Meni
Vaša košarica

Poslastice za pse

Poslastice za pse

Poslastice za pse so različni posušeni priboljški za popestritev pasjega jedilnika, za nagrajevanje in za preprosto razvajanje naših kosmatincev. Tako kot vsi ostali Naturavetal priboljški so tudi poslastice naravno sušene na svežem zraku brez dodatka ojačevalcev okusa, barvil in ostalih sintetičnih dodatkov. 

Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4164
Canis Plus posušen jelenji mix (srce, pljuča, ušesa)   Zanimiv in pester prigrizek, tudi za zelo alergične in izbirčne pse. V paketku se nahajajo različni funkcionalni priboljški: jelenja pljuča, ki so zelo nizko kalorična. Pljuča so narezana na mini kocke, tako da so idealen priboljšek n..
11,50€ Brez DDV:10,50€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4154
Canis Plus kunčje mesne salame za žvečenje Canis Plus kunčja klobasa za žvečenje v kombinaciji s šipkom in vodno krešo je nežno, na zraku sušen naraven prigrizek. Kunčje mesne salame so več kot primerne za žvečenje doma, odlličen prigrizek na sprehodih in fenomenalen tudi..
10,40€ Brez DDV:9,50€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4152
Canis Plus jagnječje mesne salame za žvečenje Canis Plus jagnječja klobasa z rožmarinom in marelicami ponuja vašemu psu okusno avanturo. Jagnječje mesne klobasice so nežno sušene na zraku in popolnoma naravne. Sočne marelice se srečujejo z aromatičnim rožmarinom..
10,40€ Brez DDV:9,50€
Canis Plus goveje mesne salame za žvečenje 200g Canis Plus goveje mesne salame za žvečenje 200g
NOVO
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4151
Canis Plus goveje mesne salame za žvečenje   Edinstven recept Canis Plus goveje klobase s črnim ribezom in regratom ima preprosto čudovit okus, zaradi česar je ta zdrav prigrizek iz visokokakovostne nemške govedine več kot le prigrizek. Goveje mesne salame so n..
10,40€ Brez DDV:9,50€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4035
Posušena piščančja prsa   Posušena piščančja prsa so izjemno kakovosten in slasten pasji prigrizek, ki se ga bodo zagotovo razveselili vsi psi. Priboljšek je primeren za nagrajevanje, za malico med obroki ali kadar želite svojega kosmatinca resnično pocrkljati! Psi preprosto obužujejo piš..
7,94€ Brez DDV:7,25€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4030
Canis Plus posušeni piščančji želodčki    Canis Plus piščančji želodčki imajo neustavljivo aromo in dobro prebavljivost - nekaj, kar ceni tako velik kot majhen gobček. Piščančji želodčki so beljakovinsko zelo bogati (80.90% surovih beljakovin) in predstavljajo zdravo p..
8,21€ Brez DDV:7,50€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4115
Posušeno konjsko meso v koščkih   Konjsko meso je najboljša izbira za alergične pse, ki si prigrizkov iz drugih vrste mesa žal ne morejo privoščiti. Posušeno konjsko meso v koščkih pa ni primerno le za alergike, temveč za vse pse, ki bi jih radi pocrkljali, saj je konjsko meso za pse izje..
8,94€ Brez DDV:8,16€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4162
Canis Plus posušeni jelenji srčki   Posušeno jelenje srce je naravnost čudovit prigrizek za alergične in občutljive pse, seveda pa se bodo s tem priboljškom radi "posladkali" vsi kosmatinci, saj je posušeno srce izvrstnega in bogatega okusa. Jelenje srce je beljakovinsko in vitaminsko bog..
10,95€ Brez DDV:10,00€
Prikazujem 1 do 8 od 8 (1 strani)

Naravne in zdrave poslastice za pse

V tej kategoriji smo zbrali vse prigrizke, ki niso nujno namenjeni dolgotranjemu žvečenju ali nagrajevanju. Pasji priboljški so izjemno slastni in predstavljajo popestritev pasjih obrokov. Poslastice so iz različnih vrst mesa, za alergike lahko izbirate med konjskim mesom v koščkih, jelenjimi srčki in jelenjim mixom. Za vse navdušence nad piščancem pa imamo na voljo posušena piščančja prsa in posušene piščančje želodčke. Ne spreglejte pa mesnih salamic, ki so sestavljene iz posušenega mesa in so na voljo že kar v treh okusih. 

Poslastice so namenjene za vse kosmatince, ne glede na pasmo, velikost ali starost. Primerne so tudi za mladičke, ki imajo še mlečne zobke, prav tako pa za starejše pse, ki imajo morda že težave z grizenjem.