Potrebujete pomoč?041 601 417
 •  
  Brezplačna dostava nad 39 eur
 •  
  Varen nakup in hitra dostava
 •  
  Z vami že od leta 2011
 •  
  Pomoč in svetovanje

Canis Plus govedina mali peleti

 • Proizvajalec:Naturavetal
 • Šifra: 1923
 • Razpoložljivost: Na zalogi

Razpoložljive možnosti

- +
V košarico
- +
V košarico
 • 8,60€
 • Brez DDV: 7,85€

Canis Plus govedina mali peleti za manjše pse

 

Suha hrana Canis Plus® govedina je visoko kakovostna, hladno stiskana popolna hrana s klasično sestavino, govedino in povečano vsebnostjo maščob zaradi dragocene goveje maščobe. Zaradi zdrobljenega rjavega prosa, ki je zdrava alternativa žitom, hrano prebavila še posebej dobro prenašajo.

Goveja in kokosova maščoba zagotavljata živalske in rastlinske maščobne kisline, rožiči podpirajo prebavo, pivski kvas skrbi za lepo dlako in zdravo kožo, korenje pa krepi črevesno sluznico. Banane vsebujejo različne vitamine, minerale, elemente v sledovih in hormon sreče serotonin. Vsebuje tudi kalcij iz morskih alg kot 100-odstotni naravni vir kalcija, hranilno dragoceni kalčki slada, diatomejska zemlja za zdravo dlako in kožo, koncentrirana encimska moč iz kalčkov golega ovsa in rjavega prosa ter moč jagodičevja iz šipka in robid za večjo vitalnost. Nežno posušena zelišča, kot so njivska preslica, peteršilj, artičoke, koromač in regrat podpirajo aktivno presnovo. Vsestranska, zdrava klasična hrana je primerna za vse pasme, narejena iz povsem naravnih sestavin. 

Hrana Canis Plus® vsebuje manjše pelete v obliki drobnih paličic, ki so dolge 1-1,5 cm. Peleti so veliki le 1/3 naših klasičnih pravokotnih peletov. Majhni peletki so lažje za zgristi za manjše in miniaturne pasme kot tudi za starejše pse, ki imajo težave z zobmi. Canis Plus govedina mali peleti je po sestavinah popolnoma enaka naši dolgoletni recepturi Canis Plus govedina, le velikost peletov se razlikuje. 

ANALIZA:

surove beljakovine 22,9%, surove maščobe 14,2%, surove vlaknine 2,1%, surovi pepel 5,4%, kalcij 1,2%, fosfor 0,65%, magnezij 0,12%, natrij 0,24%, kalij 0,47%, jod 0,26 mg/kg, selen 0,11 mg/kg, baker 4,00 mg/kg, cink 34,50 mg/kg, železo 180,00 mg/kg, mangan 20,00 mg/kg, pH = 6,04

Canis Plus govedina potrjeno in zanesljivo ne vsebuje pršic, ker uporabljamo sestavine visoke kakovosti in, ker hrana ne vsebuje stranskih živalskih in rastlinskih proizvodov,... Naturavetal ima visoke zahteve po kakovosti, zato je hrana pod stalnim laboratorijskim nadzorom. Vse sestavine v hrani so navedene posamično, v iskreni in odprti deklaraciji.

 

SESTAVINE:

oluščeno lahko prebavljivo proso, goveje meso 24% (ekvivalent več kot 60% deležu svežega mesa govedine), goveja maščoba, rožiči, kokosova maščoba, pivski kvas, korenje, banane, izvleček morskih alg, kalčki slada, diatomejska zemlja, njivska preslica, šipek, peteršilj, robide, artičoke, koromač, regrat, kalčki golega ovsa in rjavega prosa 0,5%.

Le naravni vitamini iz sadja, zelenjave, zelišč in začimb brez umetno dodanih vitaminov. Vse sestavine so 100% naravne.

Canis Plus govedina - navodila za hranjenje

Ob prehajanju na hladno stiskano hrano za pse Naturavetal Canis Plus ni priporočljivo mešanje z ekstrudiranimi briketi, saj se lahko pojavijo prebavne težave. Hladno stiskana hrana (peleti) ima namreč bistveno krajši čas prebave, medtem ko ekstrudirana (briket) obleži v želodcu še nekaj časa po obroku. Priporočamo postopno navajanje na hladno stiskano hrano tako, da npr. zjutraj dobi le obrok hladno stiskane hrane, zvečer pa obrok "stare hrane", seveda v ustrezno zmanjšanih količinah.

