Meni
Vaša košarica

Canis Plus posušena konjska pljuča

Canis Plus posušena konjska pljuča
Canis Plus posušena konjska pljuča
Canis Plus posušena konjska pljuča
Canis Plus posušena konjska pljuča
Canis Plus posušena konjska pljuča
  • Zaloga: Na zalogi
  • Blagovna znamka: Naturavetal
  • Šifra izdelka: 4110
7,50€
Brez DDV: 6,85€

Pasji priboljški posušena konjska pljuča

 

Konjska pljuča so narezana na mini majhne koščke, ki so sušeni na svežem zraku. Konjska pljuča so nemasten in zato idealni priboljšek za sprehode. Konjska pljuča lahko nosimo kar v hlačnem žepu ali torbici za priboljške. Pasji priboljšek posušena konjska pljuča so zaradi nižje hranilne vrednosti idealne za pse, ki imajo težave s težo. Pljuča imajo mehkejšo strukturo in so primerna kot priboljšek tudi za starejše pse in za pse, ki imajo težave z zobmi. Pasji priboljšek posušena konjska pljuča so zelo primerna tudi za občutljive pse in pse, ki trpijo za različnimi alergijami. Pasji priboljški posušena konjska pljuča so še kako primerna za šolanje psov, kot nagrada po treningu ali pa jih vzamete zraven na sprehod in z njimi razveselite svojega kosmatinca.

 

Pasji priboljški Canis Plus posušena konjska pljuča so:

  • naravno sušena na svežem zraku
  • naravnega in psu prijaznega vonja
  • nizkokaloričen pasji priboljšek
  • hipoalergen pasji priboljšek - primeren za pse, ki trpijo za alergijami
  • brez konzervansov, umetnih barvil in arom
  • brez kemičnih dodatkov
  • proizvedeni v Nemčiji

ANALIZA:

surove beljakovine 82,20%, surove maščobe 7,80%, surovi pepel 4,90%, vlažnost 8,00%

Ne vsebuje barvil, kemičnih dodatkov in konzervansov.

 

SESTAVINE:

100% naravna posušena konjska pljuča, brez umetnih dodatkov.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha
Pasji priboljški posušena vratovina goveda Posušena vratovina goveda je hrustljavo posušena na zraku in narezana na trakce. Lahko prebavl..
13,99€ Brez DDV:12,78€
Pasji priboljški Canis Plus posušeni zeleni vampi goveda Posušeni zeleni vampi goveda so pasji priboljšek za pasje sladokusce. ..
11,33€ Brez DDV:10,35€
Pasji priboljški Canis Plus posušena koža glave goveda Pasji priboljški posušena koža glave goveda velikosti 12,5 cm je naraven izde..
9,50€ Brez DDV:8,68€
Pasji priboljški Canis Plus posušen jagnječji vamp Posušen jagnječji vamp je pasji priboljšek za pasje sladokusce. Posušen jagnječj..
13,00€ Brez DDV:11,87€
Pasji priboljški posušena goveja pljuča mini Goveja pljuča so narezana na mini majhne koščke, ki so sušen so na svežem zra..
4,18€ Brez DDV:3,82€
Priboljški za pse Canis Plus goveji trakovi z dlako Ščetine imajo čistilni učinek pri blagih zobnih oblogah, z žvečenjem pa se krepi zobo..
7,60€ Brez DDV:6,94€
Pasji priboljški Canis Plus konjski trakovi z dlako Pasji priboljški so iz posušene konjske kože z dlako. Za pse, ki imajo..
7,92€ Brez DDV:7,23€
Pasji priboljški posušena goveja pljuča Posušena goveja pljuča so zaradi nižje hranilne vrednosti idealne za pse, ki imajo težave s ..
10,50€ Brez DDV:9,59€
Pasji priboljški - Canis Plus jelenov rog Psi zelo radi žvečijo, hkrati pa s tem ohranjajo svoje zobe čiste, preprečujejo nastajanje zobn..
11,80€ Brez DDV:10,78€
Pasji priboljšek Canis Plus račji vratoviPasji priboljški račji vratovi so s kalcijem bogat prigrizek in so zelo primerni tudi za občutljive ..
6,90€ Brez DDV:6,30€