Potrebujete pomoč?041 601 417
 •  
  Brezplačna dostava nad 39 eur
 •  
  Varen nakup in hitra dostava
 •  
  Z vami že od leta 2011
 •  
  Pomoč in svetovanje

Canis Plus popolna mokra hrana divjačina, ajda in gozdne jagode

 • Proizvajalec:Naturavetal
 • Šifra: 2316
 • Razpoložljivost: Na zalogi

Razpoložljive možnosti

- +
V košarico
- +
V košarico
 • 3,46€
 • Brez DDV: 3,16€

Popolna mokra hrana za pse Canis Plus – DIVJAČINA, AJDA in GOZDNE JAGODE

 

Popolni meni Canis Plus divjačina z ajdo in gozdnimi sadeži se izjemno približa prvotnemu plenu, saj je bila divjad je na volčjem jedilniku že od nekdaj. Naš Canis Plus® popoln obrok divjačina z brezglutensko ajdo, hruško in gozdnimi sadeži prinaša divjino v sklede velikih in malih psov. Naša posebna receptura z divjačino ponuja možnost hranjenja vsestranske in vrsti primerne hrane, s čimer psu ponudimo še več raznolikosti. 

Popolna mokra hrana za pse je primerna:

 • za samostojno hranjenje, saj je obrok uravnotežen
 • za pse, ki se hranijo z BARF ali z doma pripravljenimi kuhanimi obroki. Canis Plus popolna mokra hrana za pse vsebuje sveže meso in vse potrebne vitamine, minerale in elemente v sledeh, ki so življenjsko pomembni za zdravo in kvalitetno življenje vašega psa. Za BARFarje je to okusen in kakovosten mesni obrok v pločevinkah, idealna rešitev na potovanjih in počitnicah ali kadar potrebujete hiter, enostaven in že pripravljen svež obrok.
 • kot kombinacija pri hranjenju s hladno stiskano suho hrano za pse Canis Plus.
 • za pse, ki so nagnjeni k alergijam.
 • za pse, ki jih želite preprosti razvajati in pocarkljati. Popolna mokra hrana z okusom divjačine je izvrstnega okusa in s tem najboljša nagrada za vašega kosmatinčka.

 

 Naturavetal popolna mokra hrana vsebuje:

 • 100% sveže meso, zelenjavo in zelišča
 • Kakovostne beljakovine
 • Naravne vitamine in minerale

Naturavetal mokra hrana za pse NE vsebuje:

 • ne vsebuje glutena
 • ne vsebuje sintetično dodanih vitaminov
 • ne vsebuje pšenice, soje in graha
 • ne vsebuje jajc, mleka in mlečnih izdelkov,
 • hrana za pse brez žitaric
 • ne vsebuje barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov, polnil.

 

Naturavetal mokra hrana za pse - sestavine

Vse sestavine Naturavetal mokre hrane za pse so kuhane pri nizkih temperaturah v kratkih časovnih intervalih, da se ohranijo vsi naravni vitamini in minerali. Proizvodnja pa poteka pod stalnim laboratorijskim nadzorom.

DIVJAČINA (mišično meso)Divjačina je pusto meso, ki je bogato z različnimi hranilnimi snovmi, z vitamini B kompleksa in z železom. Vsebuje esencialne aminokisline v odličnem razmerju, tako da se lahko zelo hitro vgradijo v mišično maso. Meso divjačine vsebuje tudi omega-3 in omega-6 maščobne kisline v ustrezne razmerju in vsebuje manj nasičenih maščob od ostalih vrst mesa.
NOTRANJI ORGANIV primerjavi z mesom (mišičevjem) so notranji organi veliko bogatejši z minerali in vitamini, vključno z vitamini B kompleksa (vitamini B1, B2, B6, B12 in folno kislino) in D vitaminom. Notranji organi so predvsem bogati z minerali kot so: magnezij, baker, fosfor, jod in železo. Zelo so bogati tudi z esencialnimi maščobnimi kislinam (omega-3 maščobne kisline) in aminokislinami.
AJDAAjda ni žito, temveč spada v družino rastlin dresnovk in je s tem v sorodu z rabarbaro. Ajda ne vsebuje glutena in je popolno beljakovinsko živilo, saj vsebuje vseh osem esencialnih aminokislin, pa tudi rutin, ki krepi krvni obtok. Rutin je tudi odličen antioksidant in podpira delovanje C – vitamina. Vsebuje veliko železa, magnezija in nekatere vitamine B kompleksa.
GOZDNE JAGODEMešanica gozdnih jagod skrbi za vse vitamine in minerale v popolnem obroku mokre hrane Naturavetal. Mešanica gozdnih jagod je bogata s C-vitaminom in s številnimi antioksidanti, ki imajo pomembno vlogo pri krepitvi imunskega sistema.
HRUŠKAHruške so bogate z vlakninami, pektinom in kalijem.
KONOPLJINO OLJEKonopljino olje ima idealno razmerje med omega-3 in omega-6 maščobnimi kislinami in lahko ima pomembno vlogo pri lajšanju težav z artritisom, pomaga pri vneti koži, krepi imunski sistem, povečuje vitalnost vašega psa in stabilizira metabolizem.
PETERŠILJPeteršilj je bogat vir vitaminov (vsebuje veliko C-vitamina in folne kisline) in mineralov (predvsem železa in kalcija). Peteršilj deluje tudi kot dober antioksidant, zaradi visoke vsebnosti klorofila. Pri psu pomaga pri bolečih sklepih in pri vzdrževanju zdravih sečil.
TIMIJANZelišče, ki skrbi za prebavo in zdravo črevesje, saj ustvarja neprijetno okolje za zajedavce.

