Meni
Vaša košarica

Skrb za zdravje psa

SKRB ZA ZDRAVJE PSA

Z Naturavetal naravnimi izdelki poskrbite za zdravje vašega kosmatinčka. Vsi Naturavetal izdelki, ki vam bodo v pomoč pri negovanju psa so brez konzervansov in sintetičnih dodatkov. Osnova za zdravo kožo in dlako ter za zdravo stanje oči in ušes je pravilna in uravnotežena prehrana. Z izdelki za nego oči, ušes, tačk, zob in kože še od zunaj podprete celoten pasji organizem. 

Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 5020
Canis Extra mineralno razpršilo   Canise Extra mineralno razpršilo je popolnoma naraven izdelek za splošno nego kožuha. Primeren je za vse pasme psov, vse starosti in velikosti psov. Še toliko bolj pa bo v pomoč kužkom, ki imajo težave s suho in srbečo kože ter ekcemi. Mineralno razpršilo..
19,80€ Brez DDV:16,23€
Canis Extra kapljice za čiščenje ušes pri psu - vnetje ušes pri psu 100 ml
Že pošlo!
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 5040
Canis Extra kapljice za čiščenje ušes pri psu – vnetje ušes pri psu   Canis Extra kapljice za nego in čiščenje ušes pri psu, so primerne za zunanjo uporabo za pse. Uporabljajo se lahko za konstantno nego in čiščenje ušes, hkrati pa imajo tudi preventivno delovanje in preprečujejo vne..
23,91€ Brez DDV:19,60€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 5035
Canis Extra kapljice za nego oči – vnetje oči pri psu   Canis Extra kapljice za nego oči so negovalno sredstvo za čiščenje in nego oči, primerno za pse in mačke. Canis Extra kapljice za nego oči se uporabljajo preventivno za čiščenje in nego oči ali kot kurativa, ko se pojavi blago vnetje..
13,96€ Brez DDV:11,44€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 5045
Canis Extra nega zob za pse - gosta oljna "zobna pasta" za pse   Skrb za zdravje se tudi pri psih začne v ustih in nega zob pri psih je bistvenega pomena. Prebavni sistem se prične pri psih s funkcionalnim ugrizom, da hrano sploh lahko zaužijo in zgrizejo. Redna ustna in zobna higien..
14,64€ Brez DDV:12,00€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 5030
Nega pasjih tačk in blazinc Canis Extra olje za nego blazinic in kože   Nega pasjih tačk in blazinic  Canis Extra olje za nego blazinic in kože je negovalno sredstvo za nego kože, vlaženje tačk/blazinic in za zaščito blazinic. Za optimalno zaščito pasjih tačk pri večjih ..
11,96€ Brez DDV:9,80€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 5025
Naravni šampon za pse Canis Plus - negovalen šampon za pse in šampon proti bolham   Šampon za pse Canis Plus je sestavljen iz izključno naravnih sestavin in olj, je nežen do kože in dlake, kože ne izsuši in je pH nevralen. Pasji šampon tvori tudi gosto peno in je na tak način učinkovit ko..
13,95€ Brez DDV:11,44€
Prikazujem 1 do 6 od 6 (1 strani)

Naravni izdelki za negovanje psa

Poleg naravne prehrane je zelo pomembna redna in temeljita nega psa z naravnimi izdelki, ki predstavlja predpogoj za dobro počutje živali. Za skrbno negovanje je Naturavetal izbral vrhunske izdelke, ki so naravni, učinkoviti s hitrimi rezultati. Naravni negovalni izdelki in nežna zaščitna sredstva so zelo pomembni za splošno dobro počutje psa.

 

Naturavetal® naravni izdelki za zdravo kožo, ušesa, oči, tačke in zobe 

Naturavetal šampon za pse je razvit za čiščenje pasje dlake, pH nevtralen, razvit ob upoštevanju zaščitne bariere kože. Splošne nege nikakor ne smemo prepustiti naključju, temveč je za celotno skrb za psa odgovoren lastnik in izdelki, ki jih pri negovanju psa uporablja. S čistilnimi in higienskimi izdelki Naturavetal je mogoče naravno in netoksično preprečiti marsikatero bakterijsko okužbo in se ob tem posluževati izdelkov izključno na rastlinski osnovi. Higiena je še posebej priporočljiva, ko gre za tesno življenje človeka in psa v skupnem prostoru, kjer so tudi otroci in druge živali. Ljubezen do psa pomeni tudi ustrezno, psom prijazno čiščenje in čistočo, da se žival počuti udobno v svoji koži.