Meni
Vaša košarica

Odlakani priboljški

Odlakani priboljški

Odlakani priboljški Naturavetal so deli živalske kože z dlako ali drugi kivalski deli, ki so odlakani, npr.: kunčji uhlji. Vsi priboljški so naravno sušeni na svežem zraku brez dodanih ojačevalcev okusa. 

Vsi odlakani priboljški  imajo učinek čiščenja črevesne stene zaradi ščetin. Z vlakninami bogati priboljški so hrana za bakterije v debelem črevesu kar lahko vpliva na urejeno prebavo. Ščetine bodo očistile tudi zobe in dlesni in tako prispevale k ustni higieni vašega psa. Odlakani priboljški pa niso le koristni za vašega psa ampak psu predstavljajo nepredstavljivo in dolgotrajno zabavo. Z odlakanimi priboljški se psi radi igrajo, jih skrijejo, požvečjijo in na koncu pojedo. 

Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4101
Priboljški za pse Canis Plus goveji trakovi z dlako   Ščetine imajo čistilni učinek pri blagih zobnih oblogah, z žvečenjem pa se krepi zobovje in trenirajo žvečne mišice. Skozi zgodovino so že divji psi pojedli pri ulovljenem plenu tudi ščetinasto krzno in si s tem čistili stene črevesja&..
7,60€ Brez DDV:6,94€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4103
Pasji priboljški Canis Plus konjski trakovi z dlako   Pasji priboljški so iz posušene konjske kože z dlako. Za pse, ki imajo alergijo na govedino so idealna hipoalergena rešitev. Konjski trakovi z dlako imajo učinek čiščenja črevesne stene zaradi ščetin. Ščetine bodo o..
7,92€ Brez DDV:7,23€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4105
Pasji priboljški Canis Plus kunčji uhlji z dlako   Canis Plus posušeni kunčji uhlji z dlako so zelo priljubljen in hrustljav pasji priboljšek. Dlaka na uhljih je kratka in gladka in je zato odlična alternativa daljšim dlakavim priboljškom. Kunčji uhlji so lahki in majhni in mogo..
4,20€ Brez DDV:3,84€
Prikazujem 1 do 3 od 3 (1 strani)