Potrebujete pomoč?041 601 417
 •  
  Brezplačna dostava nad 39 eur
 •  
  Varen nakup in hitra dostava
 •  
  Z vami že od leta 2011
 •  
  Pomoč in svetovanje

Canis Extra naravno razpršilo proti bolham in pršicam 500ml

 • Proizvajalec:Naturavetal
 • Šifra: 5010
 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • 19,95€
 • Brez DDV: 16,35€
-+

Canis Extra naravno razpršilo proti pasjim bolham in pršicam

 

Naravno sredstvo za nego kožuha za neposredno uporabo pri napadih bolh in pršic. Canis Extra Parasitenkomplex enostavno, hitro in učinkovito lajša draženje kože in je še posebej primerno za občutljivo kožo. Idealno za nego pri nečistočah v dlaki, kot so iztrebki bolh. Deluje osvežujoče, pomirja kožo in krepi naravno zaščitno pregrado kože.

Zakaj posegati po zdravju in okolju škodljivih izdelkih, če lahko kosmatinčka pred nadležnimi zajedavci obvarujemo tudi na naraven način. Canis Extra razpršilo vsebuje Pinus Sylvestris - rastlinski izvleček iz jedra borovega lesa, ki lahko bakterije, mikrobe, glive in viruse odpravi v najkrajšem možnem času! 

Kot izdelek, izključno iz rastlinskih sestavin, je Canis Extra Parasitenkomplex popolnoma brez konzervansov in dodatkov ter tako nestrupen za ljudi in pse. Izdelek ni primeren za nanos na mačke.

Canis Extra naravno razpršilo proti pasjim bolham in pršicam:

 • hitro in enostavno zatira okužbe z bolhami, klopi in pršicami
 • namenjeno tudi za nego nečiste dlake
 • deluje pomirjajoče na kožo in dlako
 • brez kemičnih in ostalih dodatkov, posebej primerno za občutljivo kožo
 • človeku, okolju in psu prijazno

Da se doseže maksimalna možna zaščita pred pasjimi bolhami, pršicami in klopi, svetujemo sočasno uporabo Canis Extra kapljic za preventivno zaščito pred bolhami in klopi pri psih.

 

Če so že prisotne pasje bolhe:

Če se že bolhe pri psih, je psa potrebno najprej okopati z blagim naravnim šamponom za pse ali milom iz kokosovega olja. Šampon pustite na dlaki učinkovati vsaj 5 min, zato da se odstranijo iztrebki bolh (prepoznali jih boste kot majhne črno-rjave pikice) in bolhe (se zadušijo v peni). Nato pa sveže opran kožušček poškropite z naravnim razpršilom Canis Extra Parasitenkomplex. 

 

Bolhe v stanovanju?

Canis Extra Parasitenkomplex naravno razpršilo se lahko uporablja tudi kot razpršilo proti bolham za stanovanje. Če so se bolhe ali pršice nastanile v vašem stanovanju jih lahko zatrete s Canis Extra razpršilom, ki je naravno in s tem človeku, živalim in okolju prijazno.

Klopi, bolhe, pršice, uši, mikroorganizmi in glivice so možni prenašalci nevarnih bolezni, kot so izpuščaji na dlaki, vročica Q, borelioza pri psu, bolečine v ušesih, demodikoza (povzročajo pršice) in vnetne bolezni kože. Z redno uporabo varnih, naravnih antiparazitskih razpršil in kapljic se lahko številnim boleznim učinkovito izognemo. Vsi preparati pred škodljivci (naravni šampon za pse, razpršilo proti pasjim bolham in pršicam, kapljice proti bolham in pršicam) delujejo od živali do živali različno. Učinek naravnih preparatov je odvisen od skrbne in dosledne uporabe. Naravni preparati v živalih ne puščajo toksičnih ostankov, niti v stanovanju ali na ljudeh.

SESTAVINE:

aqua, pinus sylvestris, neem olje, olje čajevca iz kontrolirane biološke pridelave, olje sivke, olje kamnitega bora (Pinus cembra). 

UPORABA:

Pred uporabo močno pretresite!

Pri okužbi z bolhami enkrat dnevno vmasiramo v nasprotni smeri rasti dlake. Kot preventivno sredstvo (v letnih časih večje izpostavljenosti bolham in pršicam) začnemo naravno razpršilo Canis Extra uporabljati 14 dni pred možnostjo okužbe.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
POMEMBNO
Canis Extra Parasitenkomplex naravno razpršilo proti bolham in pršicam je namenjeno vsakodnevni uporabi. Preden se s psom odpravite na daljši sprehod v gozd ali na travnik ga poškropite s Canis Extra razpršilom. Razpršilo s svojim vonjem odganja zunanje zajedavce in ga je potrebno uporabljati še v kombinaciji z drugimi naravnimi izdelki za zaščito pred zajedavci. V primeru bolh, lahko razpršilo uporabljate tudi za čiščenje stanovanja. Izdelek ni primeren za nanos na mačke. 
Mnenja (53)