Potrebujete pomoč?041 601 417
 •  
  Brezplačna dostava nad 39 eur
 •  
  Varen nakup in hitra dostava
 •  
  Z vami že od leta 2011
 •  
  Pomoč in svetovanje

Canis Extra Tavžentzelišča Bio - zelišča in začimbe za psa 250g

 • Proizvajalec:Naturavetal
 • Šifra: 3051
 • Razpoložljivost: Na zalogi

Razpoložljive možnosti

- +
V košarico
 • 14,50€
 • Brez DDV: 13,24€

Zelišča in začimbe za psa Canis Extra Tavžentzelišča

 

Canis Extra Tavžentzelišča so izvrstna mešanica na zraku sušenih BIO zelišč in začimb za psa. Mešanica zelišč in začimb za psa je bogat vir naravnih mineralov in vitaminov za psa. Tavžentzelišča poskrbijo za celostno zdravje psa, saj je delovanje zelišč sinergijsko – vsi vitamini in minerali v zeliščni mešanici podpirajo delovanje drug drugega in telesu dajejo širok nabor snovi, ki jih nujno potrebuje. S tem se organizem napolni z vitamini in minerali, hkrat pa se lahko očisti vseh strupov in škodljivih snovi, saj ima veliko zelišč lahko rahel diuretičen učinek in so s tem lahko v pomoč pri čiščenju telesa in ledvic.

 

Naturavetal Bio BARF zeliščno mešanico Canis Extra Tavžentželišča za pse pazljivo posušimo na zraku, tako da se vsa hranila ohranijo v največji možni meri. Koncentrirana bio zelišča in začimbe za psa so prava energijska "bomba", ki oskrbujejo organizem z neprecenljivimi naravnimi vitamini, minerali in rastlinskimi snovmi. Bio zeliščna mešanica je idealna za spomladanske in jesenske kure, saj krepi imunski sistem psa.

 

Zelišča in začimbe za psa Canis Extra Tavžentzelišča se lahko odlično odnesejo pri:

 • čiščenju črevesja
 • razstrupljanju telesa
 • psih, ki se pripravljajo na menjavo dlake
 • v primeru daljšega pomanjkanja hranilnih snovi (pomanjkanje vitaminov in mineralov)
 • za preventivo - kot zdrav uravnotežen prehranski dodatek.

 

