Hermančki – Halloween netopirčki

Letos lahko za noč čarovnic (Halloween) svojemu kosmatincu ponudite prav posebno sladico – strašno, vendar slastno. Spoznajte naše Hermančke. Hermančki so prijazni netopirčki, ki bodo razveselili želodčke vaših kosmatinčkov. Pasja sladice je seveda sestavljena brez sladkorja, soli in vseh sintetičnih in umetnih dodatkov. V receptu sem uporabila izključno Naturavetal dobrote, kanček domišljije in čarobno palico. Pri Hermančku je užitno vse, razen perutničke.

 

Hermančki sestavine
Sestavine za Hermančke: 100% kunčje meso, kokosovo olje in korenčkov granulat

 

Super je najti takšne recepte, ki ne zahtevajo pečenja, hkrati pa s pripravo nimamo veliko dela. Hermančki so idealni, ni jih potrebno peči, narejene pa imate v dobrih 15 minutah. Glavna sestavina Hermančkov je kunčje meso, zato so primerni za vse pasme psov in vse starosti psov, v njim pa bodo lahko uživali tudi alergiki.

 

HERMANČKI – Navihani Halloween netopirčki

SESTAVINE:

 

 

POSTOPEK:

Naturavetal kunčja klobasa je po strukturi najmehkejša, pretlačimo jo z vilico in zmešamo skupaj s kokosovim oljem. V dlaneh oblikujemo kroglice in jih povaljamo v korenčkovem granulatu. Da naši Hermančki oživijo, uporabimo dva sončnična semena za oči in dodamo iz lepenke izrezane perutničke. Hermančke moramo hraniti v hladilniku, kjer se tudi strdijo zaradi kokosovega olja, po 10 minutah na sobni temperaturi pa bodo postali ponovni mehki.

Hermančki preživijo maksimalno 5 dni v hladilniku, tako da ne pretiravati s količinami, če imate doma majhnega kosmatinčka. Hermančki so posladek ali malica med obroki in predstavljajo izjemno zdrav in zabaven obrok. Odvisno od velikosti psa in velikosti Hermančkov je odvisna količina zaužitih kroglic.

 

Halloween Hermančki - mesne kroglice
Taaa…. daaaa… Hermančki že lahko poletijo do želodčkov 🙂