Naturavetal merilni lonček

Proizvajalec: Naturavetal
Šifra izdelka: 2000
Razpoložljivost: Na zalogi
0.99 € Brez DDV: 0.81 €
Količina: V košarico
0 mnenj  0 mnenj  •  Napiši mnenje

Naturavetal merilni lonček

Prava izbira hrane za pse ima odločilen vpliv na zdravje vašega psa, zato je vsa Naturavetal hrana za pse proizvedena s postopkom nežnega hladnega stiskanja, z visoko vsebnostjo mesa in izključno naravnimi sestavinami. S tem zagotovimo visoko raznolikost hranilnih snovi v najboljši možni kakovosti.

Priporočene količine dnevnega obroka za suho hrano Canis Plus najdete na deklaraciji, nalepljeni na embalaži. Naše priporočene vrednosti so bile ugotovljene skozi dolgoletne praktične izkušnje. Natančna odmera količine dnevnega obroka je odvisna od pasme in starosti psa ter njegove aktivnosti oz. količine energije, ki jo dnevno porabi. Z merilnim lončkom priporočeno količino odmerite hitro in enostavno, hkrati pa se izognete okužbi z mikrobi in glivami, ker z golo roko ne posegate v embalažo s hrano. Merilni lonček je pralen v pomivalnem stroju.

Manj je več: količina dnevnega obroka Canis Plus peletov je na račun hladnega stiskanja manjša kot pri briketih, saj Canis Plus v želodcu ne nabrekne, v surovinah pa se ohranijo vsi naravni vitamini, minerali in hranilne snovi v svoji prvotni obliki, da jih organizem v celoti izkoristi. Vsak Naturavetal pelet je 100% hranilo, kar daje vašemu psu 100% izkoristek energije. 

Ta izdelek še nima mnenj.

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepiši varnostno kodo:Loading...