Meni
Vaša košarica

Naturavetal merilni lonček

Naturavetal merilni lonček
Naturavetal merilni lonček
  • Zaloga: Na zalogi
  • Blagovna znamka: Naturavetal
  • Šifra izdelka: 2000
0,99€
Brez DDV: 0,81€

Naturavetal merilni lonček

Prava izbira hrane za pse ima odločilen vpliv na zdravje vašega psa, zato je vsa Naturavetal hrana za pse proizvedena s postopkom nežnega hladnega stiskanja, z visoko vsebnostjo mesa in izključno naravnimi sestavinami. S tem zagotovimo visoko raznolikost hranilnih snovi v najboljši možni kakovosti.

Priporočene količine dnevnega obroka za suho hrano Canis Plus najdete na deklaraciji, nalepljeni na embalaži. Naše priporočene vrednosti so bile ugotovljene skozi dolgoletne praktične izkušnje. Natančna odmera količine dnevnega obroka je odvisna od pasme in starosti psa ter njegove aktivnosti oz. količine energije, ki jo dnevno porabi. Z merilnim lončkom priporočeno količino odmerite hitro in enostavno, hkrati pa se izognete okužbi z mikrobi in glivami, ker z golo roko ne posegate v embalažo s hrano. Merilni lonček je pralen v pomivalnem stroju.

Manj je več: količina dnevnega obroka Canis Plus peletov je na račun hladnega stiskanja manjša kot pri briketih, saj Canis Plus v želodcu ne nabrekne, v surovinah pa se ohranijo vsi naravni vitamini, minerali in hranilne snovi v svoji prvotni obliki, da jih organizem v celoti izkoristi. Vsak Naturavetal pelet je 100% hranilo, kar daje vašemu psu 100% izkoristek energije. Naturavetal peleti prav tako ne vsebujejo polnil, zato je količine dnevnega obroka manjša. 

Za odmerjanje Naturavetal suhe hrane za pse lahko uporabljate le Naturavetal lonček za odmerjanje ali pa hrano tehtajte na kuhinjski tehnici. Z uporabo lončka od briket ne morete odmeriti prave količine pelet, saj se gostota briket in pelet razlikuje. 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha
Hrana za pse CANIS PLUS PIŠČANEC   Hrana za pse Canis Plus z okusom piščanca je iz 100% naravnih sestavin za uravnoteženo popolno in z..
7,20€ Brez DDV:6,58€
Hrana za pse CANIS PLUS JAGNJETINA   Hrana za pse Canis Plus jagnjetina je 100% naravna hrana za pse. Popolna hrana za pse vsebuje min. 60%..
7,80€ Brez DDV:7,12€
Hrana za pse CANIS PLUS LOSOS - hladno stiskana hrana za občutljive pse in za pse, ki trpijo zaradi različnih zdravstvenih težav   Naturave..
8,55€ Brez DDV:7,81€
Hrana za pse CANIS PLUS SPORT - za zelo športno aktivne in delovne pse   Hladno stiskana hrana za pse Sport je popolna hrana z do..
66,50€ Brez DDV:60,73€
Hrana za pasje mladiče in mlade pse CANIS PLUS - piščanec   Popolna hrana za pasje mladiče in mlade pse z večjim deležem mesa, maščob ..
7,90€ Brez DDV:7,21€
Canis Plus 3 x 5 kg akcijski paket Canis Plus 3 x 5 kg akcijski paket
-5 %
HLADNO STISKANA HRANA ZA PSE CANIS PLUS - akcijski paket (piščanec + losos + jagnetina)   Hladno stiskana hrana za pse Canis Plus je iz 100..
81,05€ 77,00€ Brez DDV:70,32€
Hrana za pasje mladiče in mlade pse CANIS PLUS losos    Popolna hladno stiskana hrana za mladiče in mlade pse z okusom lososa z večjim..
9,30€ Brez DDV:8,49€
CANIS PLUS KUNEC - Hladno stiskana hrana za zelo občutljive pse in pse, ki trpijo zaradi alergij   Naturavetal Canis Plus kunec je pos..
10,40€ Brez DDV:9,50€
Hrana za pse CANIS PLUS pašna govedina    Canis Plus pašna govedina je hladno stiskana hrana, primerna tudi za občutljive pse. Vsebuje..
8,35€ Brez DDV:7,63€
Canis Plus 3 x 5 kg za občutljive pse Canis Plus 3 x 5 kg za občutljive pse
-5 %
HLADNO STISKANA HRANA ZA OBČUTLJIVE PSE CANIS PLUS - akcijski paket (kunec + losos + govedina)   Hladno stiskana hrana za pse Canis Plus je..
98,55€ 93,62€ Brez DDV:85,50€