Meni
Vaša košarica

Canis Plus posušene konjske kite

Canis Plus posušene konjske kite
Canis Plus posušene konjske kite
Canis Plus posušene konjske kite
Canis Plus posušene konjske kite
Canis Plus posušene konjske kite
  • Zaloga: Na zalogi
  • Blagovna znamka: Naturavetal
  • Šifra izdelka: 4120
10,50€
Brez DDV: 9,59€

Pasji priboljški Canis Plus posušene konjske kite 

Konjske kite so trde žvečljivke, ki so še posebej dobre za trening žvečenja. Pes mora dlje časa griziti in sliniti trdo strukturo, s čimer se podpira zobna higiena. Psi si z grizenjem trdih priboljškov čistijo zobne obloge in masirajo dlesni.

Priboljšek za pse Canis Plus posušene konjske kite so narejene 100% iz konjskih tetiv, zato je ta priboljšek primeren tudi za alergike. Konjske kite se priporočajo tudi za mladičke ob menjavi zob, saj so ravno prav trde in se s slino čez čas razmehčajo, tako da jih lahko psi pojedo. Posušene konjske kite vsebujejo le 6.70% maščob, kar pomeni, da so primeren priboljšek tudi za pse, ki imajo težave s telesno težo. 

​​

Pasji priboljški Canis Plus posušene konjske kite so:

  • naravno sušene na svežem zraku
  • naravnega in psu prijetnega vonja
  • brez konzervansov, umetnih barvil in arom
  • brez kemičnih dodatkov
  • brez GSO 
  • proizvedeni v Nemčiji

ANALIZA:

surove beljakovine 76,30%, surove maščobe 6,70%, surovi pepel 5,60%, vlažnost 7,20%

Ne vsebuje barvil, kemičnih dodatkov in konzervansov.

SESTAVINE:

konjske tetive - kite (100%)

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha
Pasji priboljški posušena vratovina goveda Posušena vratovina goveda je hrustljavo posušena na zraku in narezana na trakce. Lahko prebavl..
13,99€ Brez DDV:12,78€
Pasji priboljški Canis Plus posušeni zeleni vampi goveda Posušeni zeleni vampi goveda so pasji priboljšek za pasje sladokusce. ..
11,33€ Brez DDV:10,35€
Pasji priboljški Canis Plus posušena koža glave goveda Pasji priboljški posušena koža glave goveda velikosti 12,5 cm je naraven izde..
9,50€ Brez DDV:8,68€
Priboljški za pse Canis Plus goveji trakovi z dlako Ščetine imajo čistilni učinek pri blagih zobnih oblogah, z žvečenjem pa se krepi zobo..
7,60€ Brez DDV:6,94€
Pasji priboljški Canis Plus konjski trakovi z dlako Pasji priboljški so iz posušene konjske kože z dlako. Za pse, ki imajo..
7,92€ Brez DDV:7,23€
Pasji priboljški posušena goveja pljuča Posušena goveja pljuča so zaradi nižje hranilne vrednosti idealne za pse, ki imajo težave s ..
10,50€ Brez DDV:9,59€
Pasji priboljški - Canis Plus jelenov rog Psi zelo radi žvečijo, hkrati pa s tem ohranjajo svoje zobe čiste, preprečujejo nastajanje zobn..
11,80€ Brez DDV:10,78€
Pasji priboljški Canis Plus posušen jelenji mix (srce, pljuča, ušesa) Zanimiv in pester pasji priboljšek, tudi za zelo alergične in ..
10,80€ Brez DDV:9,86€
Pasji priboljški posušena konjska pljuča Konjska pljuča so narezana na mini majhne koščke, ki so sušeni na svežem zraku. Konjsk..
7,50€ Brez DDV:6,85€
Pasji priboljški Canis Plus posušena koža glave goveda 25 cm Pasji priboljški posušena koža glave goveda v velikosti 25 cm je narave..
9,50€ Brez DDV:8,68€