Potrebujete pomoč?041 601 417
 •  
  Brezplačna dostava nad 39 eur
 •  
  Varen nakup in hitra dostava
 •  
  Z vami že od leta 2011
 •  
  Pomoč in svetovanje

Canis Plus 3 x 5 kg za občutljive pse

 • Proizvajalec:Naturavetal
 • Šifra: 9101
 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Najnižja cena zadnjih 30 dni: 97,76€
 • 102,90€
 • 97,76€
 • Brez DDV: 89,27€
-+

HLADNO STISKANA HRANA ZA OBČUTLJIVE PSE CANIS PLUS - akcijski paket (kunec + losos + govedina)

 

Hladno stiskana hrana za pse Canis Plus je iz 100% naravnih sestavin za uravnoteženo popolno in zdravo pasjo prehrano. Proizvedena je s hladnim stiskanjem, brez polnil, kemijskih dodatkov (ojačevalci okusa, umetna barvila, sintetični dodatki, konzervansi,…) in genetsko spremenjenih sestavin. Vse od naštetih umetnih snovi lahko pri psu povzročijo razvoj različnih bolezni kot so alergije, prebavne težave, vneto kožo itd... Naturavetal hladno stiskana hrana za pse je hrana za zdravo črevesno floro in dobro prebavo vašega psa. Zdravje se začne pri črevesju!

 

Varčno pakiranje v kompletu vsebuje tri okuse hrane za pse pakirane po 5 kg:

 

HLADNO STISKANA HRANA ZA PSE – Proces hladnega stiskanja

Nežno hladno stiskanje je proces s katerim se v hrani ohrani maksimalna vrednost naravnih vitaminov in vse hranilne snovi v izvorni obliki. Celoten postopek traja 4 minute pri nizkih temperaturah. Canis Plus hladno stiskana hrana za pse v želodcu ne nabrekne, zato je stopnja tveganja za zasuk želodca izredno nizka. Ker ne pride do razširitve želodca, se na tak način pri psu spodbuja delovanje črevesne peristaltike (gibanje črevesja) in naravno čiščenje črevesja, ki zmanjšuje tveganje za nastanek črevesnih parazitov, ki so pogosti vzrok za naraščajoče alergije na pasjo hrano.

 

ZAKAJ HLADNO STISKANA HRANA ZA PSE NATURAVETAL?

Hrana za pse Canis Plus navodila za hranjenje

Ob prehajanju na hladno stiskano hrano za pse Naturavetal Canis Plus ni priporočljivo mešanje z ekstrudiranimi briketi, saj se lahko pojavijo prebavne težave. Hladno stiskana hrana (peleti) ima namreč bistveno krajši čas prebave, medtem ko ekstrudirana (briket) obleži v želodcu še nekaj časa po obroku. Priporočamo postopno navajanje na hladno stiskano hrano tako, da npr. zjutraj dobi le obrok hladno stiskane hrane, zvečer pa obrok "stare hrane", seveda v ustrezno zmanjšanih količinah.

Na začetku priporočamo hranjenje po priloženi tabeli, kasneje pa lahko količine prilagodimo individualnim potrebam psa. Vsak pes ima svoje individualne potrebe po hranilnih snoveh, zato uporabite navedene količine kot priporočilo. Natančna odmera količine dnevnega obroka je odvisna tudi od pasme in starosti psa ter njegove dnevne aktivnosti.

Telesna teža psa  Količina hrane / dan  Telesna teža psa  Količina hrane / dan  
5 kg80 g35 kg340 g
10 kg125 g40 kg370 g
15 kg165 g45 kg410 g
20 kg215 g50 kg450 g
25 kg250 g60 kg510 g
30 kg280 g70 kg600 g

Suha hrana za pse Canis Plus je odlična tudi v kombinaciji s Canis Plus mokro hrano ali svežim mesom (surovim ali kuhanim).

Pridelava:

Hrana za pse Canis Plus je proizvedena iz svežih in skrbno izbranih visoko kakovostnih sestavin. Naturavetal ima zelo visoko postavljene standarde kakovosti in za doseganje le-teh so vse sestavine pod stalnim nadzorom. V Naturavetal hladno stiskani hrani za pse so vse sestavine predelane še sveže - brez dodajanja konzervansov. V preteklosti pes v divjini ni jedel le mesa, temveč je svoj plen pojedel vključno z drobovino (npr. rastline v drobovju plena) in zato je Canis Plus proizveden tako kot je predvideno v naravi psa.

Ajda in proso, ki jih hrana za pse vsebuje so oluščene, zelenjava pa je za zelo kratek čas blanširana. V naslednjem koraku sušenja se vse izbrane sestavine osušijo in na koncu stisnejo. Pri stiskanju sestavine pasje hrane niso izpostavljene vplivom toplote, temveč so s postopkom nežnega hladnega stiskanja skozi mlin, preoblikovane v hrano - imenovano peleti za psa. Pri stiskanju ne uporabljamo nobenih kemijskih dodatkov. Z našim zapletenim in skrbnim proizvodnim procesom zagotavljamo, da se kakovost in visoka vsebnost hranil v hrani med procesom obdelave ne znižuje. 

Kunčje meso (mišično meso) in goveje meso (mišično meso) sta lokalnega izvora. Posebna pozornost se namenja krmi teh živali. Živali so hranjenje izključno z naravno in zdravo krmo (nikakor z gensko spremenjeno krmo). Meso lososa (ni gojen losos niti divji) se pridobiva in Norveške, iz kontroliranih zajetij norveških fjordov. 

 

Trajnost (rok uporabe):

Uravnotežene naravne sestavine so obdelane sveže, brez dodajanja umetnih konzervansov.Konzerviranje hrane za pse Canis Plus je popolnoma naravno. Kot naravni konzervans so uporabljena naravna zelišča, alge, olja in glina. Od datuma proizvodnje zagotavljamo 6 mesečni rok uporabe.

 

Shranjevanje:

​Canis Plus hrano za pse je potrebno hraniti v suhem prostoru. Hrana ne sme biti izpostavljena vročini, mrazu ali direktni sončni svetlobi. Svetujemo, da vrečo po vsakem hranjenju skrbno zaprete, ali da hrano shranjujete v zatesnjenih posodah skupaj z original embalažo, saj boste na tak način podaljšali svežino vaše hrane.  

Canis Plus popolna suha hrana za pse zanesljivo ne vsebuje pršic, ker uporabljamo sestavine kakovosti človeškega razreda in, ker naše meso ne vsebuje stranskih živalskih proizvodov kot je drobovina, perje, kremplji,...

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
POMEMBNO
Canis Plus akcijski paket za občutljive pse smo sestavili za vse kosmatince, ki trpijo za alergijami in posledično ne morejo uživati piščančjega mesa. Akcijski paket vsebuje različne okuse, ki omogočajo raznoliko prehranjevanje psa. Paket je sestavljen iz treh 5 kg vreč Naturavetal hrane v različnih okusih. Vsa Naturavetal je popolnoma brez dodanih sintetičnih dodatkov, brez barvil, brez polnil in ojačevalcev okusa. Hrana vsebuje izključno naravne vitamine in minerale kar je izjemnega pomeza za alergične in občutljive pse. 
Mnenja (18)

Oznake: hrana za pse, suha hrana za pse, hladno stiskana hrana za pse, naravna hrana za pse, hrana za pse brez žitaric