Meni
Vaša košarica

BARF dodatki

BARF DODATKI

Naturavetal dodatki k BARF prehrani so popolnoma naravni dodatki, primerni pri hranjenju psa s svežim mesom, pri doma pripravljenih kuhanih obrokih in pri hranjenju z Canis Plus dopolnilno mokro hrano

Naturavetal BARF dodatki: 

Ne vsebujejo barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov, polnil, vsi vitamini in minerali so naravni, so primerni tudi za pse, ki so zelo občutljivi ali trpijo za različnimi alergijami. Pri BARF načinu prehranjevana, ne smemo pozabiti, da vaš pes nujno potrebuje tudi sadje, zelenjavo, začimbe in zelišča, ki vašemu psu priskrbijo ustrezne vitamine, minerale in elemente v sledeh. Pri BARF načinu prehranjevanja je torej pomembno, da psu ponudite kakovostno sveže meso in mestnate kosti (kakovostne beljakovine in proteine) in da poskrbite tudi za sadno/zelenjavni del.

Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3201
Canis Extra Aktiv - multivitaminski kompleks za pse   Prehranski dodatek za pse Canis Extra Aktiv je kombinacija številnih zelišč, sadja in zelenjave za aktivacijo metabolizma in za krepitev celotnega telesa. S Canis Extra Aktiv izboljšate presnovo pri psu, povečate odpornost in..
19,96€ Brez DDV:18,23€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3415
Naravni vitamin C za pse Canis Extra šipek za podporo imunskemu sistemu in sklepom ​ Visoka vsebnost naravnega C vitamina, karotenoidov in antioksidantov naredi šipek resnično super živilo. Šipek poleg vitamina C vsebuje tudi vitamin A in vitamine B kompleksa (vitamin B2). Bogat je tudi z mine..
8,92€ Brez DDV:8,15€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3141
Pivski kvas za pse Canis Extra - vitamini B kompleksa   Pivski kvas za pse Canis Extra je bogat z vitamini za pse (vitamini B kompleksa – B1, B2, B3 in B6) in encimi, ki so lahko koristni za kožo, pri menjavi dlake, za večjo plodnost in za normalen razvoj mladičev. Pivski kvas j..
9,96€ Brez DDV:9,10€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 341
Canis Extra zelenoustna školjka – glukozamin za pse   Novozelandska zelenoustna školjka (lat. Perna canaliculus) oskrbuje sklepe in hrustanec s pomembnimi hranilnimi snovmi. Vpliva na zadostno elastičnost sklepov, kar omogoče neovirano in lahkotno gibanje. Canis Extra zelenoustna ško..
8,90€ Brez DDV:8,13€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3401
Glukozamin za pse – Canis Extra Gelenkvital   Glukozamin za pse – Canis Extra Gelenkvital je naraven prehranski dodatek za pse, ki se uporablja za krepitev sklepov in za podporo sklepov, vezi in hrustanca. Glukozamin je v veliko pomoč pri anomalijah in pri bolečinah v sklepih, pri vnetju ..
49,99€ Brez DDV:45,65€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3221
Jajčne lupine za psa Canis Extra v prahu – kalcij za pse ​ Dodatek kalcija je potreben takrat, kadar psa ne hranite z že pripravljenimi uravnoteženimi obroki. V primeru, da psa hranite s kuhano hrano ali se kuža prehranjuje z BARF in, da ne vključujete kosti, je dodatek kalcija nujno potr..
8,90€ Brez DDV:8,13€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3211
Canis Extra apnenčasta alga    Canis Extra apnenčasta alga je naravni vir kalcija, ki se jo lahko dodaja k hrani, ki kalcija ne vsebuje ali pa ga ne vsebuje dovolj. Reden odmerek kalcija je priporočljiv pri psih, ki se prehranjujejo le s Canis Plus dopolnilno mokro hrano&nb..
6,46€ Brez DDV:5,90€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3205
Canis Extra rjave morske alge – kelp   Canis Extra rjave morske alge v prahu so prehranski dodatek za pse z visoko vsebnostjo mineralov, med katerimi prevladuje jod, ki je ključni mineral za normalno delovanje organizma. Poleg joda pa so morske alge bogate z magnezijem, cinkom, ..
3,94€ Brez DDV:3,60€
Canis Extra alga spirulina 80 g Canis Extra alga spirulina 80 g
Že pošlo!
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3321
Canis Extra alga Spirulina   Canis Extra alga Spirulina je modro-zelena alga, ki pomaga pri razstrupljanju telesa in čiščenju telesa psa. Canis Extra alga Spirulina je bogata z beljakovinami (vsebuje jih 67,8%), ki so bogate z vsemi esencialnimi aminokislinami, kar je zelo pomembno za nor..
7,94€ Brez DDV:7,25€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3311
Canis Extra Klorela (Chlorella)   Canis Extra Klorela (Chlorella) je zelena, enocelična sladkovodna alga, ki pomaga pri razstrupljanju telesa in čiščenju telesa psa. Ima visoko vsebnost hranil z veliko mineralov (jod, železo, kalcij), vitaminov (vitamin C, vitamin E, vitamini B kompleksa ..
9,96€ Brez DDV:9,10€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3105
