Meni
Vaša košarica

Ribice za pse

Ribice za pse

Naturavetal posušene ribice za pse so zdrav in naraven prigrizek za psa. Posušene ribice lahko ponudite psu kot malico med obroki, lahko jih uporabljate tudi za nagrajevanje in šolanje ali preprosto kot slasten posladek. Tako kot vsi Naturavetal priboljški so tudi ribice sušene na svežem zraku brez dodanih sintetičnih dodatkov, brez umetnih arom, brez soli in sladkorja. 

Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4201
Canis Plus sardelice   Posušene sardelice niso le hrustljav, z beljakovinami bogat priboljšek, ampak vsebujejo tudi dragocene minerale, elemente v sledeh in esencialne maščobne kisline za zdravo popestritev jedilnika. Sardelice so odlična poslastica za nagrado pri šolanju in tu..
6,90€ Brez DDV:6,30€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4261
Energijske palčke za pse Okusna ribja žvečilka je vir visokokakovostnih beljakovin za velike in majhne pse. Idealen prigrizek med pasjimi športnimi aktivnostmi in praktičen vir energije pri treningih. Odličen vir energije za pse katere koli starosti. Izključno file ostriža je pokuhan..
6,95€ Brez DDV:6,35€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4251
Canis Plus ribje zvezdice   Canis Plus ribje zvezdice so namenjenje šolanju psa. Ribji prigrizki so izredno okusni v obliki majhnih zvezdic in zato nadvse primerni kot nagrada pri šolanju psa. S pestrim paketom mini poslastic, ki ga sestavljajo tri različne vrste rib, ..
6,95€ Brez DDV:6,35€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4203
Canis Plus posušene ribice - skuša   Slastne ribice posušene na svežem zraku so vrste zlatoprogasti trnobok (latinsko: Selaroides leptolepis), ki so vrsta skuše. Skuša je morska riba in velja za najboljšo modro ribo. Skuša za psa predstavlja beljakovinski in nizkokaloričen ..
6,75€ Brez DDV:6,16€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4225
Ribje štange - posušena koža trske   Ribje štange so narejene iz 100% čiste kože ribe trske. Palčke predstavljajo ogromno užitka pri žvečenju za kosmatince saj je palčka narejena v večih plastih in traja dlje časa. Izjemno primeren priboljšek, ki traja dlje časa za manjše in srednje ..
9,91€ Brez DDV:9,05€
Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)

Ribice so zdrav prigrizek

Posušene ribice spadajo med izjemno zdrave prigrizke, saj so bogate z beljakovinami in so hkrati nizkokalorične. Ribice vsebujejo tudi pomembne minerale, esencialne maščobne kisline in elemente v sledeh.  Vaši kosmatinci lahko izbirajo med posušenimi sardelicami, skušami, sinjimi moli ali filejem ostriža. Posušene ribice so hrustljave in beljakovinsko bogate.

Posušene sardelice in ribje zvezdice lahko uporabljate tudi kot priboljšek za nagrajevanje. Canis Plus ribje štange in Canis Plus energijske palčke so prigrizek, ki bo pri manjših psi trajal kar nekaj časa. Ribje štange so iz posušene kože ribe trske, medtek ko energijske palčke sestavlja file osliča, ki je zvit v palčko. Posušene skuše in posušeni sinji moli so super poslastica za vse izbirčneže. 

Pasji priboljški Naturavetal so naravni, različnih oblik in velikosti - preveri celotno ponudbo.