Meni
Vaša košarica

naravno razpršilo proti bolham in pršicam canis plus

naravno razpršilo proti bolham in pršicam canis plus
naravno razpršilo proti bolham in pršicam canis plus
naravno razpršilo proti bolham in pršicam canis plus
naravno razpršilo proti bolham in pršicam canis plus
naravno razpršilo proti bolham in pršicam canis plus
  • Zaloga: Na zalogi
  • Blagovna znamka: Naturavetal
  • Šifra izdelka: 5010
19,95€
Brez DDV: 16,35€

Canis Plus naravno razpršilo proti pasjim bolham in pršicam

 

Ali obstaja naravna zaščita pred zunanjimi zajedavci?

Zakaj posegati po zdravju in okolju škodljivih izdelkih, če lahko kosmatinčka pred nadležnimi zajedavci obvarujemo tudi na naraven način. Naravno razpršilo za naravno nego psa, namenjeno zatiranju in zdravljenju okužb z bolhami, klopi, pršicami (garje), ušmi, komarji ter stafilokoki. Canis Plus naravno razpršilo vsebuje AQUA Pinus, naraven ekstrakt iz borovih strženov in neem olja za nego psa! Canis Plus razpršilo deluje tudi proti pršicam (garjam). Po raziskavah ekstrakt borovih strženov odpravi bakterije, bolhe, pršice, glivice, komarje in viruse v najkrajšem možnem času.

 

Canis Plus naravno razpršilo proti pasjim bolham in pršicam:

  • hitro in enostavno zatira okužbe z bolhami, klopi in pršicami
  • namenjeno tudi za nego nečiste dlake
  • deluje pomirjajoče na kožo in dlako
  • brez kemičnih in ostalih dodatkov, posebej primerno za občutljivo kožo
  • človeku, okolju in psu prijazno

Da se doseže maksimalna možna zaščita pred pasjimi bolhami, pršicami in klopi, svetujemo sočasno uporabo Canis Plus kapljic za preventivno zaščito pred bolhami in klopi pri psih.

 

Če so že prisotne pasje bolhe:

Če se že bolhe pri psih, je psa potrebno najprej skopati z blagim naravnim šamponom za pse ali milom iz kokosovega olja. Šampon za pse pustite na dlaki učinkovati vsaj 5 min, zato da se odstranijo iztrebki bolh (prepoznali jih boste kot majhne črno-rjave pikice, ki lahko povzročajo srbečico pri psu – praskanje psa) in bolhe (se zadušijo v peni). Nato pa sveže opran kožušček poškropite z naravnim razpršilom Canis Plus.

 

Bolhe v stanovanju?

Canis Plus naravno razpršilo je tudi razpršilo proti bolham za stanovanje. Če so se bolhe ali pršice nastanile v vašem stanovanju jih lahko zatrete s Canis Plus razpršilom, ki je naravno in s tem človeku, živalim in okolju prijazno.

 

Klopi, bolhe, pršice, uši, mikroorganizmi in glivice so možni prenašalci nevarnih bolezni, kot so izpuščaji na dlaki, vročica Q, borelioza pri psu, bolečine v ušesih, demodikoza (povzročajo pršice) in vnetne bolezni kože. Z redno uporabo varnih, naravnih antiparazitskih razpršil in kapljic se lahko številnim boleznim učinkovito izognemo. Vsi preparati pred škodljivci (naravni šampon za pse, razpršilo proti pasjim bolham in pršicam, kapljice proti bolham in pršicam) delujejo od živali do živali različno. Učinek naravnih preparatov je odvisen od skrbne in dosledne uporabe. Naravni preparati v živalih ne puščajo toksičnih ostankov, niti v stanovanju ali na ljudeh.

 

SESTAVINE:

aqua, pinus sylvestris, neem olje, olje čajevca iz kontrolirane biološke pridelave, olje sivke, olje kamnitega bora (Pinus cembra). 

 

UPORABA: 

Pred uporabo močno pretresite!

Pri okužbi z bolhami enkrat dnevno vmasiramo v nasprotni smeri rasti dlake. Kot preventivno sredstvo (v letnih časih večje izpostavljenosti bolham in pršicam) začnemo naravno razpršilo Canis Plus uporabljati 14 dni pred možnostjo okužbe.

 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha
Canis Plus kapljice - naravna zaščita proti klopom in bolham za psa   Naravno sredstvo proti bolham in klopom, ki je učinkovito in oko..
17,95€ Brez DDV:14,71€
Naravni šampon za pse Canis Plus - negovalen šampon za pse in šampon proti bolham   Šampon za pse Canis Plus je sestavljen iz izključno nar..
13,95€ Brez DDV:11,44€
Canis Extra kapljice za nego oči – vnetje oči pri psu   Canis Extra kapljice za nego oči so negovalno sredstvo za čiščenje in nego oči, pri..
13,96€ Brez DDV:11,44€
Canis Extra kapljice za čiščenje ušes pri psu – vnetje ušes pri psu   Canis Extra kapljice za nego in čiščenje ušes pri psu, so primerne za..
23,91€ Brez DDV:19,60€
Nega pasjih tačk in blazinc Canis Extra olje za nego blazinic in kože   Nega pasjih tačk in blazinic  Canis Extra olje za nego blaz..
11,96€ Brez DDV:9,80€
Zaščita pred bolhami in klopi pri psih
-10 %
Komplet zaščita pred bolhami in klopi pri psih   Zaščita pred bolhami in klopi pri psih z naravnimi insekticidi. Komplet za zaščito pred..
51,84€ 46,66€ Brez DDV:38,25€
Zaščita pred bolhami pri psih
-8 %
Zaščita pred bolhami pri psih    Komplet za zaščito pred bolham vključuje Canis Plus naravno razpršilo proti pasjim bolham in pršicam ..
33,90€ 31,19€ Brez DDV:25,56€
Canis Extra nega zob za pse - gosta oljna "zobna pasta" za pse   Skrb za zdravje se tudi pri psih začne v ustih in nega zob pri psih j..
14,64€ Brez DDV:12,00€
Canis Extra mineralno razpršilo   Canise Extra mineralno razpršilo je popolnoma naraven izdelek za splošno nego kožuha. Primeren je za vse ..
19,80€ Brez DDV:16,23€