Potrebujete pomoč?041 601 417
 •  
  Brezplačna dostava nad 39 eur
 •  
  Varen nakup in hitra dostava
 •  
  Z vami že od leta 2011
 •  
  Pomoč in svetovanje

Canis Plus popolna mokra hrana piščanec, proso in korenje

 • Proizvajalec:Naturavetal
 • Šifra: 230
 • Razpoložljivost: Na zalogi

Razpoložljive možnosti

- +
V košarico
- +
V košarico
 • 3,36€
 • Brez DDV: 3,07€

Popolna mokra hrana za pse Canis Plus – PIŠČANEC, PROSO in KORENJE

 

Popolna mokra Canis Plus piščanec s proseno kašo in korenčkom je izjemno lahko prebaljiv obrok, bogat z vlakninami. Služi lahko kot alternativa doma pripravljenemu kuhanemu obroku za pomiritev razdraženega in občutljivega želodca. Hrana je popolnoma brez sintetičnih dodatkov, veziv, stabilizatorjev strukture, polnil in ojačevalcev okusa. 

Popolna mokra hrana za pse je primerna:

 • za pse, ki se hranijo z BARF metodo ali z doma pripravljenimi kuhanimi obroki. Canis Plus popolna mokra hrana za pse vsebuje sveže meso in vse potrebne vitamine, minerale in elemente v sledeh, ki so življenjsko pomembni za zdravo in kvalitetno življenje vašega psa. Za BARFarje je to okusen in kakovosten mesni obrok v pločevinkah, idealna rešitev na potovanjih in počitnicah ali kadar potrebujete hiter, enostaven in že pripravljen svež obrok.
 • kot kombinacija pri hranjenju s hladno stiskano suho hrano za pse Canis Plus.
 • za pse, ki imajo občutljivo prebavo in so nagnjeni k pogostim prebavnim težavam
 • za pse, ki jih želite preprosti razvajati in pocarkljati. Popolna mokra hrana z okusom piščanca je izvrstnega okusa in s tem najboljša nagrada za vašega kosmatinčka.

 

 Naturavetal popolna mokra hrana vsebuje:

 • 100% sveže meso, zelenjavo in zelišča
 • Kakovostne beljakovine
 • Naravne vitamine in minerale

Naturavetal mokra hrana za pse NE vsebuje:

 • ne vsebuje glutena
 • ne vsebuje sintetično dodanih vitaminov
 • ne vsebuje pšenice, soje in graha
 • ne vsebuje jajc, mleka in mlečnih izdelkov
 • hrana za pse brez žitaric
 • ne vsebuje barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov, polnil.

 

Naturavetal mokra hrana za pse - sestavine

Vse sestavine Naturavetal mokre hrane za pse so kuhane pri nizkih temperaturah v kratkih časovnih intervalih, da se ohranijo vsi naravni vitamini in minerali. Proizvodnja pa poteka pod stalnim laboratorijskim nadzorom.

PIŠČANČJE MESO Piščančje meso je zelo ješče meso, hkrati pa odličen vir beljakovin. Za večino psov je piščančje meso dobro prebavljivo, ampak ker se pojavlja povsod in je zelo razširjeno v pasji hrani, imajo psi največ težav prav s piščančjim mesom. Naturavetal mokra hrana za pse vsebuje le kakovostno piščančje meso, zato so tudi alergijske reakcije na Naturavetal piščančjo meso manj pogoste.
NOTRANJI ORGANI V primerjavi z mesom (mišičevjem) so notranji organi veliko bogatejši z minerali in vitamini, vključno z vitamini B kompleksa (vitamini B1, B2, B6, B12 in folno kislino) in D vitaminom. Notranji organi so predvsem bogati z minerali kot so: magnezij, baker, fosfor, jod in železo. Zelo so bogati tudi z esencialnimi maščobnimi kislinam (omega-3 maščobne kisline) in aminokislinami.
PROSO Proso je pražito, ki ne vsebuje težko prebavljivih beljakovin - glutena. Proso je edino žito, ki v želodcu povzroči alkalno (bazično) reakcijo in je zaradi tega primerno tudi za občutljive želodce. Zaradi bazičnega delovanja zavira razvoj »slabih bakterij« in pozitivno vpliva na črevesno floro in druge črevesne bolezni. Proso je zelo bogato z mikrohranili (magnezij, cink, železo,…) in z vitamini B kompleksa. Proso je tudi bogat vir silicija, ki ga najdemo v obliki topne silicijeve kisline. Silicij ima pomembno vlogo pri zmanjševanju težav s kožo in pri zmanjševanju težav povezanih z alergijami. S tem silicij pozitivno vpliva na dlako, kremplje in zobe vašega psa. Silicij ohranja vezivno tkivo elastično in skupaj s kalcijem pomembno prispeva k zdravju kosti in sklepov.
KONOPLJINO OLJEKonopljino olje ima idealno razmerje med omega-3 in omega-6 maščobnimi kislinami in ima pomembno vlogo pri lajšanju težav z artritisom, pomaga pri vneti koži, krepi imunski sistem, povečuje vitalnost vašega psa in stabilizira metabolizem.
KORENJEVsebuje veliko betakarotenov, ki se v telesu pretvorijo v vitamin A, številne vitamine (vitamine D,E,K), minerale in visoko vsebnost vlaknin (pektin), ki skupaj skrbijo za močno in nepoškodovano črevesno sluznico ter urejeno prebavo.
PETERŠILJPeteršilj je bogat z vitamini (vsebuje veliko C vitamina in folne kisline) in minerali (predvsem železa in kalcija). Peteršilj deluje kot dober antioksidant, zaradi svoje visoke vsebnosti klorofila.
REGRATRegrat je odličen antioksidant, vsebuje celo paleto vitaminov, bogat je s fosforjem, železom in številnimi minerali.
ZELENAZelena je bogata z vitamini A, B in C ter minerali, kot so kalcij, kalij, železo in natrij.