Canis Extra Vermprevet - preventiva proti glistam pri psu   Canis Extra Vermprevet - preventiva proti notranjim zajedavcem  Canis Extra Vermprevet je rastlinsko-zeliščna mešanica, ki pozitivno vpliva na črevesno sluznico, kar omogoča stabilno in uravnoteženo črevesno floro. N..
24,95€ Brez DDV:22,79€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 300
Canis Plus Top Fit Mix kosmiči – mešanica zelenjave, sadja in začimb za psa   Canis Plus Top Fit Mix je bogata mešanica kosmičev, ki je 100% brez žitaric in je idealen prehranski dodatek za psa, ki se odločno poda h Canis Plus mokri hrani (pasje konzerve in mesne pasje klobase) ali B..
15,93€ Brez DDV:14,55€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 300
Canis Plus Vit /Min BARF raznoliki kosmiči z zelenjavo, sadjem, prosom in zelišči za psa   Canis Plus Vit / Min BARF raznoliki kosmiči z zelenjavo, sadjem, prosom in zelišči za psa za uravnotežen z vitamini in minerali bogat prehranski dodatek brez žitaric. Canis Plus Vit /Min BARF k..
11,91€ Brez DDV:10,88€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3051
Zelišča in začimbe za psa Canis Extra Tavžentzelišča    Zelišča in začimbe za psa Canis Extra Tavžentzelišča Canis Extra Tavžentzelišča so izvrstna mešanica na zraku sušenih bio zelišč in začimb za psa. Mešanica zelišč in začimb za psa je bogat vir naravnih mineralov in vitaminov ..
13,91€ Brez DDV:12,70€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 360
Hladno stiskano lososovo olje za pse Canis Extra iz atlantskega lososa – omega 3 za pse   Hladno stiskano lososovo olje za pse Canis Extra za naravno zadostitev dnevnih potreb po esencialnih omega-3 in omega-6 maščobnih kislinah, za zdravo kožo in svetlečo dlako. Losovo olje je še po..
8,91€ Brez DDV:8,14€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3615
Canis Extra bio kokosovo olje   Bio kokosovo olje za pse Canis Extra ugodno vpliva na delovanje prebavnega sistema, trebušne slinavke in jeter. Je visoko kakovosten vir rastlinskih maščob in vpliva koristno na notranje organe, skrbi za zdravo, sijočo dlako in daje podporo organi..
5,99€ Brez DDV:5,47€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3612
Bio egipčansko olje črne kumine Canis Extra     Bio egipčansko olje črne kumine Canis Extra z več kot 100 različnimi aktivnimi snovmi, ki sinergistično podpirajo organizem na različnih nivojih: Canis Extra olje črne kumine na edinstven način podpira imunski sistem, za..
9,96€ Brez DDV:9,10€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3115
Canis Extra mineralno šotno blato imenovano Moor   Tradicionalno se Moor že stoletja uporablja za zdravo prebavo in povečuje naravno obrambo telesa. Zaradi dragocenih sestavin in visoke biološke uporabnosti je idealno za vse življenjske faze, od mladičkov do starejših psov. Visoka vsebnos..
9,00€ Brez DDV:8,22€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 600
CANIS EXTRA PETFLORA - proizvaja se s probiotičnimi bakterijami   Naturavetal Petflora probiotične bakterije in prebiotik za pse je naravno prehransko dopolnilo za pse, izdelano iz žitnih izvlečkov, izvirske vode in milijard kultiviranih mlečnokislinskih bakterij. V fermentacijskem p..
2,96€ Brez DDV:2,70€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3131
Canis Extra korenčkov granulat    Driska pri psu Korenčkov granulat vsebuje veliko vlaknin (pektina), ta v prebavnem traktu nabrekne in ščiti želodčno in črevesno sluznico pred patogeni. Korenčkov granulat se lahko uporablja pri vseh vrstah driske pri psih. Korenčkov granulat lahk..
4,95€ Brez DDV:4,52€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3031
Jagodičevje Canis Extra Beerenkraft    Canis Extra Beerenkraft je mešanica različnih gozdnih jagod saj vsebuje črni ribez, rdeči ribez, maline, borovnice in robide. Canis Extra dragocena mešanica jagod psu zagotavljaja flavonoide, vitamine, antioksidante, minerale in druge ..
11,94€ Brez DDV:10,90€
Šifra izdelka: 3631
Canis Extra 3-6-9 BARF olje   Canis Extra 3-6-9 BARF olje je sestavljeno iz sedmin različnih kakovostnih olj iz 7. različnih vrst rib in kakovostnega konopljinega olja. Canis Extra 3-6-9 BARF olje je zdrav, kompleksen in bogat dodatek za sestavo uravnoteženih BARF obrokov. ..
12,95€ Brez DDV:11,83€
Šifra izdelka: 3617
Canis Extra BIO hladno stiskano konopljino olje 250 ml   100% čisto, hladno stisnjeno organsko konopljino olje z esencialnimi nenasičenimi maščobnimi kislinami za zdrave sklepe, kožo in kožuh. Ekološko konopljino olje Canis Extra je bogato z nenasičenimi maščobnimi kislinami, zanj..
15,90€ Brez DDV:14,52€
Šifra izdelka: 3605
Canis Extra olje jeter polenovke   Kakovostno Canis Extra olje jeter polenovke je odlično za krepitev imunskega sistema psa in za vzdrževanje zdravih kosti. 100% čisto olje jeter polenovke Canis Extra medicinske kakovosti je odličen vir vitamina A, vitamina D in omega-3 maš..
15,90€ Brez DDV:14,52€
Prikazujem 1 do 24 od 24 (1 strani)

