Potrebujete pomoč?041 601 417
 •  
  Brezplačna dostava nad 39 eur
 •  
  Varen nakup in hitra dostava
 •  
  Z vami že od leta 2011
 •  
  Pomoč in svetovanje

Canis Extra krilovo olje - 60 kapsul

 • Proizvajalec:Naturavetal
 • Šifra: 3621
 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • 43,90€
 • Brez DDV: 40,09€
-+

Canis Extra krilovo olje - omega 3 - maščobne kisline

 

Kril s skupnim imenom imenujemo velike jate drobnega planktonskega rakca imenovanega Euphausia superba. Slovensko lahko jate tega raka imenujemo kar antarktičen kril. Kril lahko najdemo le v čistih vodah Antarktike. Ime „kril“ izvira iz norveškega jezika in v prenesenem pomenu pomeni hrana za kite. V morskih jatah rakci tvorijo ogromno biomaso, ki tehta več kot sto milijonov ton. Krilovo olje je sinonim moči in čistosti, saj se drobni raki, ki tvorijo kril, prehranjujejo izključno z rastlinsko hrano - fitoplanktonom. Fitoplankton je elektrarna dragocenih hranil - mineralov, elementov v sledovih, ogljikovih hidratov, nenasičenih maščobnih kislin, vitaminov in vlaknin, ki jih kril (drobni rakci) absorbirajo s hrano.

 

Vrhunsko Canis Extra krilovo olje v kapsulah vsebuje visokokakovostne esencialne omega-3 maščobne kisline in zelo ugodno razmerje med omega-3 in omega-6 maščobnimi kislinami. V enem gramu krilovega olja je skoraj 200 miligramov omega-3 maščobnih kislin! Te lahko dostopne omega-3 maščobne kisline lahko pozitivno prispevajo k zdravju srca in ohranjanju mišično-skeletnega sistema kot celote in tako preprečujejo znake obrabe v zgodnji fazi. Krilovo olje je odličen dodatek za pse s trdimi/togimi sklepi.

 

Prav tako je treba omeniti, da se omega-3 maščobne kisline v krilovem olju vežejo na fosfolipide, zaradi česar zlahka absorbirajo v celice. To pomeni, da je izkoristek krilovega olja veliko višji kot izkoristek drugih ribjih olj. Fosfolipidi, glavna sestavina celičnih membran, zagotavljajo elastičnost in funkcionalnost, igrajo pomembno vlogo pri presnovi in spodbujajo izločanje toksinov v jetrih.

 

Canis Extra krilovo olje:

 • Je bogato z omega-3 maščobnimi kislinami
 • Ima ugodno razmerje med omega-3 in omega-6 maščobnimi kislinami
 • Lahko prispeva v zdravju srca in ožilja
 • Lahko pozitivno prispeva pri težavah s sklepi
 • Krilovo olje se lažje absorbira v celice
 • Za ohranjanje zdravja živčevja, oči in možganov
 • Ohranja zdrav videz kože ter lepo, sijočo in gosto dlako

 

Zaradi visoke vsebnosti astaksantina iz alg, ki jih uživa kril, se olje, pridobljeno iz krila, šteje za „rdeči čudež“ narave, saj sekundarni fitokemični astaksantin ne daje le svetlo rdeče barve, ampak je tudi znan močan antioksidant s sposobnostjo prehajanja celičnih membran. To pomeni, da lahko veže tudi proste radikale v celicah in lahko preide krvno-možgansko pregrado, zaradi česar je astaksantin zelo poseben antioksidant. Te lastnosti lahko pomagajo astaksantinu ne le pri zaščiti celic, temveč tudi pri pozitivni vlogi pri ohranjanju zdravja živčnega sistema, oči in možganov. Krilovo olje pomaga pri oksidativnem stresu (poškodbe zaradi prostih radikalov ali "oksidacija" celic v telesu). Oksidativni stres je lahko ogromno breme za telo in je glavni vzrok za degeneracijo celic in simptome staranja.

 

Canis Extra krilovo olje v kapsulah vsebuje čisto krilovo olje, brez konzervansov in brez umetnih barvil.

ANALIZA:

Analitična sestava za eno kapsulo

omega 3-maščobne kisline 132.5 mg, EPA (eikozapentaenojska kislina) 71 mg, DHA (dokozaheksaenojska kislina) 42.5 mg, omega 6-maščobne kisline 7.5 mg, naravni astaksantina 0.63 mg, holin 30 mg, fosfolipidi 210 mg.

 

SESTAVINE:

Krilovo olje; Ohišje kapsule v kateri je krilovo olje je iz želatine (ribe), glicerina in vode.

Canis Extra krilovo olje v kapsulah vsebuje čisto krilovo olje, brez konzervansov in brez umetnih barvil.

Canis Extra krilovo olje v kapsulah

Dnevno doziranje:

vmešamo hrano. V BARF obrok, mokro hrano ali v suho hrano.

 • Majhne pasme do 20 kg: 1 kapsula/dan
 • Večje pasme nad 20 kg: 2 kapsuli/dan

Kapsule hranimo v zaprti embalaži na hladnem in suhem.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
POMEMBNO
V enem gramu krilovega olja je skoraj 200 miligramov omega-3 maščobnih kislin! Kril olje (jate drobnega planktonskega rakca) je izjemno čisto olje, bogato z nenasčenimi maščobnimi kislinami, vitamini, minerali in vlakninami. Planktonski rakci se prehranjujejo izkjučno s fitoplanktomom zato ne more priti do onesnaženja s težkimi kovinami. Canis Extra kril olje je praktično pakirano v mehke kapsule. 
Mnenja (4)

Oznake: olja za pse, prehranski dodatki v kapsulah, za kosti in sklepe, za kožo in dlako, za krepitev imunskega sistema