Meni
Vaša košarica

Pasji piškoti

PASJI PIŠKOTI: Sveži in naravni

Pasji piškoti so definitivno nepogrešljiv priboljšek, ki se mu zagotovo noben kosmati repek ne more upreti. Pasji piškoti Naturavetal so v petih različnih okusih in treh različnih oblikah. Primerni so za vse kosmatince, velike in male pasme, prav tako pa so primerni za mladičke, mlade pse, odrasle pse in pse senjorje.

 

Pasji piškoti Canis Plus so primerni za:

  • Malico med obroki: se je nemogoče upreti ljubkemu pogledu, kako vas prosi za še več hrane? Ponudite mu pasje piškote Canis Plus
  • Odličen priboljšek za nagrajevanje: piškote si lahko preprosto nasujete v žep in jih imate zraven v pasjo šolo ali na sprehodih. Piškoti so krhki in jih lahko z lahkoto tudi prelomite, če imate manjšega psa

 

Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4501
PASJI PIŠKOTI potepuški sladokusec z banano in jabolki Okusni pasji piškoti z banano in jabolki po vegetarijanskem receptu. Poleg banane in jabolk vsebujejo tudi pirino moko, jajca, olivno olje in sezam. Idealni so za pse, ki so na dieti oz. razstrupljanju in se morajo izogibati dodatnemu vnosu b..
7,65€ Brez DDV:6,99€
Canis Plus požeruhi z mahajočimi repki 200 g Canis Plus požeruhi z mahajočimi repki 200 g
Že pošlo!
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4531
Pasji piškoti požeruhi z mahajočimi repki z okusom lososa in bučk Canis Plus pasji piškoti požeruhi z mahajočimi repki so okusni piškoti z lososom, bučkami, polnozrnato pirino moko, vodo, oljem in jajcem. Tako slastni so, da bo vsak pes ob čudoviti aromi mahal z repom. Zelo koristno: losos je pre..
7,65€ Brez DDV:6,99€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4521
Pasji piškoti ljubezen na prvi grižljaj iz puranjih prs Canis Plus pasji piškoti požeruhi z mahajočimi repki so okusni piškoti iz puranjih prs z ovseno kašo. Piškoti zagotavljajo ljubezen na prvi grižljaj in nepremagljiv vir energije. Ovsena kaša daje piškotom hrustljavost, čodovit vonj in izjeme..
7,65€ Brez DDV:6,99€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4511
Pasji piškoti slastni zalogajčki: pinjenec z zelišči Canis Plus pasji piškoti slastni zalogajčki so okusni piškoti iz pinjenca in kombinacije različnih zelišč. Piškoti so primerni za vse pasje kosmatince, ki imajo težave z glutenom, piškoti so namreč brez glutena. Pinjenec nastane pri proizv..
7,65€ Brez DDV:6,99€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4541
Pasji piškoti čudoviti mesni navihančki iz govejega mesa Canis Plus pasji piškoti čudoviti mesni navihančki iz govejega mesa v kombinaciji s pastinakom so slasten zalogaj tudi za največje kosmate razvajenčke. Pastinak je bogat z vitaminom C in v kombinaciji z govejim mesom, polnozrnatno pirino mo..
7,65€ Brez DDV:6,99€
Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)

Zakaj izbrati Naturavetal Canis Plus pasje piškote?

 

Pri izbiri pasjih priboljškov in pasjih piškotov je pomembno dvoje: da so piškoti omamno dobri in okusni ter, da so zdravi in brez sintetičnih dodatkov. Tako kot pri vseh ostalih izdelkih Naturavetal tudi pri pasjih piškotih prisega izključno na kakovostne in naravne sestavine. K piškotom ni dodanih konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih barvil in ostalih sintetičnih dodatkov. Vsi okusi so pakirani v 200 g papirnate vrečke z rokom uporabe minimalno 4 mesece od proizvodnje.

 

Vsi okusni piškotki niso le strogo testirani glede vpliva sestavin na srce in ledvica, pač pa so tudi kritično testirani s strani pasjih smrčkov, ki so jih ocenili z odlično oceno in potrdili, da so ročno izdelani in narejeni z ljubeznijo, njihova kakovost pa ustreza standardu živil za ljudi. Poreklo sestavin: 100% iz Nemčije.

 

Izbirčni pasji smrčki imajo na voljo pet različnih okusov piškotov:

  • Canis Plus potepuški sladokusec so vegetarijanski piškoti z banano in jabolkom
  • Canis Plus slastni zalogajčki so prav tako vegetarijanski piškoti z nizkim deležem maščob
  • Canis Plus čudoviti mesni navihančki so z govejim mesom in pastinakom
  • Canis Plus ljubezen na prvi ugriz so iz puranjih prs
  • Canis Plus požeruhi z mahajočimi repki so iz lososa in bučk

 

Pasji sladokusci bodo za užitek grizljanja hrustljavih piškotov naredili vse… Sveže pečeno poslastico v papirnati vrečki bodo psi z dobrim nosom takoj zaznali. Pasji piškoti so izdelani iz visoko kakovostnih sestavin, popolnoma ročno z veliko ljubezni in predanosti. Ker tudi o zdravi prehrani osveščeni pasji lastniki svoje štirinožne prijatelje radi razvajajo z nagradami, imajo lahko vedno pri roki nekaj posebnega. Canis Plus okusni pasji piškoti niso le dobrega okusa, pač pa so zverinsko dobri. S Canis Plus piškoti vam Naturavetal nudi zdrave, slastne piškote za pse, tako za majhne kot velike pasme. Polnozrnata moka je sveže zmleta, tako da v njej ostanejo vsa hranila.