Meni
Vaša košarica

Rutke za pse PIKA

Rutke za pse PIKA
Rutke za pse PIKA
Že pošlo!
Rutke za pse PIKA
Rutke za pse PIKA
Rutke za pse PIKA
  • Zaloga: Že pošlo!
  • Šifra izdelka: 73341
8,90€
Brez DDV: 7,30€

Razpoložljive možnosti

RUTKE ZA PSE - PIKA

Rutka za pse Pika je nežen modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutica je dvostranska z dvema različnima motivoma in je tako nosljiva z obeh strani. Kombinacija svetlo sivega blaga z belimi pikicami in belega blaga z rdečimi kronami se bo podala vsem barvam kožuščka. Rutka za pse se lahko nosi na sprehodih, doma na kavču, za res dobre in odštekane fotke ali kadar se s kosmatincem odpravite na obisk k pasjim prijateljem. Rutka za pse Pika je na eni strani posejana s številnimi drobnimi pikicami na sivi podlagi Bruga stran je iz lahkotne bele prevešanke z motivom sivih, bež in rdečih kron. Rutko za pse Pika enostavno zavežete psu okuli vratu. 

 

Lastnosti rutke za pse Pika

  • Material: bombažni poplin in bombažna prevešanka. Oba materiala sta zaradi dobre vpojnosti in zračnosti zelo prijeten za nošenje. Najpogostejši izdelki, narejeni iz tega materiala, so tunike, srajce, obleke, krila, otroška oblačila, posteljno perilo, okrasne blazine,…
  • Rutka je pralna na 40 °C
  • Ne povzroča draženja kože
  • Narejeno v Sloveniji
  • Ročno delo

 

VELIKOSTI

Rutka je na voljo v treh različnih velikostih:

VELIKOST

OBSEG VRATU

SMALL (S)

20-35 cm

MEDIUM (M)

35-45 cm

LARGE (L)

40-60 cm

 

Vse ostale modele rutk preveri v kategoriji: RUTKE ZA PSE.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Rutke za pse JONA Rutke za pse JONA
Že pošlo!
RUTKE ZA PSE - JONA   Rutka za pse Jona je lep modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je dvostranska. Ena stran je iz bombažnega po..
8,90€ Brez DDV:7,30€
RUTKE ZA PSE - ORI Rutka za pse Ori je čudovit modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je turkizne barve z motivi različnih medvedkov n..
8,90€ Brez DDV:7,30€
Rutke za pse AJSA Rutke za pse AJSA
Že pošlo!
RUTKE ZA PSE - AJŠA Rutka za pse Ajša je čudovit modni dodatek za vašo kosmatinko. Rutka je v rdečo vijolični barvi z nežnimi srnicami v ..
8,90€ Brez DDV:7,30€
RUTKE ZA PSE - DINO Rutka za pse Dino je čudovit modni dodatek za vašega pogumnega kosmatinca. Rutka je dvostranska in nosljiva na obeh strane..
8,90€ Brez DDV:7,30€
Rutke za pse ELA Rutke za pse ELA
Že pošlo!
RUTKE ZA PSE - ELA Rutka za pse Ela je čudovit modni dodatek za vašo kosmatinko. Rutka je v belo sivi barvi z sramežljivimi labodi in srč..
8,90€ Brez DDV:7,30€
Rutke za pse VILI Rutke za pse VILI
Že pošlo!
RUTKE ZA PSE - VILI   Rutka za pse Vili je lep modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je dvostranska iz tetra zračnega blaga. Blago..
8,90€ Brez DDV:7,30€
Odsevne rutke za pse BRUNO Odsevne rutke za pse BRUNO
Že pošlo!
ODSEVNE RUTKE ZA PSE - BRUNO   Odsevna rutka za pse Bruno je lep modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka ima tudi odsevni trak v motivu p..
8,90€ Brez DDV:7,30€
Metuljčki za pse
Že pošlo!
METULJČKI ZA PSE   Metuljček (pentlja) za pse je lep modni dodatek, ki ga enostavno zvežete okrog ovratnice. Metuljček je zabaven modni dod..
2,50€ Brez DDV:2,05€
Rutke za pse INDI
Že pošlo!
RUTKE ZA PSE - INDI   Rutka za pse Indi je lep modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je dvostranska. Ena stran je iz bombažnega po..
8,90€ Brez DDV:7,30€
RUTKE ZA PSE - ARO   Rutka za pse Aro je lep modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je dvostranska. Ena stran je iz bombažnega popl..
8,90€ Brez DDV:7,30€