Potrebujete pomoč?041 601 417
 •  
  Brezplačna dostava nad 39 eur
 •  
  Varen nakup in hitra dostava
 •  
  Z vami že od leta 2011
 •  
  Pomoč in svetovanje

Canis Plus 100% račje meso

 • Proizvajalec:Naturavetal
 • Šifra: 261
 • Razpoložljivost: Na zalogi

Razpoložljive možnosti

- +
V košarico
- +
V košarico
 • 3,30€
 • Brez DDV: 3,01€

Dopolnilna mokra hrana CANIS PLUS 100% RAČJE MESO

 

Naša hrana Canis Plus® račje meso brez žit vsebuje 100 % račje meso in notranje organe race za usmerjeno hranjenje psov, občutljivih na posamezne sestavine. Našo hrano 100% račje meso lahko uporabite za sestavo uravnoteženega obroka, za kombinirano hranjenje z našimi hladno stiskanimi peleti ali kot slasten priboljšek. Aromatično temno račje meso ima močan okus, zato je še posebej priljubljeno med pasjimi gurmani. K temu prispeva tudi povečana vsebnost maščob v mokri hrani, ki zagotavlja še dodatno porcijo energije.

Canis Plus 100% račje meso kuhano na pari je primerno:

 • za pse, ki se hranijo z BARF metodo. Ker hranite psa s 100% mesom, se je potrebno zavedati, da mu morate, k prehrani dodajati tudi življenjsko pomembne vitamine, minerale in elemente rastlinskega izvora. To lahko naredite sami, tako da k prehrani psa dodate sadje in zelenjavo, lahko pa si pomagate z že pripravljeno naravno mešanico kosmičev Canis Plus Top Fit Mix ali Canis Plus Vit/Min in Canis Plus jajčne lupine v prahu za kalcij. Prav tako je za uravnotežen obrok potreben dodatek kakovostnega olja.
 • kot zdrav dodatek pri hranjenju s hladno stiskano suho hrano za pse Canis Plus.
 • za pse, ki so nagnjeni k alergijam in prehranskim intolerancam
 • za pse, ki jih želite preprosti razvajati in pocarkljati. Mokra hrana z okusom račke je izvrstnega okusa in s tem najboljša nagrada za vašega kosmatinčka. Odlična malica med obroki.

 

Naturavetal dopolnilna mokra hrana vsebuje:

 • 100% sveže račje mišično meso in notranje organe race
 • Kakovostne beljakovine
 • Naravne vitamine in minerale

Naturavetal mokra hrana NE vsebuje:

 • ne vsebuje glutena
 • ne vsebuje sintetično dodanih vitaminov
 • ne vsebuje pšenice, soje in mlečnih izdelkov,
 • hrana za pse brez žitaric
 • ne vsebuje barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov, polnil

 

Canis Plus 100% račje meso - sestavine

Vse sestavine so kuhane na pari pri nizkih temperaturah v kratkih časovnih intervalih, da se ohranijo vsi naravni vitamini in minerali. Proizvodnja poteka pod stalnim laboratorijskim nadzorom.

Račje meso
Račje meso je primerno tudi za pse, ki trpijo za alergijami. Račje meso je pravo gurmansko razvajanje za psa, ki vsebuje vsa potrebna hranila, vitamine in minerale. Račje meso vsebuje nekoliko več maščobe v primerjavi s piščančjim mesom. Tudi račje meso spada pod perutnino, ampak za razliko od piščanca je račje meso temno perutninsko meso, zato je tudi sestava popolnoma drugačna.

Notranji organi race
V primerjavi z mesom (mišičevjem) so notranji organi veliko bogatejši z minerali in vitamini, vključno z vitamini B kompleksa (vitamini B1, B2, B6, B12 in folno kislino) in D vitaminom. Notranji organi so predvsem bogati z minerali kot so: magnezij, baker, fosfor, jod in železo. Zelo so bogati tudi z esencialnimi maščobnimi kislinam (omega-3 maščobne kisline) in aminokislinami.

 • SRCE: Srce oz. srčna mišica je nekoliko težje in bolj gosto meso, ki vsebuje več beljakovin kot navadno mišično meso in več hranil. Srce je zelo bogato s koencimom Q10, ki je nujen pri pravilnem delovanju srca in pri pravilnem razvoju celic. Srce je bogato tudi s fosforjem, cinkom in selenom. Meso srčne mišice je prav tako bogat vir kolagena in elastina, ki sta pomembna za sklepe.
 • JETRA: Jetra so bogat vir vitaminov B kompleksa (še posebej s folno kislino in vitaminom B12), vitamina A in vitaminov E, D in K. Jetra vsebujejo tudi ogromno železa in fosforja ter so bogat vir maščobnih kislin in aminokislin. Vitamin B12 skrbi za zdravo živčevje, vitamin A pa za dober vid in imunski sistem. Železo kot ključni dejavnik pri tvorbi hemoglobina skrbi za pravilno delovanje možganov in aktivnost mišic.

 

Dopolnilna mokra hrana + suha hrana Canis Plus

Mokra hrana 100% račje meso je namenjene tudi prehrani v kombinaciji z našo suho hrano za pse Canis Plus. Dnevni obrok razdelite tako, da pes zjutraj dobi obrok mokre hrane (1/3 dnevne količine) ter zvečer suho hrano Canis Plus (2/3 dnevne količine). 

ANALIZA:

surove beljakovine 11,10 %, surove maščobe 8,50%, surovi pepel 1,30 %, surove vlaknine 0,80%, kalcij 0,25%, fosfor 0,19%, vlažnost: 78,60 %.

 

SESTAVINE:

račje meso in notranji organi race 100% (40% račjega mišičnega mesa, račje srce, račji želodec, račji vrat, račja mesna juha, račja jetra).