Začimbe in zelišča, ki sestavljajo Canis Extra Tavžentzelišča

REGRATRegrat je rastlina, ki je bogata z vitamini in minerali. Regrat vsebuje veliko vitamina C, vitamina A in vitaminov B kompleksa. Med minerali pa prevladuje kalij. Listi regrata in korenine so bogate še s številnimi drugimi snovmi, kot so: fenolna kislina, holin, flavonoidi, kalijeve soli in kumarini. Regrat ima zaradi svoje sestave lahko diuretičen učinek (pomoč pri čiščenju ledvic, ko nastopi vnetje mehurja pri psu), lahko blagodejno deluje na jetra in krepi vse jetrne funkcije ter lahko ima pomembno vlogo pri razstrupljanju organizma.
MELISAMelisa lahko pomirja psa, saj ima pomirjevalni učinek na živčni sistem. Melisa lahko deluje protivnetno, protibakterijsko in protivirusno in na tak način lahko lajša prehlad pri psu (npr. ko pes kašlja, ko psu teče iz smrčka) in tudi druga vnetna stanja. Melisa se lahko uporablja tudi za zniževanje temperature (v primeru, če se pojavi vročina pri psu). Melisa lahko pospešuje prebavo, preprečuje napenjanje psa in odpravlja krče.
RMANRman je tako kot kamilica, rastlina, ki se že vrsto letu uporablja za najrazličnejše težave v ljudski medicini. Rman se lahko uporablja proti vročini pri psu, proti prehladu pri psu (kašelj pri psu) in proti driski pri psu, saj lahko rman deluje protivnetno in lajša številne prebavne težave psa.
CVETOVI KAMILICECvetovi kamilice so lahko v pomoč pri prebavnih težavah psa. Kamilice lahko pomirjajo in čistijo prebavni trakt, pomirjajo razdražen želodec psa ter lahko imajo protibakterijsko delovanje. Lahko delujejo tudi protivnetno (proti napenjanju psa, pospešujejo celjenje ran,…), lahko so v podporo ledvicam, žolčniku in jetrom.
ČRNA KUMINAČrne kumina na edinstven način podpira imunski sistem, zato se jo pogosto uporablja pri oslabljenem imunskem sistemu. V spletni trgovini Kosmatinčki imamo na voljo tudi olje črne kumine. Več o olju črne kumine si preberite pri izdelku: Canis Extra olje črne kumine.
ARTIČOKEArtičoke lahko pomagajo pri prebavnih motnjah psa (npr. pri napenjanju psa, ko pes noče jesti, driska pri psu,…) in pri motnjah v delovanju jeter in žolčnika. 
SVETA BAZILIKA - TULSISveta bazilika je znano ajurvedsko zelišče. Uporablja se lahko za zbijanje temperature (vročina pri psu), lahko deluje protivirusno in proti prehladu pri psu. Blagodejno vpliva na jetra in ledvica psa, saj lahko ima pomembno vlogo pri razstrupljanju organizma. Z vsemi svojimi lastnostmi sveta bazilika lahko celostno podpira in krepi imunski sistem psa.
KOPRIVAKoprive vsebujejo veliko rudninskih snovi (predvsem železa), metanojsko (mravljinčno) kislino in vitamine (predvsem vitamin C). Kopriva lahko ima diuretičen učinek, torej pomaga pri odvajanju vode (pomoč pri čiščenju ledvic, ko nastopi vnetje mehurja pri psu). Koprive lahko lajšajo različna revmatična vnetja in številna druga vnetja sklepov pri psih. Zaradi visoke vsebnosti železa je kopriva lahko koristna tudi za kri.
ČRNI RIBEZČrni ribez se lahko uporablja pri težavah s sečil, saj je tudi črni ribez lahko blag diuretik in je zato v pomoč pri čiščenju ledvic. Prav tako je lahko v pomoč pri revmatičnih vnetjih.
ORIGANOOrigano je poln rastlinskih fenolov (predvsem timola in karvakrola), ki lahko zavirajo razvoj mikroorganizmov in lahko uničujejo številne »slabe« bakterije. Origano vsebuje številne vitamine (A, E, K, C in B6) in minerale, kot so: železo, magnezij, kalcij in kalij. Številni antioksidanti v origanu lahko skrbijo za krepitev imunskega sistema psa.
ŠETRAJŠetraj lahko blagodejno vpliva na imunski sistem in prebavo psa. Šetraj je lahko v pomoč pri driski pri psu, pri črevesnih in želodčnih težavah in pri napenjanju psa. Šetraj lahko odpravlja tudi črevesne zajedavce (npr. gliste pri psih) in je v pomoč pri težavah z žolčnikom in jetri. 
MAJARON, KOPER, JANEŽMajaron, koper in janež so lahko v pomoč pri želodčnih in črevesnih težavah (preprečujejo napenjanje psa) in so lahko v pomoč pri odvajanju vode iz telesa (pomoč pri čiščenju ledvic psa). Majaron in janež lahko delujeta tudi blagodejno na sluznico dihal in s tem pripomoreta k blaženju kašlja (v primeru ko pes kašlja).

 

Prehranski dodatki za pse Bio Tavžentzelišča se lahko dodajajo psu v prehrano 2-3x letno za obdobje 4-6 tednov poleg običajnega obroka. Lahko se jih vmeša v Canis Plus mokro hrano za pse (popolni meniji, klobase za pse, dopolnilna mokra hrana) ali svežemu obroku.

ANALIZA: 

surove beljakovine 15,50%, vsebnost maščobe 7,80%, surove vlaknine 22,40%, surovi pepel 9,90 %, kalcij 14183 mg/kg, fosfor 8592 mg/kg, vlažnost 8,80%.

 

SESTAVINE:

regrat, melisa, rman, cvetovi kamilice, črna kumina, artičoke, sveta bazilika - tulsi, šetraj, črni ribez, majaron, kopriva, janež, origano, koper.

Navodila za dodajanje

"Kura" 4 - 6 tednov vsaj dvakrat letno kot dodatek k mesnemu obroku ali k Canis Plus mokri hrani za pse.

 • Psi do 6 kg: 1 noževa konica dnevno
 • Psi 6 do 15 kg: 1/4 čajne žličke dnevno
 • Psi 16 do 29 kg: 1/2 čajne žličke dnevno
 • Psi nad 30 kg: 1 čajna žlička dnevno  

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
POMEMBNO
Canis Extra Tavtentzelišča so BIO kakvosti in kot že ime pove, gre za kombinacijo na zraku sušenih zelišč. Izdelek naravno podpira presnovo in krepi imunski sistem, saj oskrbi organizem psa s pomembnimi vitamini, minerali in fitonutrienti. Izdelek je vrhunska mešanica regrata, melise, rmana, cvetov kamilice, črne kumine, artičkok, svete bazilike, koprive, črnega ribeza,....
Mnenja (24)

Oznake: vitamini za pse, za boljšo prebavo, za krepitev imunskega sistema