra Gelenkvital je naraven prehranski dodatek za pse, ki se upora..
49,99€ Brez DDV:45,65€
Jajčne lupine za psa Canis Extra v prahu – kalcij za pse ​ Dodatek kalcija je potreben takrat, kadar psa ne hranite z že pripravljenimi ura..
8,90€ Brez DDV:8,13€
Canis Extra zelenoustna školjka – glukozamin za pse   Novozelandska zelenoustna školjka (lat. Perna canaliculus) oskrbuje sklepe in hrustan..
8,90€ Brez DDV:8,13€
Canis Extra alga spirulina 80 g Canis Extra alga spirulina 80 g
Že pošlo!
Canis Extra alga Spirulina   Canis Extra alga Spirulina je modro-zelena alga, ki pomaga pri razstrupljanju telesa in čiščenju telesa psa. C..
7,94€ Brez DDV:7,25€
Canis Extra rjave morske alge – kelp   Canis Extra rjave morske alge v prahu so prehranski dodatek za pse z visoko vsebnostjo mineralov, me..
3,94€ Brez DDV:3,60€
Canis Extra Klorela (Chlorella)   Canis Extra Klorela (Chlorella) je zelena, enocelična sladkovodna alga, ki pomaga pri razstrupljanju tele..
9,96€ Brez DDV:9,10€
Naravna pomirjevala za psa Canis Extra Nervenheld kapsule   Naravna pomirjevala za psa Canis Extra Nervenheld kapsule dajejo podporo za not..
32,90€ Brez DDV:30,05€
Canis Extra krilovo olje - omega 3 - maščobne kisline   Kril s skupnim imenom imenujemo velike jate drobnega planktonskega rakca imenovaneg..
43,90€ Brez DDV:40,09€