Potrebujete pomoč?041 601 417
 •  
  Brezplačna dostava nad 39 eur
 •  
  Varen nakup in hitra dostava
 •  
  Z vami že od leta 2011
 •  
  Pomoč in svetovanje

Canis Plus popolna mokra hrana konj, bučke in buča

 • Proizvajalec:Naturavetal
 • Šifra: 2335
 • Razpoložljivost: Na zalogi

Razpoložljive možnosti

- +
V košarico
- +
V košarico
 • 5,95€
 • Brez DDV: 5,43€

Popolna mokra hrana za pse Canis Plus - KONJ, BUČKE in BUČA

 

Canis Plus popoln meni s konjem, bučkami in bučo je še posebej priporočljiv za alergike, vsekakor pa je to obrok, v katerem lahko uživajo popolnoma vsi kosmatinci. Obrok je uravnotežen, vendar sestavljen iz preprostih sestavin. Malo različnih sestavin v uravnoteženem receptu zagotavlja, da zlasti alergiki zelo dobro prenašajo hrano.

Popolna mokra hrana za pse Canis Plus konj, bučke in buča je primerna:

 • kot samostojen obrok za pse, še posebej za pse nagnjene k pogostim alergijam in intolerancam
 • za pse, ki se hranijo z BARF metodo ali za pse hranjene z doma pripravljeno, kuhano hrano. Canis Plus popolna mokra hrana za pse vsebuje sveže meso in vse potrebne vitamine, minerale in elemente v sledeh, ki so življenjsko pomembni za zdravo in kvalitetno življenje vašega psa. Za BARFarje je to okusen in kakovosten mesni obrok v pločevinkah, idealna rešitev na potovanjih in počitnicah ali kadar potrebujete hiter, enostaven in že pripravljen svež obrok.
 • kot kombinacija pri hranjenju s hladno stiskano suho hrano za pse Canis Plus.
 • za pse, ki jih želite preprosti razvajati in pocarkljati. Popolna mokra hrana z okusom konja je izvrstnega okusa in s tem najboljša nagrada za vašega kosmatinčka.
 • za pse nagnjene k alergijam in intolerancah

 

 Naturavetal popolna mokra hrana vsebuje:

 • visok delež svežega mesa, zelenjavo in zelišča visoke kakovosti
 • Kakovostne beljakovine
 • Naravne vitamine in minerale

Naturavetal mokra hrana za pse NE vsebuje:

 • ne vsebuje glutena
 • ne vsebuje sintetično dodanih vitaminov
 • ne vsebuje pšenice, soje in graha
 • ne vsebuje jajc, mleka in mlečnih izdelkov
 • hrana za pse brez žitaric
 • ne vsebuje barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov, polnil

 

Naturavetal mokra hrana za pse Canis Plus konj, bučke in buča - sestavine

Vse sestavine Naturavetal mokre hrane za pse so kuhane pri nizkih temperaturah v kratkih časovnih intervalih, da se ohranijo vsi naravni vitamini in minerali. Proizvodnja pa poteka pod stalnim laboratorijskim nadzorom.

KONJSKO MESO (mišično meso)Konjsko meso velja za zelo hranljivo in okusno za psa. Konjsko meso je še posebej primerno za pse, ki so alergični na druge vrste mesa. Konjsko meso, v primerjavi z ostalimi vrstami mesa vsebuje manj maščob in ima zaradi tega manjšo kalorično vrednost. Konjsko meso je bogato z železom in vitamini B kompleksa. 
NOTRANJI ORGANI KONJAV primerjavi z mesom (mišičevjem) so notranji organi veliko bogatejši z minerali in vitamini, vključno z vitamini B kompleksa (vitamini B1, B2, B6, B12 in folno kislino) in D vitaminom. Notranji organi so predvsem bogati z minerali kot so: magnezij, baker, fosfor, jod in železo. Zelo so bogati tudi z esencialnimi maščobnimi kislinam (omega-3 maščobne kisline) in aminokislinami.
BUČKEBučke vsebujejo številne vitamine (vitamin C, vitamin E, vitamine B kompleksa), minerale (kalij, fosfor, magnezij) in betakaroten. Bučke so zelo lahko prebavljive in se priporočajo pri težavah s prebavo.
BUČABuče pozitivno vplivajo na pasjo prebavo in sečila. Bogate so z vitaminom A, vlakninami in beta karotenom.
LOSOSOVO OLJELososovo olje vsebuje esencialne maščobne kisline (omega-3 in omega-6 maščobne kisline) in antioksidante. Omega -3 maščobne kisline so življenjskega pomena za možgane, srce in ožilje. Lososovo olje daje hrani dober okus, pomaga pri prebavnih motnjah in omogoča boljši izkoristek hranil v črevesju. Lososovo olje skrbi za zdravo kožo in lepo sijočo dlako, hkrati pa podpira imunski sistem organizma in zavira vnetja.
JAJČNE LUPINE V PRAHUJajčne lupine v prahu so naravni vir kalcija za uravnoteženo prehrano. Jajčne lupine vzpostavijo ravnovesje s fosforjem, ki ga psi dobijo z zaužitjem mesa.

