Meni
Vaša košarica

Pomiritev psa

POMIRITEV PSA

Če ima vaš pes težave s slabo koncentracijo, živčnostjo in nervozo, tesnobo ter slabim spanjem lahko to na daljši rok vodi v izgubo apetita in izgubo telesne mase, pripelje do alergije, do intolerance na določeno vrsto hrane in do težav s kožo. K takšnim težavam je potrebno pristopiti celostno. Začeti je treba pri hrani, ki mora biti naravna in brez konzervansov in ostalih sintetičnih dodatkov. S številnimi naravnimi prehranskimi dodatki krepimo imunski sistem psa, simptome pa zmanjšamo z dodatkom Nervenheld kapsul in z optimiziranimi treningi, ki zagotovijo umiritev psa in fokusiranje psa.

Za krajša stresna obdobja, kot npr: obiski pri veterinarju, obisk pri frizerju, vožnja v avtu, sodelovanje na razstavah, poki petard, poki ognjemetov, nevihte,…, zadustuje dodatek Nervenheld kapsul - naravno pomirjevalo za psa, nekaj dni pred dogodkom.

Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3201
Canis Extra Aktiv - multivitaminski kompleks za pse   Prehranski dodatek za pse Canis Extra Aktiv je kombinacija številnih zelišč, sadja in zelenjave za aktivacijo metabolizma in za krepitev celotnega telesa. S Canis Extra Aktiv izboljšate presnovo pri psu, povečate odpornost in..
19,96€ Brez DDV:18,23€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3141
Pivski kvas za pse Canis Extra - vitamini B kompleksa   Pivski kvas za pse Canis Extra je bogat z vitamini za pse (vitamini B kompleksa – B1, B2, B3 in B6) in encimi, ki so lahko koristni za kožo, pri menjavi dlake, za večjo plodnost in za normalen razvoj mladičev. Pivski kvas j..
9,96€ Brez DDV:9,10€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 6011
Naravna pomirjevala za psa Canis Extra Nervenheld kapsule   Naravna pomirjevala za psa Canis Extra Nervenheld kapsule dajejo podporo za notranjo pomiritev psa in za boljšo koncentracijo psa. Canis Extra Nervenheld kapsule podpirajo normalno delovanje živčnega sistema. Lahko blagodejno vpl..
32,90€ Brez DDV:30,05€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 600
CANIS EXTRA PETFLORA - proizvaja se s probiotičnimi bakterijami   Naturavetal Petflora probiotične bakterije in prebiotik za pse je naravno prehransko dopolnilo za pse, izdelano iz žitnih izvlečkov, izvirske vode in milijard kultiviranih mlečnokislinskih bakterij. V fermentacijskem p..
2,96€ Brez DDV:2,70€
Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 strani)