ANALIZA:

surove beljakovine 10,80 %, surove maščobe 6,20%, surove vlaknine 0,60%, surovi pepel 1,80 %, kalcij 0,21%, fosfor 0,17%, vlažnost: 76,90%.

 

SESTAVINE:

divjačinsko meso - mišičevje 35% in notranji organi 34% (srna, jelen in divji prašič), divjačinska mesna juha 10%, ajda 10%, mešanica gozdnih jagod 4%, hruška 4%, konopljino olje iz semen 1%, jajčne lupine v prahu 1%, peteršilj 0,5%, timijan 0,5%.

 

Medsebojno usklajena formula z odprto deklaracijo omogoča transparentno podajanje vsebovanih sestavin, ki so primerne tudi za zelo občutljive pse.

Mokra hrana za pse Canis Plus divjačina, ajda in gozdne jagode - NAVODILA ZA HRANJENE

Navodila za hranjenje glede na trenutno telesno težo psa:

 • mladi psi, ki še rastejo, cca. 5 - 8% telesne teže, za mladičke in mlade pse je priporočeno dodajanje prehranskega dodatka Canis Extra Aktiv
 • aktivni, odrasli psi, cca. 3 - 5% telesne teže
 • mirni odrasli in starejši psi, cca. 2,5 - 3% telesne teže

Natančna odmera količine dnevnega obroka je odvisna od vrste in starosti psa ter njegove aktivnosti oz. količine energije, ki jo dnevno porabi.

 

Hranjene s popolnimi meniji mokre hrane za pse Canis Plus in s suho hrano Canis Plus

Okusni popolni meniji mokre hrane za pse Canis Plus so tudi idealni za hranjenje v kombinaciji s suho hrano Canis Plus.

Nasvet za razdelitev dnevnega obroka: en obrok vašega psa je sestavljen iz polovice dnevnega odmerka mokrega menija hrane za pse in iz polovice dnevnega odmerka suhe hrane za pse Canis Plus. Npr. odrasel aktiven pes s težo 30 kg v enem obroku dobi 450 g svežega Canis Plus menija, v drugem obroku pa 140 g suhe hrane Canis Plus.

Pridelava

Canis Plus popolna mokra hrana za pse je proizvedena iz svežih in skrbno izbranih visoko kakovostnih sestavin. Naturavetal ima zelo visoko postavljene standarde kakovosti in za doseganje le-teh so vse sestavine pod stalnim nadzorom. V Naturavetal mokri hrani za pse so vse sestavine predelane še sveže - brez dodajanja konzervansov. S posebnim načinom pridelave oz. kuhanja na nizkih temperaturah in skrbnim polnjenjem mesa v pločevinke se hrana naravno konzervira. Popolnoma brez dodanih umetnih konzervansov! S tem lahko zagotovimo najvišjo kakovost, varno hrano, odličen okus z zdravimi in naravnimi hranilnimi snovmi.

 

Trajnost (rok uporabe)

Rok uporabe pločevink Naturavetal je 1 leto od proizvodnje, saj so pločevinke naravno konzervirane z neprodušnim zapiranjem.

 

Shranjevanje

Pločevinke se lahko originalno zaprte shranjuje na sobni temperaturi. Izdelek ne sme biti neposredno izpostavljen sončni svetlobi in visokim temperaturam. Po odprtju je pločevinko potrebno hraniti v hladilniku in jo porabiti v 4-5 dneh (odprto pločevinko pokrijte s folijo za živila ali z namenskimi pokrovi za zaprtje pločevink). V primeru, da količine ne morete porabiti, se lahko vsebino razdeli na več manjših porcij in se zamrzne.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
POMEMBNO
Canis Plus divjačina z gozdnimi jagodami in hruško je izvrstnega okusa. Okus je izjemno primeren za vse naješče pse, kar jih bo takšna kombinacija okusov in vonjev zagotovo premamila. Pločevinka vsebuje kar 69% divjačinskega mesa od srne, jelena in divjega prašiča. Meso skupaj z gozdnimi sadeži povezuje ajdova kaša v uravnoteženo celoto. 
Mnenja (167)

Oznake: hrana za pse, naravna hrana za pse, mokra hrana za pse, hrana za pse brez žitaric