Meni
Vaša košarica

Zaščita pred bolhami in klopi

ZAŠČITA PRED BOLHAMI IN KLOPI PRI PSIH

Zaščita pred bolhami in klopi pri psih in tudi pred drugimi zunanjimi zajedavci (prščicami, komarji) je lahko dosežena z naravnimi izdelki. Pri naravnih izdelkih je pomembno, da z zaščito začnem pravi čas, da smo redni in dosledni. Izdelki Canis Plus za zaščito pred zunanjimi zajedavci so v Sloveniji že 11 let. Z izdelki je zadovoljnih ogromno pasjih lastnikov še več pa psov :). Izdelki Canis Plus so mišljeni za preventivno zaščito in tudi za zatiranje, ko je pes že okužen z bolhami ali klopi. 

 

Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 5001
Canis Plus kapljice - naravna zaščita proti klopom in bolham za psa   Naravno sredstvo proti bolham in klopom, ki je učinkovito in okolju prijazno Canis Plus kapljice so naravno sredstvo proti klopom in bolham za pse in so naravna zaščita pri odpravljanju in preprečevanj..
17,95€ Brez DDV:14,71€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 5010
Canis Plus naravno razpršilo proti pasjim bolham in pršicam   Ali obstaja naravna zaščita pred zunanjimi zajedavci? Zakaj posegati po zdravju in okolju škodljivih izdelkih, če lahko kosmatinčka pred nadležnimi zajedavci obvarujemo tudi na naraven način. Naravno razpršilo za naravno neg..
19,95€ Brez DDV:16,35€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 5025
Naravni šampon za pse Canis Plus - negovalen šampon za pse in šampon proti bolham   Šampon za pse Canis Plus je sestavljen iz izključno naravnih sestavin in olj, je nežen do kože in dlake, kože ne izsuši in je pH nevralen. Pasji šampon tvori tudi gosto peno in je na tak način učinkovit ko..
13,95€ Brez DDV:11,44€
Zaščita pred bolhami pri psih
-8 %
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 9992
Zaščita pred bolhami pri psih    Komplet za zaščito pred bolham vključuje Canis Plus naravno razpršilo proti pasjim bolham in pršicam in Canis Plus naraven šampon za pse: Canis Plus naravno razpršilo proti pasjim bolham in pršicam: 500 ml (Sestavine: aqua Pinus, neem olje,..
33,90€ 31,19€ Brez DDV:25,56€
Zaščita pred bolhami in klopi pri psih
-10 %
Šifra izdelka: 9991
Komplet zaščita pred bolhami in klopi pri psih   Zaščita pred bolhami in klopi pri psih z naravnimi insekticidi. Komplet za zaščito pred bolhami in klopi vključuje:  Canis Plus naravno razpršilo proti pasjim bolham in pršicam: 500 ml (Sestavine: aqua Pinus, neem olje, o..
51,84€ 46,66€ Brez DDV:38,25€
Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)

Naravni izdelki za zaščito pred klopi in bolhami pri psih

Zaščite in nege psov nikakor ne moremo prepustiti naključju, temveč izbiri pravih izdelkov. Pri Naturavetalu to ne velja le za nego in zaščito oči, ušes, tačk, kože in dlake, ampak tudi za odganjanje nadležnih škodljivcev, kot so klopi in paraziti - pršice in bolhe, ki lahko predstavljajo resnično nevarnost za žival. S higienskimi izdelki Naturavetal jih je mogoče netoksično odganjati in se boriti izključno na rastlinski osnovi. Moč narave proti nepovabljenim gostom in proti bakterijam, klicam, glivam in virusom!