Meni
Vaša košarica

Canis Plus posušena koža glave konja

Canis Plus posušena koža glave konja
Canis Plus posušena koža glave konja
Canis Plus posušena koža glave konja
Canis Plus posušena koža glave konja
Canis Plus posušena koža glave konja
  • Zaloga: Na zalogi
  • Blagovna znamka: Naturavetal
  • Šifra izdelka: 4125
10,50€
Brez DDV: 9,59€

Pasji priboljšek posušena koža glave konja

 

Pasji priboljški posušena koža glave konja v obliki 10 do 15 cm dolgih palčk je naraven izdelek za žvečenje in je namenjen zdravi »zaposlitvi« vašega psa. Psi zelo radi žvečijo, hkrati pa s tem ohranjajo svoje zobe čiste, preprečujejo nastajanje zobnega kamna, krepijo čeljustne mišice in ohranjajo zobno higieno. Žvečenje posušene kože glave konja ustvarja trenje med posušeno kožo in zobmi psa, kar je uspešen naraven mehanizem, ki čisti zobne obloge. Med žvečenjem se sproščajo hormoni endorfini, ki psa osrečujejo.

Posušena koža glave konja ima nizko vsebnost maščob (8.40% surovih maščob), zato je priboljšek primeren tudi za pse, ki imajo težave s prekomerno telesno težo. Konjski priboljški so zelo primerni za občutljive pse in pse, ki so alergični na gevedino in piščanca. 

 

Pasji priboljški Canis Plus posušena koža glave konja so:

  • naravno sušeni na svežem zraku
  • nizkokaloričen pasji priboljšek
  • hipoalergen pasji priboljšek
  • brez konzervansov, umetnih barvil in arom
  • brez kemičnih dodatkov
  • proizvedeno v Nemčiji

ANALIZA:

surove beljakovine 82,10%, surove maščobe 8,40%, surovi pepel 1,60%, vlažnost: 7,90%.

Ne vsebuje barvil, kemičnih dodatkov in konzervansov.

 

SESTAVINE: 

100% naravna koža glave konja (10-15 cm palčke), brez umetnih dodatkov.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha
Pasji priboljški Canis Plus posušen jagnječji vamp Posušen jagnječji vamp je pasji priboljšek za pasje sladokusce. Posušen jagnječj..
13,00€ Brez DDV:11,87€
Pasji priboljški posušena goveja pljuča mini Goveja pljuča so narezana na mini majhne koščke, ki so sušen so na svežem zra..
4,18€ Brez DDV:3,82€
Pasji priboljški Canis Plus sardelice Pasji priboljški iz posušenih sardelic niso le hrustljav, z beljakovinami bogat priboljšek, ampak ..
6,55€ Brez DDV:5,98€
Pasji priboljški Canis Plus konjski trakovi z dlako Pasji priboljški so iz posušene konjske kože z dlako. Za pse, ki imajo..
7,92€ Brez DDV:7,23€
Pasji priboljški posušena goveja pljuča Posušena goveja pljuča so zaradi nižje hranilne vrednosti idealne za pse, ki imajo težave s ..
10,50€ Brez DDV:9,59€
Pasji priboljški Canis Plus posušen jelenji mix (srce, pljuča, ušesa) Zanimiv in pester pasji priboljšek, tudi za zelo alergične in ..
10,80€ Brez DDV:9,86€
Pasji priboljški posušena konjska pljuča Konjska pljuča so narezana na mini majhne koščke, ki so sušeni na svežem zraku. Konjsk..
7,50€ Brez DDV:6,85€
Pasji priboljški Canis Plus posušene konjske kite Konjske kite so trde žvečljivke, ki so še posebej dobre za trening žvečenja. Pes mora ..
10,50€ Brez DDV:9,59€
Pasji priboljški Canis Plus ribje zvezdice Canis Plus ribje zvezdice so namenjenje šolanju psa. Priboljšek je izredno okusen v obliki maj..
6,30€ Brez DDV:5,75€
Priboljšek za pse posušene ribice - skuša Slastne ribice posušene na svežem zraku so vrste zlatoprogasti trnobok (latinsko: Selaroid..
6,30€ Brez DDV:5,75€