100% račje meso - Navodila za hranjenje z dopolnilno mokro hrano za pse Naturavetal

Canis Plus® 100% račje meso v pločevinki ni popoln/uravnotežen obrok, ampak ga je treba dopolniti s prilogami, če želimo Canis Plus® 100% račje meso hraniti kot glavni obrok. V tem primeru mora mesni del obroka predstavljati 70%, dopolnjen s 30% različne zelenjave, sadja in zelišč ter virom kalcija in dodatkom olja, da se ustvari popoln obrok. To razmerje 70:30 velja za zdrave pse. Razmerje se lahko razlikuje za pse, ki trpijo za različnimi boleznimi - v tem primeru se obrnite na nas za nasvet.

Naslednje tabele prikazujejo količine mokre hrane Canis Plus® 100% račje meso v pločevinki glede na telesno težo psa v primeru, da pločevinka predstavlja glavni obrok. Tabele se napisane za kombinirano hranjenje s Canis Plus® Vit / Min kosmiči ali Top-Fit-Mix kosmiči v razmerju 70 : 30 in pomembni prehranskimi dodatki (vse BARF prehranske dodatke najdete v kategoriji BARF dodatki).

 

Canis Plus® 100% račje meso v pločevinki kot glavni obrok za zdrave, odrasle, normalno aktivne pse, ki bi morali dnevno zaužiti 3% hrane glede na telesno težo:

Trenutna telesna teža psa  Količina pločevinke / dan  Količina kosmičev na dan (suhih)  
5 kg105 g15 g
10 kg210 g30 g
15 kg315 g45 g
20 kg420 g60 g
25 kg525 g75 g
30 kg630 g90 g
35 kg735 g105 g
40 kg840 g120 g
45 kg945 g135 g
50 kg1050 g150 g
60 kg1260 g180 g
70 kg1470 g210 g

 

Suhe Canis Plus® Vit / Min kosmiče ali Top-Fit-Mix kosmiče namočimo v vodi vsaj 15 minut in nato zmešamo z mesom. K obroku je potrebno dodati še vir kalcija (Canis Extra BIO jajčne lupine v prahu ali Canis Extra apnenčasta alga) in kakovostno olje (lososovo olje, konopljino olje, ribje olje,…)

 

Canis Plus® 100% račje meso v pločevinki kot glavni obrok za mlade pse in nadpovprečno aktivne pse, ki bi morali dnevno zaužiti 5% hrane glede na telesno težo:

Trenutna telesna teža psa  Količina pločevinke / dan  Količina kosmičev na dan (suhih)  
5 kg175 g25 g
10 kg350 g50 g
15 kg525 g75 g
20 kg700 g100 g
25 kg875 g125 g
30 kg1050 g150 g
35 kg1225 g175 g
40 kg1400 g200 g
45 kg1575 g225 g
50 kg1750 g250 g
60 kg2100 g300 g
70 kg2450 g350 g

 

Če želite lahko zelenjavno – sadni del pripravite sami, brez uporabe kosmičev. Priporočamo, da ohranite razmerje 70% račjega mesa in 30% zelenjavne priloge. Dopolnilno mokro hrano Canis Plus® 100% račje meso lahko dodajate kot zdrav dodatek pri hranjenju s hladno stiskano suho hrano za pse Canis Plus. Dnevni obrok se lahko razdeli tako, da pes dobi obrok mokre hrane (1/3 dnevne količine) ter obrok suhe hrane Canis Plus (2/3 dnevne količine).

 

Dopolnilno mokro hrano z okusom race lahko psu ponudite kot "super nagrado" med učenjem različnih trikov ali na treningih v različnih disciplinah.

 

Pridelava

Canis Plus popolna mokra hrana za pse je proizvedena iz svežih in skrbno izbranih visoko kakovostnih sestavin. Naturavetal ima zelo visoko postavljene standarde kakovosti in za doseganje le-teh so vse sestavine pod stalnim nadzorom. V Naturavetal mokri hrani za pse so vse sestavine predelane še sveže - brez dodajanja konzervansov. S posebnim načinom pridelave oz. kuhanja na nizkih temperaturah in skrbnim polnjenjem mesa v pločevinke se hrana naravno konzervira. Popolnoma brez dodanih umetnih konzervansov! S tem lahko zagotovimo najvišjo kakovost, varno hrano, odličen okus z zdravimi in naravnimi hranilnimi snovmi.

 

Trajnost (rok uporabe)

Rok uporabe pločevink Naturavetal je 1 leto od proizvodnje, saj so pločevinke naravno konzervirane z neprodušnim zapiranjem.

 

Shranjevanje

Pločevinke se lahko originalno zaprte shranjuje na sobni temperaturi. Izdelek ne sme biti neposredno izpostavljen sončni svetlobi in visokim temperaturam. Po odprtju je pločevinko potrebno hraniti v hladilniku in jo porabiti v 4-5 dneh (odprto pločevinko pokrijte s folijo za živila ali z namenskimi pokrovi za zaprtje pločevink). V primeru, da količine ne morete porabiti, se lahko vsebino razdeli na več manjših porcij in se zamrzne.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
POMEMBNO
100% račje meso v pločevinki je sestavljeno iz miščinega mesa race in notranjih organov race. Pločevinka je monoproteinska dopolnilna hrana. Za sestavo uravnoteženega obroka je potrebno dodati še zelenjavno - rastlinski del, kakovostno olje in vir kalcija. Pločevinko race lahko uporabljate v kombinaciji s suho hladno stiskano hrano ali kot poslastico med obroki, v tem primeru ni potrebe po dodajanju živil k mokri hrani. 
Mnenja (101)

Oznake: mokra hrana za pse, hrana za pse, hrana za pse brez žitaric, naravna hrana za pse