Meni
Vaša košarica

Rutke za pse VILI

Rutke za pse VILI
NOVO
Rutke za pse VILI
  • Zaloga: Na zalogi
  • Šifra izdelka: 73342
9.90€
Brez DDV: 8.11€

Razpoložljive možnosti

RUTKE ZA PSE - VILI

 

Rutka za pse Vili je lep modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je dvostranska iz tetra zračnega blaga. Blago je prejetno, lahkotno in zračno, primerno tudi za vroče dni . Ena stran je bele barve s simpatičnimi kiti po imenu Vili. Druga stran je iz privlačnega belo-sivega vzorca. Rutka je svetlejše barve, zato bo prišla bolj do izraza na temnejši dlaki. Rutka za pse se lahko nosi na sprehodih, doma na kavču, za res dobre in odštekane fotke ali kadar se s kosmatincem odpravite na obisk k pasjim prijateljem. Rutka se preprosto zaveže okrog vratu. 

 

Lastnosti rutke za pse Vili

  • Material: tretra blago. Takšno blago v beli barvi se je nekoč uporabljalo za otroške plenice.
  • Rutka je pralna na 40 °C
  • Ne povzroča draženja kože
  • Narejeno v Sloveniji
  • Ročno delo

 

VELIKOSTI

Rutka je na voljo v treh različnih velikostih:

VELIKOST

OBSEG VRATU

SMALL (S)

20-35 cm

MEDIUM (M)

35-45 cm

LARGE (L)

40-50 cm

 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
RUTKE ZA PSE - JONA Rutka za pse Jona je lep modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je dvostranska. Ena stran je iz bombažnega po..
9.90€ Brez DDV:8.11€
RUTKE ZA PSE - PIKARutka za pse Pika je nežen modni dodatek za vašega kosmatinca. Kombinacija svetlo sivega blaga z belimi pikicami se š..
9.90€ Brez DDV:8.11€
RUTKE ZA PSE - ORIRutka za pse Ori je čudovit modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je temnejše barve z motivi različnih kužkov na s..
9.90€ Brez DDV:8.11€
RUTKE ZA PSE - AJŠARutka za pse Ajša je čudovit modni dodatek za vašo kosmatinko. Rutka je v rdečo vijolični barvi z nežnimi srnicami v ..
9.90€ Brez DDV:8.11€
RUTKE ZA PSE - DINORutka za pse Dino je čudovit modni dodatek za vašega pogumnega kosmatinca. Rutka je v svetlo modri barvi s številnimi dino..
9.90€ Brez DDV:8.11€
RUTKE ZA PSE - ELARutka za pse Ela je čudovit modni dodatek za vašo kosmatinko. Rutka je v belo sivi barvi z sramežljivimi labodi in srč..
9.90€ Brez DDV:8.11€
ODSEVNE RUTKE ZA PSE - BRUNO Odsevna rutka za pse Bruno je lep modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka ima tudi odsevni trak v motivu p..
9.90€ Brez DDV:8.11€
METULJČKI ZA PSE Metuljček (pentlja) za pse je lep modni dodatek, ki ga enostavno zvežete okrog ovratnice. Metuljček je zabaven modni dod..
2.50€ Brez DDV:2.05€
Rutke za pse INDI
NOVO
RUTKE ZA PSE - INDI Rutka za pse Indi je lep modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je dvostranska. Ena stran je iz bombažnega po..
9.90€ Brez DDV:8.11€
Rutke za pse ARO Rutke za pse ARO
NOVO
RUTKE ZA PSE - ARO Rutka za pse Aro je lep modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je dvostranska. Ena stran je iz bombažnega popl..
9.90€ Brez DDV:8.11€