Potrebujete pomoč?041 601 417
 •  
  Brezplačna dostava nad 39 eur
 •  
  Varen nakup in hitra dostava
 •  
  Z vami že od leta 2011
 •  
  Pomoč in svetovanje

Canis Plus 100% govedina z zelenimi vampi

 • Proizvajalec:Naturavetal
 • Šifra: 260
 • Razpoložljivost: Na zalogi

Razpoložljive možnosti

- +
V košarico
- +
V košarico
 • 3,05€
 • Brez DDV: 2,79€

Dopolnilna mokra hrana za pse CANIS PLUS GOVEDINA Z ZELENIMI VAMPI

 

Canis Plus® kakovostno goveje meso z zelenimi vampi v pločevinki brez žitaric je primerno za usmerjeno hranjenje psov, občutljivih na posamezne sestavine v hrani. Pločevinka vam daje kakovostno mesno osnovo h kateri dodate vir ogljikovih hidravov, zelenjavo, zelišča, sadje, vir kalcija in kakovostno olje, da pripravite uravnotežen obrok. Pločevinka pa je prav tako primerna kot malica med broki, za kombinirano hranjenje z našimi hladno stiskanimi peleti ali pa jo psu privoščite kot super nagrado. Hrana za pse z zelenimi (neočiščenimi) vampi podpira zdravo črevesno floro s prebavnimi encimi in optimalno razgrajenimi, biološko dostopnimi vitamini ter minerali in elementi v sledovih.

Dopolnilna mokra hrana za pse iz 100% govejega mesa z zelenimi vampi je primerna:

 • za pse, ki se hranijo z BARF metodo ali doma kuhanimi obroki. Ker hranite psa s 100% mesom, se je potrebno zavedati, da mu morate, k prehrani dodajati tudi življenjsko pomembne vitamine, minerale in elemente rastlinskega izvora. To lahko naredite sami, tako da k prehrani psa dodate sadje in zelenjavo, lahko pa si pomagate z že pripravljeno naravno mešanico kosmičev Canis Plus Top Fit Mix ali Canis Plus Vit/Min in Canis Plus jajčne lupine v prahu za kalcij. Prav tako je za uravnotežen obrok potreben dodatek kakovostnega olja.
 • Za BARFarje je to okusen in kakovosten mesni obrok v pločevinkah, idealna rešitev na potovanjih in počitnicah.
 • kot zdrav dodatek pri hranjenju s hladno stiskano suho hrano za pse Canis Plus.
 • za pse, ki jih želite preprosti razvajati in pocarkljati. Mokra hrana z okusom govedine z zelenimi (neočiščenimi) vampi je izvrstnega okusa in s tem najboljša nagrada za vašega kosmatinčka. Odlična malica med obroki.

 

Razlogi za Naturavetal mokro hrano - okus govedina z zelenimi vampi:

 • 100% sveže meso govedine visoke kakovosti
 • vse sestavine so kuhane pri nizkih temperaturah in v kratkih časovnih intervalih, da se ohranijo vsi naravni vitamini in minerali
 • brez glutena, žitaric, pšenice, soje, mleka in mlečnih izdelkov
 • ne vsebuje barvil in konzervansov
 • ne vsebuje ojačevalcev okusa in umetnih dodatkov
 • ne vsebuje stranskih živalskih in rastlinskih proizvodov
 • ne vsebuje polnil, lahko prebavljivo
 • proizvodnja poteka pod stalnim laboratorijskim nadzorom​

 

Naturavetal mokra hrana za pse Canis Plus 100% goveje meso z zelenimi vampi - sestavine

 

Meso govedine
Naturavetal pločevinke vsebujejo kakovostno goveje meso, bogato z aminokislinami, zdravimi maščobami, vsemi potrebnimi vitamini in minerali. Goveje meso je v primerjavi z drugim mesom bolj kalorično, saj vsebuje višji delež maščob. 

