Meni
Vaša košarica

Suhe mesne salame

Suhe mesne salame

Naturavetal suhe mesne salame so vrhunski posladek za psa. Salamo lahko psu ponudite kot malico med obroki ali ga res bogato nagradite. Kunčje mesne salame in jagnječje mesne salame so popolnoma naravne, sušene na svežem zraku in z minimalno 97% deležem mesa. Takšnemu priboljšku se psi enostavno ne bodo mogli upreti. Jagnječje in kunčje mesne salamice so primerne tudi za občutljive in alergične pse. Salamice so v 200 g paketu, pakirane po 9 komadov v paketku. 

Suhe salame za manjše pse (npr.: mopsi, pomeranci, čivave)  predstavljajo dolgotrajno zaposlitev, saj jih morajo kar nekaj časa žvečit, da razpadejo in, da jih lahko pogoltnejo. 

Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4154
Pasji priboljški Canis Plus kunčje mesne salame za žvečenje Canis Plus kunčja klobasa za žvečenje v kombinaciji s šipkom in vodno krešo je nežno, na zraku sušen naraven priboljšek. Priboljšek je več kot primeren za žvečenje doma, odlličen priboljšek na sprehodih in fenomenalen tudi..
9,90€ Brez DDV:9,04€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4152
Pasji priboljški Canis Plus jagnječje mesne salame za žvečenje Canis Plus jagnječja klobasa z rožmarinom in marelicami ponuja vašemu psu okusno avanturo. Pasji priboljšek je nežno sušen na zraku in popolnoma naraven. Sočne marelice se srečujejo z aromatičnim rožmarin..
9,90€ Brez DDV:9,04€
Prikazujem 1 do 2 od 2 (1 strani)