Meni
Vaša košarica

Ribice za pse

SVETOVANJE in POMOČ pri izbiri hrane za psa ali mačko na št: 041/601-417 (od pon. do petka/8:00-16:00)

Ribice za pse

Naturavetal posušene ribice za pse so zdrav in naraven priboljšek za psa. Posušene ribice lahko ponudite psu kot malico med obroku, lahko jih uporabljate tudi za nagrajevanje in šolanje ali preprosto kot slasten posladek. Tako kot vsi Naturavetal priboljški so tudi ribice sušene na svežem zraku brez dodanih sintetičnih dodatkov. Vaši kosmatinci lahko izbirajo med posušenimi sardelicami, skušami, sinjimi moli ali filejem ostriža. Posušene ribice so hrustljave in zelo beljakovinsko bogate, vsebujejo pa tudi pomembne minerale, esencialne maščobne kisline in elemente v sledeh.  

Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2351
Pasji priboljški Canis Plus sardelice   Pasji priboljški iz posušenih sardelic niso le hrustljav, z beljakovinami bogat priboljšek, ampak vsebujejo tudi dragocene minerale, elemente v sledeh in esencialne maščobne kisline za zdravo popestritev jedilnika. Sardelice so odličen priboljšek z..
6,55€ Brez DDV:5,98€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4261
Energijske palčke za pse Okusna ribja žvečilka je vir visokokakovostnih beljakovin za velike in majhne pse. Priboljšek je idealen prigrizek med pasjimi športnimi aktivnostmi in praktičen vir energije pri treningih. Odličen vir energije za pse katere koli starosti. Izključno file..
6,30€ Brez DDV:5,75€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4251
Pasji priboljški Canis Plus ribje zvezdice   Canis Plus ribje zvezdice so namenjenje šolanju psa. Priboljšek je izredno okusen v obliki majhnih zvezdic in zato nadvse primeren kot nagrada pri šolanju psa. S pestrim paketom mini poslastic, ki ga sestavljajo tri različne vrste rib, je vsaka..
6,30€ Brez DDV:5,75€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4205
Pasji priboljški Canis Plus posušene ribice - sinji mol   Canis Plus posušene ribice sinji mol (ang. Blue Whiting) so hrustljav, okusen in nepogrešljiv priboljšek. Ribice so sušene na zraku, brez dodanih konzervansov, ojačevalcev okusa in sintetičnih dodatkov. Sinji mol je riba bogat..
9,90€ Brez DDV:9,04€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4203
Priboljšek za pse posušene ribice - skuša   Slastne ribice posušene na svežem zraku so vrste zlatoprogasti trnobok (latinsko: Selaroides leptolepis), ki so vrsta skuše. Skuša je morska riba in velja za najboljšo modro ribo.  Skuša za psa predstavlja beljakovinski in nizk..
6,30€ Brez DDV:5,75€
Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)