Meni
Vaša košarica

Odlakani priboljški

Odlakani priboljški

Odlakani priboljški Naturavetal so deli živalske kože z dlako, ki je naravno sušena na zraku, brez dodanih ojačevalcev okusa, umetnih arom ali konzervansov. Ker gre za popolnoma naravne prigrizke se lahko oblika, dolžina ali dlaka priboljška razlikuje. 

Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4101
Canis Plus goveji trakovi z dlako   Ščetine imajo čistilni učinek pri blagih zobnih oblogah, z žvečenjem pa se krepi zobovje in trenirajo žvečne mišice. Skozi zgodovino so že divji psi pojedli pri ulovljenem plenu tudi ščetinasto krzno in si s tem čistili stene črevesja in se na tak ..
7,94€ Brez DDV:7,25€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4103
Canis Plus konjski trakovi z dlako   Konjski trakovi so iz posušene konjske kože z dlako. Za pse, ki imajo alergijo na govedino so idealna hipoalergena rešitev. Konjski trakovi z dlako imajo učinek čiščenja črevesne stene zaradi ščetin. Ščetine bodo očistile tudi zobe ..
8,30€ Brez DDV:7,58€
Canis Plus divjačinski trakovi z dlako 250 g Canis Plus divjačinski trakovi z dlako 250 g
NOVO
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4104
Canis Plus divjačinski trakovi z dlako   Canis Plus divjačinski trakovi z dlako so posušena koža divjačine, ki je narezana na trakove. Posušena koža z dlako je bogata z vlakninami in kalcijem z nizko vsebnostjo holesterola, hkrati pa poskrbi za užitek psa pri žvečenju.  Skozi..
8,15€ Brez DDV:7,44€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4105
Canis Plus kunčji uhlji z dlako   Canis Plus posušeni kunčji uhlji z dlako so zelo priljubljen in hrustljav prigrizek, ki se ga bodo razveselili psi vseh starosti in velikosti. Dlaka na uhljih je kratka in gladka in je zato odlična alternativa daljšim dlakavim priboljškom. Kunčji uhl..
4,85€ Brez DDV:4,43€
Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 strani)

Odlakani prigrizki za čiščenje

Vsi odlakani prigrizki imajo učinek čiščenja črevesne stene zaradi ščetin. Z vlakninami bogati priboljški za pse so hrana za bakterije v debelem črevesu kar lahko vpliva na urejeno prebavo. Ščetine bodo očistile tudi zobe in dlesni in tako prispevale k ustni higieni vašega psa. Odlakani priboljški pa niso le koristni za vašega psa ampak psu predstavljajo nepredstavljivo in dolgotrajno zabavo. Z odlakanimi priboljški se psi radi igrajo, jih skrijejo, požvečjijo in na koncu pojedo. 

Tudi predniki današnjega psa so v naravi pojedli del kože in dlake ulovljenega plena. Na tak način so poskrbeli za uravnoteženo črevesno floro, čiščenje prebavila, preprečevali okužbe z notranjimi zajedavci kot so trakulje in gliste.