Na začetku priporočamo upoštevanje tabele za hranjenje napisane od spodaj, kasneje pa lahko količine prilagodimo individualnim potrebam psa. Upoštevajte priporočeno količino hrane in se je držite prvih 1-2 tednov. Nato lahko s preverjanjem telesne teže psa ugotovite, ali potrebuje malo manj ali malo več hrane. Tabela je napisana za družinske pse z običajnimi in rednimi sprehodi. Vsak pes ima individualne potrebe po hranilnih snoveh, zato uporabite navedene količine kot smernice in priporočilo. Natančna odmera količine dnevnega obroka je odvisna od vrste in starosti psa ter njegove aktivnosti oz. količine energije, ki jo dnevno porabi.

Telesna teža psa  Količina hrane / dan  Telesna teža psa  Količina hrane / dan  
5 kg80 g35 kg340 g
10 kg125 g40 kg370 g
15 kg165 g45 kg410 g
20 kg215 g50 kg450 g
25 kg250 g60 kg510 g
30 kg280 g70 kg600 g

Hrana za pse Canis Plus govedina je odlična tudi v kombinaciji s kuhanim ali surovim mesom in tudi v kombinaciji s Canis Plus popolno mokro hrano ali Canis Plus 100% mesnimi klobasami. Za pse z občutljivim želodcem svetujemo, da suho in mokro hrano hranite v ločenih obrokih.  

Pridelava

Hrana za pse Canis Plus je proizvedena iz svežih in skrbno izbranih visoko kakovostnih sestavin. Naturavetal ima zelo visoko postavljene standarde kakovosti in za doseganje le-teh so vse sestavine pod stalnim nadzorom. V Naturavetal hladno stiskani hrani za pse so vse sestavine predelane še sveže - brez dodajanja konzervansov. V preteklosti pes v divjini ni jedel le mesa, temveč je svoj plen pojedel vključno z drobovino (npr. rastline v drobovju plena) in zato je Canis Plus proizveden tako kot je predvideno v naravi psa.

Proso, ki ga Canis Plus govedina vsebuje je kuhano po patentiranem postopku na pari, da se hranilne snovi ohranijo, poveča pa se prebavljivost hrane. V naslednjem koraku sušenja se vse izbrane sestavine osušijo in na koncu hladno stisnejo. Pri stiskanju sestavine niso izpostavljene visokim temperaturam, temveč so s postopkom hladnega stiskanja, preoblikovane v hrano - imenovano peleti za psa. Pri stiskanju ne uporabljamo kemijskih dodatkov. Z našim zapletenim in skrbnim proizvodnim procesom zagotavljamo, da se kakovost in visoka vsebnost hranil v hrani med procesom obdelave ohranja. 

 

Trajnost (rok uporabe)

Uravnotežene naravne sestavine so obdelane sveže, brez dodajanja umetnih konzervansov. Konzerviranje hrane za pse Canis Plus je popolnoma naravno. Kot naravni konzervans so uporabljena naravna zelišča in alge. Od datuma proizvodnje zagotavljamo 6 mesečni rok uporabe.

 

Shranjevanje

Canis Plus hrano za pse je potrebno hraniti v suhem prostoru. Hrana ne sme biti izpostavljena vročini, mrazu ali direktni sončni svetlobi. Svetujemo, da vrečo po vsakem hranjenju skrbno zaprete, ali da hrano shranjujete v zatesnjenih posodah skupaj z original embalažo, saj boste na tak način podaljšali svežino vaše hrane.  

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
Dnevni strošek hranjenja govedina
Telesna teža psaKoličina hrane / danStrošek hranjenja / dan (5 kg)Strošek hranjenja / dan (15 kg)5 kg hrane zadostuje za:15 kg hrane zadostuje za
5 kg80 g0,47 €0,40 €62 dni188 dni
10 kg125 g0,73 €0,63 €40 dni120 dni
20 kg215 g1,27 €1,08 €23 dni70 dni
30 kg280 g1,62 €1,39 €18 dni54 dni
40 kg370 g2,08 €1,88 €14 dni40 dni
60 kg510 g2,91 €2,59 €10 dni29 dni
* Vsak pes ima individualne potrebe po hranilnih snoveh, navedene količine v tabeli upoštevajte kot smernice in priporočilo.
POMEMBNO
Canis Plus govedina je okus, ki bo razvajal popolnoma vse pasje gurmane. Okus govedine premami pasje gobčke, hkrati pa govedina vsebuje višji delež kakovostne goveje maščobe in je tako okus izjemno primeren tudi za bolj aktivne kosmatinčke. Manjši peleti v obliki drobnih paličic, pa bodo poskrbeli, da bodo v hrustanju uživali tudi manjši repki in iskrivi senijorčki. 
Mnenja (50)

Oznake: hrana za pse