Meni
Vaša košarica

Canis Plus posušena koža glave konja

Canis Plus posušena koža glave konja
Canis Plus posušena koža glave konja
Canis Plus posušena koža glave konja
Canis Plus posušena koža glave konja
Canis Plus posušena koža glave konja
  • Zaloga: Na zalogi
  • Blagovna znamka: Naturavetal
  • Šifra izdelka: 4125
10,95€
Brez DDV: 10,00€

Canis Plus posušena koža glave konja

 

Posušena koža glave konja v obliki 10 do 15 cm dolgih palčk je naraven izdelek za žvečenje in je namenjen zdravi »zaposlitvi« vašega psa. Psi zelo radi žvečijo, hkrati pa s tem ohranjajo svoje zobe čiste, preprečujejo nastajanje zobnega kamna, krepijo čeljustne mišice in ohranjajo zobno higieno. Žvečenje posušene kože glave konja ustvarja trenje med posušeno kožo in zobmi psa, kar je uspešen naraven mehanizem, ki čisti zobne obloge. Med žvečenjem se sproščajo hormoni endorfini, ki psa osrečujejo.

Posušena koža glave konja ima nizko vsebnost maščob (8.40% surovih maščob), zato je priboljšek primeren tudi za pse, ki imajo težave s prekomerno telesno težo. Konjski prigrizki so zelo primerni za občutljive pse in pse, ki so alergični na gevedino in piščanca. 

 

Canis Plus posušena koža glave konja so:

  • naravno sušeni na svežem zraku
  • nizkokaloričen pasji priboljšek
  • hipoalergen pasji priboljšek
  • brez konzervansov, umetnih barvil in arom
  • brez kemičnih dodatkov
  • proizvedeno v Nemčiji

 

ANALIZA:

surove beljakovine 82,10%, surove maščobe 8,40%, surovi pepel 1,60%, vlažnost: 7,90%.

Ne vsebuje barvil, kemičnih dodatkov in konzervansov.

 

SESTAVINE: 

100% naravna koža glave konja (10-15 cm palčke), brez umetnih dodatkov.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha
Canis Plus posušena koža glave goveda   Canis Plus posušena koža glave goveda velikosti 12,5 cm je naraven izdelek za žvečenje brez vonja n..
11,50€ Brez DDV:10,50€
Posušena goveja pljuča mini   Goveja pljuča so narezana na mini majhne koščke, ki so sušen so na svežem zraku. Goveja pljuča..
4,95€ Brez DDV:4,52€
Canis Plus konjski trakovi z dlako   Konjski trakovi so iz posušene konjske kože z dlako. Za pse, ki imajo alergijo na goved..
8,30€ Brez DDV:7,58€
Canis Plus jelenov rog   Psi zelo radi žvečijo, hkrati pa s tem ohranjajo svoje zobe čiste, preprečujejo nastajanje zobnega kamna, krepijo ..
11,94€ Brez DDV:10,90€
Canis Plus posušen jelenji mix (srce, pljuča, ušesa)   Zanimiv in pester prigrizek, tudi za zelo alergične in izbirčne pse. V paketku se na..
11,50€ Brez DDV:10,50€
Canis Plus posušene konjske kite 200 g Canis Plus posušene konjske kite 200 g
Že pošlo!
Canis Plus posušene konjske kite  Konjske kite so trde žvečljivke, ki so še posebej dobre za trening žvečenja. Pes mora dlje časa griziti in s..
10,95€ Brez DDV:10,00€
Canis Plus ribje zvezdice   Canis Plus ribje zvezdice so namenjenje šolanju psa. Ribji prigrizki so izredno okusni v obliki ..
6,95€ Brez DDV:6,35€
Canis Plus posušene ribice - skuša   Slastne ribice posušene na svežem zraku so vrste zlatoprogasti trnobok (latinsko: Selaroides lept..
6,75€ Brez DDV:6,16€
Canis Plus jagnječja koža v tankih trakovih   Canis Plus tanki jagnječji trakovi iz jagnječje kože so odlična, dolgotrajna žvečilka za majh..
11,70€ Brez DDV:10,68€