Potrebujete pomoč?041 601 417
 •  
  Brezplačna dostava nad 39 eur
 •  
  Varen nakup in hitra dostava
 •  
  Z vami že od leta 2011
 •  
  Pomoč in svetovanje

Canis Plus popolna mokra hrana polak, pastinak in mango

 • Proizvajalec:Naturavetal
 • Šifra: 2381
 • Razpoložljivost: Na zalogi

Razpoložljive možnosti

- +
V košarico
- +
V košarico
 • 5,12€
 • Brez DDV: 4,68€

Popolna mokra hrana za pse Canis Plus - POLAK, PASTINAK in MANGO

 

Popoln obrok polak s pastinakom in mangom bo poskrbel za morsko raznovrstnost v pasji skledi. Ribe zagotavljajo dragocene esencialne maščobne kisline, zato je treba z njimi redno obogatiti prehrano. Naša lahko prebavljiva hrana Canis Plus® polak, ki ne vsebuje žit, je alternativa za pse s prehransko občutljivostjo. Polak vsebuje esencialne maščobne kisline omega-3 in omega-6, katerih pozitivne lastnosti so zlasti koristne za srce, kožo, prebavila in sklepe. 

Popolna mokra hrana za pse Canis Plus polak v kombinaciji s pastinakom in mangom je primerna:

 • kot samostojen obrok za pse, še posebej za zelo občutljive pse, nagnjene k pogostim alergijam in intolerancam
 • za pse, ki se hranijo z BARF metodo ali kuhanimi obroki. Canis Plus popolna mokra hrana za pse vsebuje sveže meso in vse potrebne vitamine, minerale in elemente v sledeh, ki so življenjsko pomembni za zdravo in kvalitetno življenje vašega psa. Za BARFarje je to okusen in kakovosten mesni obrok v pločevinkah, idealna rešitev na potovanjih in počitnicah ali kadar potrebujete hiter, enostaven in že pripravljen svež obrok.
 • kot kombinacija pri hranjenju s hladno stiskano suho hrano za pse Canis Plus.
 • za pse, ki jih želite preprosti razvajati in pocarkljati. Popolna mokra hrana z okusom polaka je izvrstnega okusa in s tem najboljša nagrada za vašega kosmatinčka.
 • Naturavetal pasje konzerve mokre hrane so odlične tudi pri dietah in so praktična in zdrava rešitev tudi pri zmanjševanju telesne teže psa.

 

 Naturavetal popolna mokra hrana vsebuje:

 • visok delež svežega mesa, zelenjavo in zelišča visoke kakovosti
 • Kakovostne beljakovine
 • Naravne vitamine in minerale

Naturavetal mokra hrana za pse NE vsebuje:

 • ne vsebuje glutena
 • ne vsebuje sintetično dodanih vitaminov
 • ne vsebuje pšenice, soje in graha
 • ne vsebuje jajc, mleka in mlečnih izdelkov
 • hrana za pse brez žitaric
 • ne vsebuje barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov, polnil

 

Naturavetal mokra hrana za pse Canis Plus polak, pastinak in mango - sestavine

Vse sestavine Naturavetal mokre hrane za pse so kuhane pri nizkih temperaturah v kratkih časovnih intervalih, da se ohranijo vsi naravni vitamini in minerali. Proizvodnja pa poteka pod stalnim laboratorijskim nadzorom.

POLAKPolak spada med bele ribe in je bogat vir esencialnih maščobnih kislin omega-3, kvalitetnih in lahko prebavljivih beljakovin, vitaminom B kompleksa in D3 vitamina. Omega-3 maščobne kisline poskrbijo za zdravo kožo, sijočo dlako, okrepljen imunski sistem in za zdrave kosti in sklepe vašega psa.
PASTINAKPastinak je korenasta zelenjava v sorodu s korenjem. Pastinak je bogati vir vlaknin, ki vzdržujejo zdravo in uravnoteženo črevesno floro. Bogat je tudi z minerali (vsebuje veliko kalcija, selena, magnezija, silicija, fosforja, kalija in bakra), vitamini (predvsem vitamin C, E in B). 
MANGOMango je kralj med sadeži zaradi svojega sočnega okusa in vsebnosti številnih vitaminov (vitamin A, C in vitamini B kompleksa) ter mineralov (najbolj izstopata kalij in magnezij). mango vsebuje tudi veliko vlaknin, največ pektina, ki poskrbi za urejeno prebavo. 
JABOLKOJabolka so polna vlaknin in bogata z vitaminom A in C.