Katere dodatke dodajati k BARF-u?

Če se odločimo, da bomo psu sami pripravljali obroke, je zelo pomembno, da se na začetku o tem izobrazimo in ustrezno informiramo, tako da na daljši rok pripravljamo uravnotežene obroke. Uravnotežen obrok pomeni, da pes dobi vse ustrezne aminokisline, zdrave maščobe, vlaknine, vitamine in minerale. Uravnotežen obrok mora biti sestavljen iz kakovostnega mesa, notranjih organov in kosti. Če kosti ne želimo hraniti, moramo poskrbeti za dodatek kalcija, ki je poleg fosforja makroelement in ga psi potrebujejo v večjih količinah. K mesu dodamo še zdrave ogljikove hidrate, ki so vir zdravih vlaknin, sadje in zelenjavo, da zadostimo potrebe po vitaminih in mineralih. Potreben je tudi dodatek olj za zadostitev po omega-3 in omega-6 maščobnih kislinah. 

 

Zelenjava, sadje, začimbe in zelišča

Za zelenjavno-zeliščni del lahko poskrbite sami, tako da k obroku dodate kuhano ali surovo zelenjavo. Lahko pa si pomagate z našimi že pripravljenimi mešanicami, kot sta Canis Plus Top Fit Mix kosmiči za psa – mešanica sadja, zelenjave, zelišč in začimb in Canis Plus Vit /Min BARF raznoliki kosmiči z zelenjavo, sadjem, prosom in zelišči za psa. 

Vir kalcija

Kalcij za pse je nujno potreben makroelement. Če se psi prehranjujejo tudi z mesnatimi kostmi dodatek kalcija ni potreben. V nasprotnem primeru so zdrav vir kalcija tudi jajčne lupine ali apnenčasta alga. Oba izdelka najdete v naši spletni trgovini. 

Kakovostna olja

Dodatek olj je zaželen za zadostni vnos omega-3 maščobnih kislin. Lososovo olje je definitivno najpogosteje uporabljeno, zelo zaželeno v prehrani pa je tudi ribje olje, konopljino olje, olje črne kumine, kokosovo olje in kril olje. 

Dodaten vnos vitaminov

Vitamini so pomembni za krepitev imunskega sistema v prelomnih obdobjih in obdobjeh večjega izčrpavanja. Čeprav so pasji obroki uravnoteženi je včasih zaželeno narediti preventivno "kuro" z naravnimi vitamini za pse. Naturavetal ima v ponudbi Canis Extra Aktiv - multivitaminski kompleks, BIO šipek v praku, ki je zelo bogat z vitaminom C ali pivski kvas, ki slovi po visoki vsebnosti vitaminov B-kompleksa.

Dodatek alg

Za splošno razkisanje organizma so alge super izbira. Pasja hrana lahko vsebuje tudi dodatek alge spiruline ali klorele. Morske alge so zelo bogate z jodom in pripomorejo k boljši ustni higieni. 

Pri težavah s sklepi

Glukozamin za pse je super dodatek, kadar se pojavijo težave s sklepi in hrustancem. Za preventivo in za sezonsko dodajanje je odlična zelenoustna školjka v prahu, pri bolečinah in kompleksnih težavah pa se super obnese Canis Plus Gelenkvital, ki je kombinacija zelenoustne školjke in multivitaminskega kompleksa.