Meni
Vaša košarica

Canis Plus slastni zalogajčki

Canis Plus slastni zalogajčki
Canis Plus slastni zalogajčki
Že pošlo!
Canis Plus slastni zalogajčki
Canis Plus slastni zalogajčki
Canis Plus slastni zalogajčki
 • Zaloga: Že pošlo!
 • Blagovna znamka: Naturavetal
 • Šifra izdelka: 4511
7,90€
Brez DDV: 7,21€

Slastni zalogajčki: pinjenec z zelišči

Canis Plus pasji piškoti slastni zalogajčki so okusni piškoti iz pinjenca in kombinacije različnih zelišč. Piškoti so primerni za vse pasje kosmatince, ki imajo težave z glutenom, piškoti so namreč brez glutena. Pinjenec nastane pri proizvodnji masla ali smetane. Je lahko prebavljiv, vsebuje malo mlečnih maščob, veliko beljakovin in je bogat s kalcijem. Piškoti vsebujejo pet dragocenih in posebej izbranih zelišč z vrta narave - peteršilj, drobnjak, krebuljica, kreša, kislica. Piškoti vsebujejo še polnozrnatno proseno moko, polnozrnatno riževo moko in koruzno moko. Koruzna moka je še posebej bogata z magnezijem, kalijem in fosforjem. 

 

Canis Plus slastni zalogajčki:

 • sveže pečeni & proizvedeni v Nemčiji
 • 100% naravne sestavine
 • ne vsebujejo sledi pšenice ali njene izvlečke
 • ne vsebuje barvil in konzervansov
 • ne vsebuje sintetičnih dodatkov
 • ne vsebuje ojačevalcev okusa
 • garantirano brez sladkorja in soli
 • pakirano v vrečke, primerne za hranjenje živil

 

ANALIZA:

surove beljakovine 8,50%, surove maščobe 6,70%, surove vlaknine 0,50%, surovi pepel 1,30%, vlažnost 7,20%.

 

SESTAVINE:

Koruzna moka, pinjenec 12,5%, polnozrnata riževa in prosena moka, jajce, voda, olivno olje, peteršilj 2,5%, drobnjak 2,5%, prava krebuljica 2,5%, vodna kreša 2,5%, navadna kislica 2,5%.

UPORABNO DO:

pasji piškoti so uporabni vsaj 4 mesece od datuma izdelave. 

 

SHRANJEVANJE:

Okusni pasji piškoti Canis Plus so narejeni povsem brez konzervansov. Pri shranjevanju je zato treba zagotoviti, da lahko okusni krekerji Canis Plus "dihajo", zato jih ne shranjujemo v neprodušno zaprti plastični vrečki ali plastični posodi. Najboljše je, da jih hranimo kar v original embalaži (vrečka iz tršega papirja) ali jih hranimo v kozarcih za piškote oziroma v kozarcih, ki se ne zaprejo neprodušno. 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha
Oznake: pasji piškoti
Požeruhi z mahajočimi repki z okusom lososa in bučk Canis Plus pasji piškoti požeruhi z mahajočimi repki so okusni piškoti z lososom, bučkami, poln..
7,90€ Brez DDV:7,21€
Potepuški sladokusec z banano in jabolki Okusni pasji piškoti z banano in jabolki po vegetarijanskem receptu. Poleg banane in jabolk vsebujejo tudi..
7,90€ Brez DDV:7,21€
Canis Plus kunčji uhlji z dlako   Canis Plus posušeni kunčji uhlji z dlako so zelo priljubljen in hrustljav prigrizek, ki se ga bodo razves..
4,85€ Brez DDV:4,43€
Ljubezen na prvi grižljaj iz puranjih prs Canis Plus pasji piškotiljubezen na prvi grižljaj so okusni piškoti iz puranjih prs z ovseno kašo. Piškot..
7,90€ Brez DDV:7,21€
Čudoviti mesni navihančki iz govejega mesa Canis Plus pasji piškoti čudoviti mesni navihančki iz govejega mesa v kombinaciji s pastinakom so slaste..
7,90€ Brez DDV:7,21€
Canis Plus jagnječja pluča mini   Posušena pljuča pašne jagnjetine so v obliki mini koščkov in predstavljajo zdravo in slastno nagrado. Min..
9,96€ Brez DDV:9,10€
Canis Plus posušena kozja pljuča mini   Mini koščki Canis Plus kozjih pljuč so nagrada pri šolanju psa, na sprehodih in pri splošnem u..
10,25€ Brez DDV:9,36€
Canis Plus pljuča jelena mini 100g Canis Plus pljuča jelena mini 100g
NOVO
Canis Plus mini posušena pljuča jelena   Canis Plus mini posušena pljuča jelena so v majhnih koščkih, izjemno primerna za nagrajevanje in š..
6,79€ Brez DDV:6,20€