Meni
Vaša košarica

Poslastice za pse

Poslastice za pse

Poslastice za pse so različni posušeni priboljški za popestritev pasjega jedilnika, za nagrajevanje in za preprosto razvajanje naših kosmatincev. Tako kot vsi ostali Naturavetal priboljški so tudi poslastice naravno sušene na svežem zraku brez dodatka ojačevalcev okusa, barvil in ostalih sintetičnih dodatkov. Poslastice so iz različnih vrst mesa, za alergike lahko izbirate med konjskim mesom, jelenjimi srčki in jelenjim mixom. Za vse navdušence nad piščancem pa imamo na voljo posušena piščančja prsa in posušene piščančje želodčke. 

Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4164
Pasji priboljški Canis Plus posušen jelenji mix (srce, pljuča, ušesa)   Zanimiv in pester pasji priboljšek, tudi za zelo alergične in izbirčne pse. V paketku se nahajajo različni funkcionalni priboljški: jelenja pljuča, ki so zelo nizko kalorična. Pljuča so narezana na mini kocke, ta..
10,80€ Brez DDV:9,86€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4154
Pasji priboljški Canis Plus kunčje mesne salame za žvečenje Canis Plus kunčja klobasa za žvečenje v kombinaciji s šipkom in vodno krešo je nežno, na zraku sušen naraven priboljšek. Priboljšek je več kot primeren za žvečenje doma, odlličen priboljšek na sprehodih in fenomenalen tudi..
9,90€ Brez DDV:9,04€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4152
Pasji priboljški Canis Plus jagnječje mesne salame za žvečenje Canis Plus jagnječja klobasa z rožmarinom in marelicami ponuja vašemu psu okusno avanturo. Pasji priboljšek je nežno sušen na zraku in popolnoma naraven. Sočne marelice se srečujejo z aromatičnim rožmarin..
9,90€ Brez DDV:9,04€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4035
Pasji priboljški posušena piščančja prsa   Posušena piščančja prsa so izjemno kakovosten in slasten pasji priboljšek, ki se ga bodo zagotovo razveselili vsi psi. Priboljšek je primeren za nagrajevanje, za malico med obroki ali kadar želite svojega kosmatinca resnično pocrkljati! Psi prepr..
7,50€ Brez DDV:6,85€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4030
Pasji priboljški Canis Plus posušeni piščančji želodčki    Canis Plus piščančji želodčki imajo neustavljivo aromo in dobro prebavljivost - nekaj, kar ceni tako velik kot majhen gobček. Piščančji želodčki so beljakovinsko zelo bogati (80.90% surovih beljakovin) in preds..
7,20€ Brez DDV:6,58€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4115
Posušeno konjsko meso v koščkih   Konjsko meso je najboljša izbira za alergične pse, ki si priboljškov iz drugih vrste mesa žal ne morejo privoščiti. Posušeno konjsko meso v koščkih pa ni primerno le za alergike, temveč za vse pse, ki bi jih radi pocrkljali, saj je konjsko meso za pse izj..
8,60€ Brez DDV:7,85€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4162
Priboljši za pse Canis Plus posušeni jelenji srčki   Posušeno jelenje srce je naravnost čudovit priboljšek za alergične in občutljive pse, seveda pa se bodo s tem priboljškom radi "posladkali" vsi kosmatinci, saj je posušeno srce izvrstnega in bogatega okusa. Jelenje srce je beljakovinsko..
10,80€ Brez DDV:9,86€
Prikazujem 1 do 7 od 7 (1 strani)