Meni
Vaša košarica

Canis Extra 3-6-9 BARF olje

Canis Extra 3-6-9 BARF olje
Canis Extra 3-6-9 BARF olje
 • Zaloga: Na zalogi
 • Šifra izdelka: 3631
12,95€
Brez DDV: 11,83€

Canis Extra 3-6-9 BARF olje

 

Canis Extra 3-6-9 BARF olje je sestavljeno iz sedmin različnih kakovostnih olj iz 7. različnih vrst rib in kakovostnega konopljinega olja. Canis Extra 3-6-9 BARF olje je zdrav, kompleksen in bogat dodatek za sestavo uravnoteženih BARF obrokov.  

Naturavetal olje Canis Extra 3-6-9 BARF združuje prednosti različnih olj v kompleksni oljni mešanici. Poleg pomembnih maščobnih kislin omega-3, -6- in -9, zagotavlja dodatno energijo, ki jo potrebujejo zlasti športni psi, nadpovprečno aktivni psi, razstavni psi in lovski psi. Canis Extra 3-6-9 BARF olje je primerno tudi za vse pse, ki morajo pridobiti kakšen kilogram.

Naturavetal olje Canis Extra 3-6-9 BARF je še posebej primerno za ciljno dodajanje, za sestavo BARF obroka, saj zahvaljujoč izvrstni izbiri različnih ribjih olj in konopljinega olja zagotavlja vse maščobne kisline, ki jih pes potrebuje za uravnoteženo prehrano. Tako lahko preprosto obrok psa dopolnite s Canis Extra 3-6-9 BARF oljem in psu zagotovite najpomembnejše omega maščobne kisline.

 

Sestava Canis Extra 3-6-9 BARF olja

70% ribjega olja (iz skuše, sardele, sardona, trske, sleda, kapelana, tune) in 30% konopljinega olja. Canis Extra 3-6-9 BARF olje je pregledano, kakovosti za prehrano ljudi in ne vsebuje težkih kovin.

RIBJE OLJERibje olje je nadvse bogato z vitaminom D, vitaminom A in nenasičenimi maščobnimi kislinami. Olje je v pomoč pri suhi in razdraženi koži, saj spodbuja obnavljanje kože in dlake. Vitamin D ima pomembno vlogo za izgradnjo trdnega imunskega sistema, hkrati pa je nujno potreben za absorpcijo kalcija in vgrajevanje kalcija v kosti. Omega 3 maščobne kisline imajo vlogo pri delovanju krvožilja, srca in delovanja možganov. 
KONOPLJINO OLJEKonopljino olje je neverjetno bogato z esencialnimi omega 3 maščobnimi kislinami. Konopljino olje ima izjemno ugodno razmerje nenasičenih maščobnih kislin je 3 : 1 (omega 6 : omega 3). Konopljino olje je zelo bogato z linolno kislino, ki zelo ugodno vpliva na kožo in dlako, lahko izboljša delovanje imunskega sistema in podpira celoten motoričen sistem. Konopljino olje je bogato tudi z aminokislinami, B kompleksom in vitaminom E. 

 

Doziranje Canis Extra 3-6-9 BARF olje

Canis Extra 3-6-9 BARF olje lahko uporabljate vsakodnevno pri sestavi uravnoteženih BARF obrokov ali kuhanih obrokov. Canis Extra 3-6-9 BARF olje pa lahko dodajate tudi določeno zaključeno obdobje k Naturavetal hladno stiskanim peletom za še dodatno krepitev imunskega sistema in podporo koži. Najbolj smiselno je Canis Extra 3-6-9 BARF olje dodajati k peletom v času menjavanja dlake. Pri sestavljanu BARF uravnoteženih obrokov je smiselno, da z različnimi olji krožite. Na primer en mesec dodajate Canis Extra 3-6-9 BARF olje, naslednji mesec Canis Extra konopljino olje in še naslednji mesec Canis Extra lososovo olje. 

Količinsko se Canis Extra 3-6-9 BARF olja dozira glede na telesno težo psa: 

 • - psi do 5 kg: 2,5 ml ali 1 čajna žlička
 • - psi 6 - 15 kg: 5 ml ali 2 čajni žlički
 • - psi 16 - 29 kg: 7,5 ml ali 3 čajne žličke 
 • - psi več kot 30 kg: 10 ml ali 4 čajne žličke

ANALIZA:

Vsebnost maščob: 100%

Mononenasičene maščobne kisline: 20,70%

Polinenasičene maščobne kisline: 51,10%

 

SESTAVINE: 

70% ribjega olja (iz skuše, sardele, inčuna, trske, sleda, kapelana, tune)

30% konopljino olje

NAVODILA ZA DOZIRANJE:

vmešajte med hrano, pred uporabo pretresite!

 • Psi do 5 kg: 2,5 ml (1 čajna žlička)
 • 6-15 kg: 5 ml (2 žlički)
 • 16-29 kg: 7,5 ml (3 čajne žličke)
 • od 30 kg: 10 ml (4 čajne žličke)

 

NAVODILA ZA SHRANJEVANJE:

 • Hraniti na sobni temperaturi ali v hladilniku.
 • Ne izpostavljati sončni svetlobi ali toploti.
 • Po vsaki uporabi je potrebno pokrov dobro zapreti. 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha
Canis Extra korenčkov granulat  Driska pri psuKorenčkov granulat vsebuje veliko vlaknin (pektina), ta v prebavnem traktu nabrekn..
4,84€ Brez DDV:4,42€
Hladno stiskano lososovo olje za pse Canis Extra iz atlantskega lososa – omega 3 za pse Hladno stiskano lososovo olje za pse Canis E..
8,91€ Brez DDV:8,14€
Vitamini za pse in minerali - Canis Extra Aktiv Prehranski dodatek za pse Canis Extra Aktiv je kombinacija številnih zelišč, sadja i..
19,14€ Brez DDV:17,48€
Pivski kvas za pse Canis Extra - vitamini B kompleksa Pivski kvas za pse Canis Extra je bogat z vitamini za pse (vitamini B kom..
9,57€ Brez DDV:8,74€
Canis Extra bio kokosovo olje Bio kokosovo olje za pse Canis Extra ugodno vpliva na delovanje prebavnega sistema, trebušne slinavke ..
5,99€ Brez DDV:5,47€
Bio egipčansko olje črne kumine Canis Extra   Bio egipčansko olje črne kumine Canis Extra z več kot 100 različnimi aktivni..
9,35€ Brez DDV:8,54€
Alergija pri psih - Canis Extra Vitallergan® prehranski dodatek za pse z vitaminom B6, vitaminom C in cinkom Alergije pri psihAl..
27,69€ Brez DDV:25,29€
CANIS EXTRA PETFLORA - proizvaja se s probiotičnimi bakterijami Naturavetal Petflora probiotične bakterije in prebiotik za pse je na..
2,89€ Brez DDV:2,64€
Naravni vitamin C za pse Canis Extra šipek za podporo imunskemu sistemu in sklepom​Visoka vsebnost naravnega C vitamina, karotenoidov in antio..
8,25€ Brez DDV:7,53€
Canis Extra krilovo olje - 60 kapsul
Že pošlo!
Canis Extra krilovo olje - omega 3 - maščobne kisline Kril s skupnim imenom imenujemo velike jate drobnega planktonskega rakca imenovaneg..
43,90€ Brez DDV:40,09€