Meni
Vaša košarica

Canis Plus pasji piškoti slastni zalogajčki

Canis Plus pasji piškoti slastni zalogajčki
Canis Plus pasji piškoti slastni zalogajčki
Canis Plus pasji piškoti slastni zalogajčki
Canis Plus pasji piškoti slastni zalogajčki
Canis Plus pasji piškoti slastni zalogajčki
 • Zaloga: Na zalogi
 • Blagovna znamka: Naturavetal
 • Šifra izdelka: 4511
7,65€
Brez DDV: 6,99€

Pasji piškoti slastni zalogajčki: pinjenec z zelišči

Canis Plus pasji piškoti slastni zalogajčki so okusni piškoti iz pinjenca in kombinacije različnih zelišč. Piškoti so primerni za vse pasje kosmatince, ki imajo težave z glutenom, piškoti so namreč brez glutena. Pinjenec nastane pri proizvodnji masla ali smetane. Je lahko prebavljiv, vsebuje malo mlečnih maščob, veliko beljakovin in je bogat s kalcijem. Piškoti vsebujejo pet dragocenih in posebej izbranih zelišč z vrta narave - peteršilj, drobnjak, krebuljica, kreša, kislica. Piškoti vsebujejo še polnozrnatno proseno moko, polnozrnatno riževo moko in koruzno moko. Koruzna moka je še posebej bogata z magnezijem, kalijem in fosforjem. 

 

Canis Plus slastni pasji piškoti:

 • sveže pečeni & proizvedeni v Nemčiji
 • 100% naravne sestavine
 • ne vsebujejo sledi pšenice ali njene izvlečke
 • ne vsebuje barvil in konzervansov
 • ne vsebuje sintetičnih dodatkov
 • ne vsebuje ojačevalcev okusa
 • garantirano brez sladkorja in soli
 • pakirano v vrečke, primerne za hranjenje živil
   

ANALIZA:

surove beljakovine 8,50%, surove maščobe 6,70%, surove vlaknine 0,50%, surovi pepel 1,30%, vlažnost 7,20%.

 

SESTAVINE:

Koruzna moka, pinjenec 12,5%, polnozrnata riževa in prosena moka, jajce, voda, olivno olje, peteršilj 2,5%, drobnjak 2,5%, prava krebuljica 2,5%, vodna kreša 2,5%, navadna kislica 2,5%.

UPORABNO DO:

pasji piškoti so uporabni vsaj 4 mesece od datuma izdelave. 

 

SHRANJEVANJE:

Okusni pasji piškoti Canis Plus so narejeni povsem brez konzervansov. Pri shranjevanju je zato treba zagotoviti, da lahko okusni krekerji Canis Plus "dihajo", zato jih ne shranjujemo v neprodušno zaprti plastični vrečki ali plastični posodi. Najboljše je, da jih hranimo kar v original embalaži (vrečka iz tršega papirja) ali jih hranimo v kozarcih za piškote oziroma v kozarcih, ki se ne zaprejo neprodušno. 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha
Pasji piškoti požeruhi z mahajočimi repki z okusom lososa in bučk Canis Plus pasji piškoti požeruhi z mahajočimi repki so okusni piškoti z lososom,..
7,65€ Brez DDV:6,99€
Canis Plus potepuški sladokusec 200 g Canis Plus potepuški sladokusec 200 g
Že pošlo!
PASJI PIŠKOTI potepuški sladokusec z banano in jabolki Okusni pasji piškoti z banano in jabolki po vegetarijanskem receptu. Poleg banane in jabolk ..
7,65€ Brez DDV:6,99€
Pasji priboljški Canis Plus kunčji uhlji z dlako   Canis Plus posušeni kunčji uhlji z dlako so zelo priljubljen in hrustljav pasji priboljš..
4,20€ Brez DDV:3,84€
Pasji piškoti ljubezen na prvi grižljaj iz puranjih prs Canis Plus pasji piškoti požeruhi z mahajočimi repki so okusni piškoti iz puranjih prs z ov..
7,65€ Brez DDV:6,99€
Pasji piškoti čudoviti mesni navihančki iz govejega mesa Canis Plus pasji piškoti čudoviti mesni navihančki iz govejega mesa v kombinaciji s pastin..
7,65€ Brez DDV:6,99€
Pasji priboljški Canis Plus posušene ribice - sinji mol   Canis Plus posušene ribice sinji mol (ang. Blue Whiting) so hrustljav, okusen in ..
9,90€ Brez DDV:9,04€
Canis Plus jagnječji trakovi iz kože 150 g Canis Plus jagnječji trakovi iz kože 150 g
NOVO
Canis Plus jagnječja koža v tankih trakovih   Canis Plus tanki jagnječji trakovi iz jagnječje kože so odlična, dolgotrajna žvečilka za majh..
11,70€ Brez DDV:10,68€
Canis Plus koža jelena 200g Canis Plus koža jelena 200g
NOVO
Pasji priboljšek za žvečenje Canis Plus posušena koža jelena    Posušena koža jelena je zvita v trde palčke, ki so dolge med 10 in 15 ..
10,50€ Brez DDV:9,59€
Canis Plus jagnječja pljuča mini 200g Canis Plus jagnječja pljuča mini 200g
NOVO
Priboljšek za nagrajevanja Canis Plus jagnječja pluča mini   Posušena pljuča pašne jagnjetine so v obliki mini koščkov in predstavljajo zdr..
8,50€ Brez DDV:7,76€
Canis Plus kozja pljuča mini 200g Canis Plus kozja pljuča mini 200g
NOVO
Priboljški za nagrajevanje Canis Plus posušena kozja pljuča mini   Mini koščki Canis Plus kozjih pljuč so nagrada pri šolanju psa, na ..
8,70€ Brez DDV:7,95€