Meni
Vaša košarica

Nega psa - Skrb za zdravje psa

NEGA PSA - SKRB ZA ZDRAVJE PSA

Z Naturavetal naravnimi pripomočki poskrbite za zdravje vašega kosmatinčka. Z naravnimi pripravki, brez konzervansov, sintetičnih dodatkov in drugih dodatkov poskrbite za zdravje zob, za zdravje ušes in oči ter za zdravje pasjih šapic (nega pasjih blazinic). 

Za zdravo kožo psa, za gosto, bleščešo in sijočo dlako najlažje poskrbimo s pravilno, kvalitetno in zdravo hrano za pse. Slaboten organizem zmeraj najprej opozori, da delamo nekaj narobe, preko kože in dlake. Osnova za zdravje je PRAVILNA PREHRANA, z izdelki za nego nudimo le podporo. 

Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 5020
Canis Extra mineralno razpršilo   Canise Extra mineralno razpršilo je popolnoma naraven izdelek za splošno nego kožuha. Primeren je za vse pasme psov, vse starosti in velikosti psov. Še toliko bolj pa bo v pomoč kužkom, ki imajo težave s suho in srbečo kože ter ekcemi. Mineralno razpršilo..
18,80€ Brez DDV:15,41€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 5040
Canis Extra kapljice za čiščenje ušes pri psu – vnetje ušes pri psu   Canis Extra kapljice za nego in čiščenje ušes pri psu, so primerne za zunanjo uporabo za pse in za mačke. Uporabljajo se lahko za konstantno nego in čiščenje ušes, hkrati pa imajo tudi preventivno delovanje in prep..
22,80€ Brez DDV:18,69€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 5035
Canis Extra kapljice za nego oči – vnetje oči pri psu   Canis Extra kapljice za nego oči so negovalno sredstvo za čiščenje in nego oči, primerno za pse in mačke. Canis Extra kapljice za nego oči se uporabljajo preventivno za čiščenje in nego oči ali kot kurativa, ko se pojavi blago vnetje..
13,50€ Brez DDV:11,07€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 5045
Canis Extra nega zob za pse - gosta oljna "zobna pasta" za pse   Skrb za zdravje se tudi pri psih začne v ustih in nega zob pri psih je bistvenega pomena. Prebavni sistem se prične pri psih s funkcionalnim ugrizom, da hrano sploh lahko zaužijo in zgrizejo. Redna ustna in zobna higien..
13,89€ Brez DDV:11,39€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 5030
Nega pasjih tačk in blazinc Canis Extra olje za nego blazinic in kože   Nega pasjih tačk in blazinic  Canis Extra olje za nego blazinic in kože je negovalno sredstvo za nego kože, vlaženje tačk/blazinic in za zaščito blazinic. Za optimalno zaščito pasjih tačk pri večjih ..
11,20€ Brez DDV:9,18€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 5025
Naraven šampon za pse Canis Plus - negovalen šampon za pse in šampon proti bolham   Negovalni šampon za pse, za splošno nego dlake in za nego problematičnega kožuha. Canis Plus šampon za pse je zelo učinkovit tudi kot šampon proti bolham za pse.  Canis Plus šampon za pse d..
13,26€ Brez DDV:10,87€
Prikazujem 1 do 6 od 6 (1 strani)