Notranji organi govedine
V primerjavi z mišičnino so notranji organi bogatejši z minerali in vitamini, vključno z vitamini B kompleksa in D vitaminom. Notranji organi so bogati z minerali kot so magnezij, baker, fosfor, jod in železo. 

 • SRCE: Srce oz. srčna mišica je nekoliko težje in bolj gosto meso, ki vsebuje več beljakovin kot navadno mišično meso in več hranil. Srce je zelo bogato s koencimom Q10, ki je nujen pri pravilnem delovanju srca in pri pravilnem razvoju celic. Meso srčne mišice je prav tako bogat vir kolagena in elastina, ki sta pomembna za sklepe.
 • JETRA: Jetra so bogat vir vitaminov B kompleksa (še posebej s folno kislino in vitaminom B12), vitamina A in vitaminov E, D in K. Jetra vsebujejo tudi ogromno železa in fosforja

Zeleni (neočiščeni) vampi
Zeleni vampi so tisti neočiščeni vampi, ki so prava zakladnica vitaminov in mineralov za psa. Zeleni neočiščeni vampi so odlični naravni probiotiki za psa, ki bodo porkrbeli za uravnano črevesno floro in okrepili imunski sistem psa. Zeleni vampi prav tako vsebujejo številne prebavne encime, ki bodo podprli prebavo psa.

 

Dopolnilna mokra hrana + suha hrana Canis Plus

Pločevinke mokre hrane so namenjene tudi prehrani v kombinaciji z našo suho hrano za pse Canis Plus. Dnevni obrok se lahko razdeli na način, da pes zjutraj dobi obrok mokre hrane (1/3 dnevne količine) ter zvečer suho hrano Canis Plus (2/3 dnevne količine). 

ANALIZA:

surove beljakovine 11,40 %, surove maščobe 7,90%, surovi pepel 2,00 %, surove vlaknine 0,70%, kalcij 0,24%, fosfor 0,17%, vlažnost: 78,60 %.

 

SESTAVINE:

100% govedina (goveji vamp 50%, goveje meso 17%, goveje srce 15%, goveja pljuča 10%, mesna goveja juha 8%).

 

100% govedina z zelenimi vampi - Navodila za hranjenje z dopolnilno mokro hrano za pse Naturavetal

Canis Plus® 100% govedina z zelenimi vampi v pločevinki ni popoln/uravnotežen obrok, ampak ga je treba dopolniti s prilogami, če želimo Canis Plus® 100% govedino z zelenimi vampi hraniti kot glavni obrok. V tem primeru mora mesni del obroka predstavljati 70%, dopolnjen s 30% različne zelenjave, sadja in zelišč ter virom kalcija in dodatkom olja, da se ustvari popoln obrok. To razmerje 70:30 velja za zdrave pse. Razmerje se lahko razlikuje za pse, ki trpijo za različnimi boleznimi - v tem primeru se obrnite na nas za nasvet.

Naslednje tabele prikazujejo količine mokre hrane Canis Plus® 100% govedina z zelenimi vampi v pločevinki glede na telesno težo psa v primeru, da pločevinka predstavlja glavni obrok. Tabele se napisane za kombinirano hranjenje s Canis Plus® Vit / Min kosmiči ali Top-Fit-Mix kosmiči v razmerju 70 : 30 in pomembni prehranskimi dodatki (vse BARF prehranske dodatke najdete v kategoriji BARF dodatki).

 

Canis Plus® 100% govedina z zelenimi vampi v pločevinki kot glavni obrok za zdrave, odrasle, normalno aktivne pse, ki bi morali dnevno zaužiti 3% hrane glede na telesno težo:

Trenutna telesna teža psa  Količina pločevinke / dan  Količina kosmičev na dan (suhih)  
5 kg105 g15 g
10 kg210 g30 g
15 kg315 g45 g
20 kg420 g60 g
25 kg525 g75 g
30 kg630 g90 kg
35 kg735 g105 kg
40 kg840 g120 kg
45 kg945 g135 kg
50 kg1050 g150 kg
60 kg1260 g180 kg
70 kg1470 g210 kg

 