ANALIZA:

surove beljakovine 10,10 %, surove maščobe 6,50%, surovi pepel 2,20 %, surove vlaknine 0,70%, kalcij 0,23%, fosfor 0,20%, vlažnost: 78,00%.

 

SESTAVINE:

polak 67%, pastinak 12%, polakova mesna juha 12%, mango 5%, jabolka 3,5%, koper 0,5%.

 

Medsebojno usklajena formula z odprto deklaracijo omogoča transparentno podajanje vsebovanih sestavin, ki so primerne tudi za zelo občutljive pse.

Mokra hrana za pse Canis Plus polak, pastinak in mango - NAVODILA ZA HRANJENE

Navodila za hranjenje glede na trenutno telesno težo psa:

 • mladi psi, ki še rastejo, cca. 5 - 8% telesne teže, za mladičke in mlade pse je priporočeno dodajanje prehranskega dodatka Canis Extra Aktiv
 • aktivni, odrasli psi, cca. 3 - 5% telesne teže
 • mirni odrasli in starejši psi, cca. 2,5 - 3% telesne teže

Natančna odmera količine dnevnega obroka je odvisna od vrste in starosti psa ter njegove aktivnosti oz. količine energije, ki jo dnevno porabi.

 

Hranjene s popolnimi meniji mokre hrane za pse Canis Plus in s suho hrano Canis Plus

Okusni popolni meniji mokre hrane za pse Canis Plus so tudi idealni za hranjenje v kombinaciji s suho hrano Canis Plus.

Nasvet za razdelitev dnevnega obroka: en obrok vašega psa je sestavljen iz polovice dnevnega odmerka mokrega menija hrane za pse in iz polovice dnevnega odmerka suhe hrane za pse Canis Plus. Npr. odrasel aktiven pes s težo 30 kg v enem obroku dobi 450 g svežega Canis Plus menija, v drugem obroku pa 140 g suhe hrane Canis Plus.

Pridelava

Canis Plus popolna mokra hrana za pse je proizvedena iz svežih in skrbno izbranih visoko kakovostnih sestavin. Naturavetal ima zelo visoko postavljene standarde kakovosti in za doseganje le-teh so vse sestavine pod stalnim nadzorom. V Naturavetal mokri hrani za pse so vse sestavine predelane še sveže - brez dodajanja konzervansov. S posebnim načinom pridelave oz. kuhanja na nizkih temperaturah in skrbnim polnjenjem mesa v pločevinke se hrana naravno konzervira. Popolnoma brez dodanih umetnih konzervansov! S tem lahko zagotovimo najvišjo kakovost, varno hrano, odličen okus z zdravimi in naravnimi hranilnimi snovmi.

 

Trajnost (rok uporabe)

Rok uporabe pločevink Naturavetal je 1 leto od proizvodnje, saj so pločevinke naravno konzervirane z neprodušnim zapiranjem.

 

Shranjevanje

Pločevinke se lahko originalno zaprte shranjuje na sobni temperaturi. Izdelek ne sme biti neposredno izpostavljen sončni svetlobi in visokim temperaturam. Po odprtju je pločevinko potrebno hraniti v hladilniku in jo porabiti v 4-5 dneh (odprto pločevinko pokrijte s folijo za živila ali z namenskimi pokrovi za zaprtje pločevink). V primeru, da količine ne morete porabiti, se lahko vsebino razdeli na več manjših porcij in se zamrzne.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
POMEMBNO
Canis Plus polak s pastinakom in mangom je zares eksotičen okus, ki ga bodo prav zagotovo oboževali vsi kosmatinčki. Polak je bela riba bogata z esencialnimi maščobnimi kislinami, vitamini in minerali. Pastinak v recepturi poskrbi za zdrav vir vlaknin, mango pa poveže vse okuse v uravnoteženo celoto. Polak je nov vir beljakovin, hrana je brez vseh sintetičnih dodatkov in tako je okus izjemno primeren tudi za alergike. 
Mnenja (97)

Oznake: hrana za pse, mokra hrana za pse, naravna hrana za pse, hrana za pse brez žitaric