Canis Plus 100% račje meso

Proizvajalec: Naturavetal
Šifra izdelka: 252
Razpoložljivost: Na zalogi
2.75 € Brez DDV: 2.51 €

Možnosti


* Pakiranje:Količina: V košarico
0 mnenj  0 mnenj  •  Napiši mnenje

Dopolnilna mokra hrana za pse CANIS PLUS 100% RAČJE MESO

 

Dopolnilna mokra hrana za pse iz 100% račjega mesa je primerna:

 • za pse, ki se hranijo z BARF metodo. Ker hranite psa s 100% mesom, se je potrebno zavedati, da mu morate, k prehrani dodajati tudi življenjsko pomembne vitamine, minerale in elemente rastlinskega izvora. To lahko naredite sami, da k prehrani psa dodate sadje in zelenjavo, lahko pa si pomagate z že pripravljeno naravno mešanico kosmičev Canis Plus Top Fit Mix ali Canis Plus Vit/Min in Canis Plus jajčne lupine v prahu za kalcij.  Za BARFarje je to okusen in kakovosten mesni obrok v pločevinkah, idealna rešitev na potovanjih in počitnicah.
 • kot zdrav dodatek pri hranjenju s hladno stiskano suho hrano za pse Canis Plus.
 • za pse, ki so nagnjeni k alergijam in za pse z ledvičnimi težavami.
 • za pse, ki jih želite preprosti razvajati in pocarkljati. Mokra hrana z okusom račke je izvrstnega okusa in s tem najboljša nagrada za vašega kosmatinčka. Odlična malica med obroki. 
 • Naturavetal pasje konzerve mokre hrane so odlične tudi pri dietah in so praktična ter zdrava rešitev pri zmanjševanju telesne teže psa.

 

Naturavetal dopolnilna mokra hrana vsebuje:

 • 100% sveže račje meso
 • Kakovostne beljakovine
 • Kakovostne sestavine, ki so primerne tudi za prehrano ljudi

 

Naturavetal mokra hrana za pse NE vsebuje:

 • ne vsebuje glutena
 • ne vsebuje pšenice, soje in mlečnih izdelkov,
 • hrana za pse brez žitaric
 • ne vsebuje barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov, polnil
 • ne vsebuje živalskih in rastlinskih stranskih proizvodov,
 • brez gensko spremenjenih organizmov (GSO).

 

Dopolnilna mokra hrana z okusom račke je primerna tudi za mačke. Ker so mačke 100% mesojede živali, priporočamo hranjenje v kombinaciji s popolno mačjo hrano.

 

Naturavetal mokra hrana za pse Canis Plus 100% račje meso - sestavine

 

Vse sestavine Naturavetal mokre hrane za pse so kuhane pri nizkih temperaturah v kratkih časovnih intervalih, da se ohranijo vsi naravni vitamini in minerali. Proizvodnja poteka pod stalnim laboratorijskim nadzorom.

 

Notranji organi:

V primerjavi z mesom (mišičevjem) so notranji organi veliko bogatejši z minerali in vitamini, vključno z vitamini B kompleksa (vitamini B1, B2, B6, B12 in folno kislino) in D vitaminom. Notranji organi so predvsem bogati z minerali kot so: magnezij, baker, fosfor, jod in železo. Zelo so bogati tudi z esencialnimi maščobnimi kislinam (omega-3 maščobne kisline) in aminokislinami.

 

Srce:

Srce oz. srčna mišica je nekoliko težje in bolj gosto meso, ki vsebuje več beljakovin kot navadno mišično meso in več hranil. Srce je zelo bogato s koencimom Q10, ki je nujen pri pravilnem delovanju srca in pri pravilnem razvoju celic. Srce je bogato tudi s fosforjem, cinkom in selenom. Meso srčne mišice je prav tako bogat vir kolagena in elastina, ki sta pomembna za sklepe.

 

Jetra:

Jetra so bogat vir vitaminov B kompleksa (še posebej s folno kislino in vitaminom B12), vitamina A in vitaminov E, D in K. Jetra vsebujejo tudi ogromno železa in fosforja ter so bogat vir maščobnih kislin in aminokislin. Vitamin B12 skrbi za zdravo živčevje, vitamin A pa za dober vid in imunski sistem. Železo kot ključni dejavnik pri tvorbi hemoglobina skrbi za pravilno delovanje možganov in aktivnost mišic.

 

Dopolnilna mokra hrana za pse + suha hrana Canis Plus

 

Pločevinke Naturavetal mokre hrane za pse so namenjene tudi prehrani v kombinaciji z našo suho hrano za pse Canis Plus. Dnevni obrok se lahko razdeli tako, da pes zjutraj dobi obrok mokre hrane (1/3 dnevne količine) ter zvečer suho hrano Canis Plus (2/3 dnevne količine). Nikoli ne uporabljamo mokre in suhe hrane za pse v enem obroku.

