Canis Plus naravno razpršilo proti bolham in pršicam 500ml

Proizvajalec: Naturavetal
Šifra izdelka: 2201
Razpoložljivost: Na zalogi
19.86 € Brez DDV: 16.27 €
Količina: V košarico
0 mnenj  0 mnenj  •  Napiši mnenje

Canis Plus naravno razpršilo proti pasjim bolham in pršicam

(higiena in nega psa, pasje bolhe, bolhe v stanovanju)

 

Pasje bolhe? Pršice? Bolhe v stanovanje? Ali obstaja naravna zaščita?

 

Zakaj posegati po zdravju in okolju škodljivih izdelkih, če lahko kosmatinčka pred nadležnimi zajedavci obvarujemo tudi na naraven način. Naravno razpršilo za naravno nego psa, namenjeno zatiranju in zdravljenju okužb z bolhami, pršicami (garje), ušmi ter stafilokoki za psa. Canis Plus naravno razpršilo proti pasjim bolham in pršicam vsebuje AQUA Pinus, naraven ekstrakt iz borovih strženov in neem olja za nego psa! Canis Plus razpršilo deluje tudi proti pršicam (garjam). Po raziskavah ekstrakt borovih strženov odpravi bakterije, bolhe, pršice, glivice in viruse v najkrajšem možnem času.

 

Canis Plus naravno razpršilo proti pasjim bolham in pršicam (ušesne garje):

  • hitro in enostavno zatira okužbe z bolhami in pršicami
  • namenjeno tudi za nego nečiste dlake
  • deluje pomirjajoče in lajša vnetje kožuha
  • brez kemičnih in ostalih dodatkov, posebej primerno za občutljivo kožo
  • človeku in psu prijazno

Da se doseže maksimalna možna zaščita pred pasjimi bolhami, pršicami in klopi, svetujemo sočasno uporabo Canis Plus kapljic za preventivno zaščito pred bolhami in klopi pri psih.

 

Če so že prisotne pasje bolhe:

Če se že bolhe pri psih, je psa potrebno najprej skopati z blagim naravnim šamponom za pse ali milom iz kokosovega olja. Šampon za pse pustite na dlaki učinkovati vsaj 5 min, zato da se odstranijo iztrebki bolh (prepoznali jih boste kot majhne črno-rjave pikice, ki lahko povzročajo srbečico pri psu – praskanje psa) in bolhe (se zadušijo v peni). Nato pa sveže opran kožušček poškropite z naravnim razpršilom Canis Plus.

 

 

Bolhe v stanovanju?

Canis Plus naravno razpršilo je tudi razpršilo proti bolham za stanovanje. Če so se bolhe ali pršice nastanile v vašem stanovanju jih lahko zatrete s Canis Plus razpršilom, ki je naravno in s tem človeku, živalim in okolju prijazno.

 

Klopi, bolhe, pršice, uši, mikroorganizmi in glivice so možni prenašalci nevarnih bolezni, kot so izpuščaji na dlaki, vročica Q, borelioza pri psu, bolečine v ušesih, demodikoza (povzročajo pršice) in vnetne bolezni kože. Z redno uporabo varnih, naravnih antiparazitskih razpršil in kapljic se lahko številnim boleznim učinkovito izognemo. Vsi preparati pred škodljivci (naravni šampon za pse, razpršilo proti pasjim bolham in pršicam, kapljice proti bolham in pršicam) delujejo od živali do živali različno. Učinek naravnih preparatov je odvisen od skrbne in dosledne uporabe. Naravni preparati v živalih ne puščajo toksičnih ostankov, niti v stanovanju ali na ljudeh.

SESTAVINE: 

aqua, pinus sylvestris, neem olje, olje čajevca iz kotrolirane biološke pridelave. 

 

UPORABA: 

Pred uporabo močno pretresite!

Pri okužbi z bolhami enkrat dnevno vmasiramo v nasprotni smeri rasti dlake. Kot preventivno sredstvo (v letnih časih večje izpostavljenosti bolham in pršicam) začnemo naravno razpršilo Canis Plus uporabljati 14 dni pred možnostjo okužbe.

 

Ta izdelek še nima mnenj.

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepiši varnostno kodo:Loading...