Meni
Vaša košarica

Trdi priboljški za nego zob

Trdi priboljški za nego zob

Canis Plus trde žvečljivke so naravno posušene na svežem zraku brez dodanih umetnih arom. Naravni trdi priboljški kot so posušene kože, posušeni vratovi in rogovje predstavljajo za psa obilo zabave. Z žvečenjem trdih priboljškov si pes krepi čeljustne mišice, skrbi za zdrave dlesni, odstranjuje zobne obloge in hkrati preprečuje nastanek novih. 

Žvečenje trdih priboljškov ustvarja trenje med žvečljivko in zobmi psa, kar je uspešen naraven mehanizem, ki čisti zobne obloge. Med žvečenjem se sproščajo hormoni endorfini, ki psa osrečujejo.

Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4015
Pasji priboljški Canis Plus posušena koža glave goveda   Pasji priboljški posušena koža glave goveda velikosti 12,5 cm je naraven izdelek za žvečenje brez vonja namenjen zdravi »zaposlitvi« vašega psa. Psi zelo radi žvečijo, hkrati pa s tem ohranjajo svoje zobe čiste, preprečuje..
9,50€ Brez DDV:8,68€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4016
Pasji priboljški Canis Plus posušena koža glave goveda 25 cm   Pasji priboljški posušena koža glave goveda v velikosti 25 cm je naraven izdelek za žvečenje namenjen zdravi »zaposlitvi« vašega psa.  Psi zelo radi žvečijo, hkrati pa s tem ohranjajo svoje zobe čiste, preprečuj..
9,50€ Brez DDV:8,68€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4161
Pasji priboljški - Canis Plus jelenov rog   Psi zelo radi žvečijo, hkrati pa s tem ohranjajo svoje zobe čiste, preprečujejo nastajanje zobnega kamna, krepijo čeljustne mišice in ohranjajo zobno higieno. Žvečenje jelenovega roga ustvarja trenje med rogom in zobmi psa, kar je uspešen narave..
11,80€ Brez DDV:10,78€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4010
Pasji priboljški posušena vratovina goveda   Posušena vratovina goveda je hrustljavo posušena na zraku in narezana na trakce. Lahko prebavljiv prigrizek, z nizko vsebnostjo maščob je primeren kot dodatek k normalni prehrani psa. Primeren pa je tudi za pse s prekomerno telesno težo. Pasji ..
13,99€ Brez DDV:12,78€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4001
Pasji priboljški posušena goveja pljuča   Posušena goveja pljuča so zaradi nižje hranilne vrednosti idealne za pse, ki imajo težave s težo. Primerno za priboljšek ali malico med obroki. Pljuča imajo mehkejšo strukturo in so primerna kot priboljšek tudi za starejše pse in za pse, ki i..
10,50€ Brez DDV:9,59€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4040
Pasji priboljšek Canis Plus račji vratovi Pasji priboljški račji vratovi so s kalcijem bogat prigrizek in so zelo primerni tudi za občutljive pse ali za pse, ki so alergični pa piščančje ali goveje priboljške. Posušeni račji vratovi so lahko prebavljivi in skupaj s hrustančastimi deli z..
6,90€ Brez DDV:6,30€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4120
Pasji priboljški Canis Plus posušene konjske kite  Konjske kite so trde žvečljivke, ki so še posebej dobre za trening žvečenja. Pes mora dlje časa griziti in sliniti trdo strukturo, s čimer se podpira zobna higiena. Psi si z grizenjem trdih priboljškov čistijo zobne obloge in masirajo d..
10,50€ Brez DDV:9,59€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4125
Pasji priboljšek posušena koža glave konja   Pasji priboljški posušena koža glave konja v obliki 10 do 15 cm dolgih palčk je naraven izdelek za žvečenje in je namenjen zdravi »zaposlitvi« vašega psa. Psi zelo radi žvečijo, hkrati pa s tem ohranjajo svoje zobe čiste, preprečujejo nast..
10,50€ Brez DDV:9,59€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4167
Pasji priboljšek za žvečenje Canis Plus posušena koža jelena    Posušena koža jelena je zvita v trde palčke, ki so dolge med 10 in 15 cm. Posušena koža jelena je trda in jo je treba dolgo grizljati, preden jo pes lahko z užitkom poje. Posušena koža jelena zagotavlja dolgo žvečenje in..
10,50€ Brez DDV:9,59€
Canis Plus ribje štange 5 kom Canis Plus ribje štange 5 kom
NOVO Že pošlo!
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4225
Ribje štange - posušena koža trske   Ribje štange so narejene iz 100% čiste kože ribe trske. Palčke predstavljajo ogromno užitka pri žvečenju za kosmatince saj je palčka narejena v večih plastih in traja dlje časa.  Izjemno primeren priboljšek, ki traja dlje časa za manjše in sred..
8,90€ Brez DDV:8,13€
Prikazujem 1 do 10 od 10 (1 strani)