ANALIZA:

surove beljakovine 10,90 %, surove maščobe 6,70%, surovi pepel 2,00 %, surove vlaknine 0,60%, kalcij 0,35%, fosfor 0,24%, vlažnost: 76,40%.

 

SESTAVINE:

piščančje meso in piščančji notranji organi 65% (piščančje mišično meso 50%, piščančje srce, piščančji želodčki, piščančji vrat, piščančja jetra) prosena kaša 16%, korenje 8%, piščančja mesna juha 7%, zelena 2%, konopljino olje iz semen 1%, jajčne lupine v prahu 1%,  peteršilj 0,5%, regrat 0,5%.

 

Medsebojno usklajena formula z odprto deklaracijo omogoča transparentno podajanje vsebovanih sestavin, ki so primerne tudi za zelo občutljive pse.

Mokra hrana za pse Canis Plus piščanec, proso in korenje - NAVODILA ZA HRANJENE

Navodila za hranjenje glede na trenutno telesno težo psa:

 • mladi psi, ki še rastejo, cca. 5 - 8% telesne teže, za mladičke in mlade pse je priporočeno dodajanje prehranskega dodatka Canis Extra Aktiv
 • aktivni, odrasli psi, cca. 3 - 5% telesne teže
 • mirni odrasli in starejši psi, cca. 2,5 - 3% telesne teže

Natančna odmera količine dnevnega obroka je odvisna od pasme in starosti psa ter njegove aktivnosti oz. količine energije, ki jo dnevno porabi.

 

Hranjene s popolnimi meniji mokre hrane za pse Canis Plus in s suho hrano Canis Plus

Okusni popolni meniji mokre hrane za pse Canis Plus so tudi idealni za hranjenje v kombinaciji s suho hrano Canis Plus.

Nasvet za razdelitev dnevnega obroka: en obrok vašega psa je sestavljen iz polovice dnevnega odmerka mokrega menija hrane za pse in iz polovice dnevnega odmerka suhe hrane za pse Canis Plus. Npr. odrasel aktiven pes s težo 30 kg v enem obroku dobi 450 g svežega Canis Plus menija, v drugem obroku pa 140 g suhe hrane Canis Plus.

Pridelava

Canis Plus popolna mokra hrana za pse je proizvedena iz svežih in skrbno izbranih visoko kakovostnih sestavin. Naturavetal ima zelo visoko postavljene standarde kakovosti in za doseganje le-teh so vse sestavine pod stalnim nadzorom. V Naturavetal mokri hrani za pse so vse sestavine predelane še sveže - brez dodajanja konzervansov. S posebnim načinom pridelave oz. kuhanja na nizkih temperaturah in skrbnim polnjenjem mesa v pločevinke se hrana naravno konzervira. Popolnoma brez dodanih umetnih konzervansov! S tem lahko zagotovimo najvišjo kakovost, varno hrano, odličen okus z zdravimi in naravnimi hranilnimi snovmi.

 

Trajnost (rok uporabe)

Rok uporabe pločevink Naturavetal je 1 leto od proizvodnje, saj so pločevinke naravno konzervirane z neprodušnim zapiranjem.

 

Shranjevanje

Pločevinke se lahko originalno zaprte shranjuje na sobni temperaturi. Izdelek ne sme biti neposredno izpostavljen sončni svetlobi in visokim temperaturam. Po odprtju je pločevinko potrebno hraniti v hladilniku in jo porabiti v 4-5 dneh (odprto pločevinko pokrijte s folijo za živila ali z namenskimi pokrovi za zaprtje pločevink). V primeru, da količine ne morete porabiti, se lahko vsebino razdeli na več manjših porcij in se zamrzne.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
POMEMBNO
Canis Plus mokra hrana v pločevinki okus piščanca vsebuje piščančje mišično meso in notranje organe piščanca (srce, želodec, vrat, jetra). Meso v pravo gurmansko doživetje povezuje prosena kaša, korenček in regrat. Hrana, ki je nežno kuhana na pari v kratkih časovnih intervalih, z odprto deklaracijo, kjer so jasno navedene vse posamezne sestavine v pripadajočih deležih. 
Mnenja (113)

Oznake: hrana za pse, mokra hrana za pse, hrana za pse brez žitaric, naravna hrana za pse