Suhe Canis Plus® Vit / Min kosmiče ali Top-Fit-Mix kosmiče namočimo v vodi vsaj 15 minut in nato zmešamo z mesom. K obroku je potrebno dodati še vir kalcija (Canis Extra BIO jajčne lupine v prahu ali Canis Extra apnenčasta alga) in kakovostno olje (lososovo olje, konopljino olje, ribje olje,…)

 

Canis Plus® 100% govedina z zelenimi vampi v pločevinki kot glavni obrok za mlade pse in nadpovprečno aktivne pse, ki bi morali dnevno zaužiti 5% hrane glede na telesno težo:

Trenutna telesna teža psa  Količina pločevinke / dan  Količina kosmičev na dan (suhih)  
5 kg175 g25 g
10 kg350 g50 g
15 kg525 g75 g
20 kg700 g100 g
25 kg875 g125 g
30 kg1050 g150 kg
35 kg1225 g175 kg
40 kg1400 g200 kg
45 kg1575 g225 kg
50 kg1750 g250 kg
60 kg2100 g300 kg
70 kg2450 g350 kg

 

Če želite lahko zelenjavno – sadni del pripravite sami, brez uporabe kosmičev. Priporočamo, da ohranite razmerje 70% govejega mesa in 30% zelenjavne priloge. Dopolnilno mokro hrano Canis Plus® 100% goveje meso z zelenimi vampi lahko dodajate kot zdrav dodatek pri hranjenju s hladno stiskano suho hrano za pse Canis Plus. Dnevni obrok se lahko razdeli tako, da pes dobi obrok mokre hrane (1/3 dnevne količine) ter obrok suhe hrane Canis Plus (2/3 dnevne količine).

Pridelava

Canis Plus popolna mokra hrana za pse je proizvedena iz svežih in skrbno izbranih visoko kakovostnih sestavin. Naturavetal ima zelo visoko postavljene standarde kakovosti in za doseganje le-teh so vse sestavine pod stalnim nadzorom. V Naturavetal mokri hrani za pse so vse sestavine predelane še sveže - brez dodajanja konzervansov. S posebnim načinom pridelave oz. kuhanja na nizkih temperaturah in skrbnim polnjenjem mesa v pločevinke se hrana naravno konzervira. Popolnoma brez dodanih umetnih konzervansov! S tem lahko zagotovimo najvišjo kakovost, varno hrano, odličen okus z zdravimi in naravnimi hranilnimi snovmi.

 

Trajnost (rok uporabe)

Rok uporabe pločevink Naturavetal je 1 leto od proizvodnje, saj so pločevinke naravno konzervirane z neprodušnim zapiranjem.

 

Shranjevanje

Pločevinke se lahko originalno zaprte shranjuje na sobni temperaturi. Izdelek ne sme biti neposredno izpostavljen sončni svetlobi in visokim temperaturam. Po odprtju je pločevinko potrebno hraniti v hladilniku in jo porabiti v 4-5 dneh (odprto pločevinko pokrijte s folijo za živila ali z namenskimi pokrovi za zaprtje pločevink). V primeru, da količine ne morete porabiti, se lahko vsebino razdeli na več manjših porcij in se zamrzne.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
POMEMBNO
Canis Plus dopolnilna mokra hrana govedina z zelenimi vampi je sestavljena iz 50% neočiščenih (zelenih) vampov in 50% govejega mesa, govejega srca in govejih pljuč. Psi obožujejo zelene vampe, zato bodo tudi mokro hrano zmazali z največjim užitkom. Govedina z zelenimi vampi je dopolnilni obrok, ki ga lahko kombinirate s hladno stiskanimi peleti ali uporabite kot nagrado/malico med obroki. Mokro hrano govedina z zelenimi vampi lahko uporabite tudi za sestavo uravnoteženega obroka, v tem primeru je treba poskrbeti za zelenjavno - rastlinski del in vir kalcija. 
Mnenja (88)

Oznake: hrana za pse, mokra hrana za pse, naravna hrana za pse, hrana za pse brez žitaric