ANALIZA:

surove beljakovine 12,00 %, surove maščobe 6,00%, surovi pepel 2,00 %, surove vlaknine 0,50%, kalcij 0,21%, fosfor 0,18%, vlažnost: 77,00%.

 

SESTAVINE:

Konjsko meso in notranji organi konja 66% (konjsko mišično meso 70%, konjsko srce 12%, konjska jetra 7%, konjski želodec 6%, konjska pljuča 5%), bučke 13%, konjska mesna juha 12%, buča 8%, lososovo olje 0,5%, jajčne lupine v prahu 0,5%.

Medsebojno usklajena formula z odprto deklaracijo omogoča transparentno podajanje vsebovanih sestavin, ki so primerne tudi za zelo občutljive pse.

Mokra hrana za pse Canis Plus konj, bučke in buča - NAVODILA ZA HRANJENE

Navodila za hranjenje glede na trenutno telesno težo psa:

 • mladi psi, ki še rastejo, cca. 5 - 8% telesne teže, za mladičke in mlade pse je priporočeno dodajanje prehranskega dodatka Canis Extra Aktiv
 • aktivni, odrasli psi, cca. 3 - 5% telesne teže
 • mirni odrasli in starejši psi, cca. 2,5 - 3% telesne teže

Natančna odmera količine dnevnega obroka je odvisna od vrste in starosti psa ter njegove aktivnosti oz. količine energije, ki jo dnevno porabi.

 

Hranjene s popolnimi meniji mokre hrane za pse Canis Plus in s suho hrano Canis Plus

Okusni popolni meniji mokre hrane za pse Canis Plus so tudi idealni za hranjenje v kombinaciji s suho hrano Canis Plus.

Nasvet za razdelitev dnevnega obroka: en obrok vašega psa je sestavljen iz polovice dnevnega odmerka mokrega menija hrane za pse in iz polovice dnevnega odmerka suhe hrane za pse Canis Plus. Npr. odrasel aktiven pes s težo 30 kg v enem obroku dobi 450 g svežega Canis Plus menija, v drugem obroku pa 140 g suhe hrane Canis Plus.

Pridelava

Canis Plus popolna mokra hrana za pse je proizvedena iz svežih in skrbno izbranih visoko kakovostnih sestavin. Naturavetal ima zelo visoko postavljene standarde kakovosti in za doseganje le-teh so vse sestavine pod stalnim nadzorom. V Naturavetal mokri hrani za pse so vse sestavine predelane še sveže - brez dodajanja konzervansov. S posebnim načinom pridelave oz. kuhanja na nizkih temperaturah in skrbnim polnjenjem mesa v pločevinke se hrana naravno konzervira. Popolnoma brez dodanih umetnih konzervansov! S tem lahko zagotovimo najvišjo kakovost, varno hrano, odličen okus z zdravimi in naravnimi hranilnimi snovmi.

 

Trajnost (rok uporabe)

Rok uporabe pločevink Naturavetal je 1 leto od proizvodnje, saj so pločevinke naravno konzervirane z neprodušnim zapiranjem.

 

Shranjevanje

Pločevinke se lahko originalno zaprte shranjuje na sobni temperaturi. Izdelek ne sme biti neposredno izpostavljen sončni svetlobi in visokim temperaturam. Po odprtju je pločevinko potrebno hraniti v hladilniku in jo porabiti v 4-5 dneh (odprto pločevinko pokrijte s folijo za živila ali z namenskimi pokrovi za zaprtje pločevink). V primeru, da količine ne morete porabiti, se lahko vsebino razdeli na več manjših porcij in se zamrzne.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
POMEMBNO
Canis Plus mokra hrana z okusom konja je monoproteinska in ima preprosto ter enostavno sestavo. Konjsko meso dopolnjuje buča in bučke. Takšna struktura hrane omogoča, da je le-ta izjemno primerna tudi za alergične in občutljive pse. Konjsko meso spada med nove beljakovinske vire, buča in bučke pa poskrbijo za ustrezen delež vlaknin, vitaminov in mineralov. Mokra hrana konj, buča in bučke je tudi izjemnega okusa in med psi zelo ješča. 
Mnenja (101)

Oznake: hrana za pse, mokra hrana za pse, naravna hrana za pse, hrana za pse brez žitaric