 

Mačka lahko poje polovico 420 g pločevinke 100% račjega mesa v enem dnevu. V primeru da jo hranite samo z Naturavetal mokro hrano 100% račje meso, svetujemo, da k prehrani dodajate tavrin, ki je za mačke življenjskega pomena. Mačko lahko hranite tudi z 1/3 polovice mokre hrane za mačke 100% račje meso zjutraj ter zvečer s suho hrano za mačke Felins Plus (2/3 dnevne količine). 

ANALIZA:

surove beljakovine 10,10 %, surove maščobe 8,50%, surovi pepel 1,30 %, surove vlaknine 0,80%, kalcij 0,10%, fosfor 0,15%, vlažnost: 78,60 %.

 

SESTAVINE:

račje meso 40%, račje srce 20%, račji želodec 17%, račji vrat 10%, mesna juha 8%, račja jetra 5%.


Meso uporabljeno v pasjih konzervah Naturavetal se uporablja tudi za prehrano ljudi.

 

Medsebojno usklajena formula z odprto deklaracijo omogoča transparentno podajanje vsebovanih sestavin, ki so primerne tudi za zelo občutljive pse.

Navodila za hranjenje z dopolnilno mokro hrano za pse Naturavetal 100% račje meso:

 1. Če hranite psa s 100% račjim mesom (BARF metoda), se je potrebno zavedati, da mu morate, k prehrani dodajati tudi življenjsko pomembne vitamine, minerale in elemente. To lahko naredite sami, da k prehrani psa dodate sadje in zelenjavo, lahko pa si pomagate z že pripravljeno naravno mešanico kosmičev Canis Plus Top Fit Mix in Canis Plus Vit/Min. Za BARFarje je to okusen in kakovosten mesni obrok v pločevinkah, idealna rešitev na potovanjih in počitnicah.
 2. Dopolnilno mokro hrano lahko dodajate kot zdrav dodatek pri hranjenju s hladno stiskano suho hrano za pse Canis Plus. Dnevni obrok se lahko razdeli tako, da pes zjutraj dobi obrok mokre hrane (1/3 dnevne količine) ter zvečer suho hrano Canis Plus (2/3 dnevne količine)
 3. Dopolnilno mokro hrano lahko psu ponudite kot "super priboljšek"  med učenjem različnih trikov ali na treningih v različnih disciplinah.
 4. Kot samostojen obrok h kateremu morate dodajati sadje in zelenjavo ter vir kalcija. 

 

Navodila za hranjenje glede na trenutno telesno težo psa:

 • mladi psi, ki še rastejo, cca. 5% telesne teže
 • odrasli psi, cca. 3% telesne teže
 • mirni odrasli in starejši psi, cca. 2,5% telesne teže

Natančna odmera količine dnevnega obroka je odvisna od vrste in starosti psa ter njegove aktivnosti oz. količine energije, ki jo dnevno porabi. Upoštevati morate tudi zelenjavno-rastlinski del v odmeri 30%. Torej, če imate odraslega psa s težo 10 kg, mu daste na dan 300 g hrane. Od teh 300 g hrane predstavlja 70% mokra hrana za pse (100% račje meso) in 30% rastlinsko-zelenjavni del. 

 

Navodila za hranjenje z dopolnilno mokro hrano za mačke Naturavetal 100% račje meso:

Mačka lahko poje polovico 420 g pločevinke 100% račjega mesa v enem dnevu. V primeru da jo hranite samo z Naturavetal mokro hrano 100% račje meso, svetujemo, da k prehrani dodajate tavrin, ki je za mačke življenjskega pomena. Mačko lahko hranite tudi z 1/3 polovice mokre hrane za mačke 100% račje meso zjutraj ter zvečer s suho hrano za mačke Felins Plus (2/3 dnevne količine). 

Mokra hrana za pse 100% račje meso - pridelava in shranjevanje

​Canis Plus 100% račje meso je proizvedeno iz svežih, za prehrano ljudi odobrenih in skrbno izbranih visoko kakovostnih sestavin. Naturavetal ima zelo visoko postavljene standarde kakovosti in za doseganje le-teh so vse sestavine pod stalnim nadzorom. V Naturavetal mokri hrani za pse so vse sestavine predelane še sveže - brez dodajanja konzervansov. 

S posebnim načinom pridelave oz. kuhanja na nizkih temperaturah in skrbnim ročnim polnjenjem mesa v pločevinke se hrana naravno konzervira. Popolnoma brez dodanih umetnih konzervansov! S tem lahko zagotovimo najvišjo kakovost, varno hrano, odličen okus z zdravimi in naravnimi hranilnimi snovmi.
 

SHRANJEVANJE:

Pločevinke se lahko originalno zaprte shranjuje na sobni temperaturi. Izdelek ne sme biti neposredno izpostavljen sončni svetlobi in visokim temperaturam. Po odprtju je pločevinko potrebno hraniti v hladilniku in jo porabiti v 4-5 dneh (odprto pločevinko pokrijte s folijo za živila ali z namenskimi pokrovi za zaprtje pločevink). V primeru, da količine ne morete porabiti, se lahko vsebino razdeli na več manjših porcij in se zamrzne.

Ta izdelek še nima mnenj.

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepiši varnostno kodo:Loading...